Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידון איזה אוטו זה...??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליתר דיוק porshce 550 spider אם אני לא טועה...

ואולי אני כן?

אתה טועה...

זה אוטו שבחיים לא הייתם חושבים שזה זה....

Peugeot 107 2012 :-D

פורסם

ואולי אני כן?

אתה טועה...

מאזדה לנטיס? :roll:

למה? ככה!

פורסם

ואולי אני כן?

אתה טועה...

מאזדה לנטיס? :roll:

חחחחחחחחח......

לא!

נו רציני תחשבו....

תשובה במוצאי שבת :wink:

פורסם

אבל, עכשיו אחרי שאנחנו התאמצנו, אז מן הראוי שתיתן קישור או מספר מילים על הרכב בכדי שנוכל גם להפיק משהו נוסף...

תודה - היה קשה !

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ההימור שלי: סקודה.

אבל אין לי איך להוכיח.

ההימור שלך נכון :lol:

סקודה מה?? כל הפרונט חוץ מהגריל הקדמי זהה לגמרי לזה של הפרארי, גם מהצד והבליטה מאחור דומים ביותר. אני מוכן להתערב שיש לרכב הזה קשר כלשהו לפרארי...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אבל אין לי איך להוכיח.

סקודה מה?? כל הפרונט חוץ מהגריל הקדמי זהה לגמרי לזה של הפרארי, גם מהצד והבליטה מאחור דומים ביותר. אני מוכן להתערב שיש לרכב הזה קשר כלשהו לפרארי...

רוני

לדעתי פרט למדבקה של סקודה (אולי לשם פירסום או משהו כזה) זו פרארי לכל דבר...

:-)

פורסם

אבל אין לי איך להוכיח.

רוני

התמונה הזאת צולמה על ידי אבא שלי במוזיאון של VW בגרמניה ושם יש את כל סוגי המכוניות ששיכים לVW...

כמו סקודה,למבורגיני,אודי ועוד...

אז לכל חברה יש ביתן כזה וזה היה בביתן של סקודה...

אני לא יודע נתונים על האוטו....חבל :roll:

פורסם

אבל אין לי איך להוכיח.

רוני

טוב, עכשיו אחרי שפתרתם את החידה, אפשר סוף סוף לספר קצת על המכונית :D

זו סקודה שהשתתפה במרוצי מכוניות בסוף שנות ה-50', הוצגה ב-1957. יש לה מנוע 1100 סמ"ק עם 92 כ"ס (לא רע ;-)) והיא שוקלת 550 ק"ג בלבד - מה שמאפשר לה להגיע למהירות מרבית של 240 קמ"ש.

היא השתתפה רק במרוץ בינלאומי אחד בגלל בעיות כלכליות - גרנד פרי לנינגרד :?

שתיים כאלו יוצרו, אחת נמצאת בבעלות סקודה-בריטניה, השנייה נמצאת במוזיאון סקודה בצ'כיה (ונודדת בין מוזיאונים לתצוגות מזדמנות).

אגב, זו לא היתה הפעם היחידה שסקודה בנתה מכוניות מרוץ - בין היתר היא הציגה בסוף שנות ה-40' את הסקודה-ספורט וסקודה-סופרספורט עם מנועי 1.1 ליטר עד 1.5 ליטר והספק של עד 180 כ"ס (!!) בגרסה הבכירה הודות לצמד מגדשי על. היא השתתפה בלה-מנס בשנת 1951 והובילה במשך 13 שעות, עד שחלק במתלה הקדמי התנתק ואילץ אותה לפרוש. (ראו תמונה למטה)

מכוניות נוספות כוללות מכונית פורמולה 3 ב-1964, כמו גם מכוניות מרוץ שונות עוד בתקופה לורן&קלמנטס שקדמה לרכישת החברה על ידי "סקודה" ב-1925.

• תוכן חדש...