Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מ'אני אגיד לכם בילבלתם לי את השכל :roll: . אחרי שהייתי נעול על רכב אמריקאי התחלתי לפזול לכיוון אחר למרות זאת אם אמצא טרייד אין טוב לפונטיאק (אני רוצה אימפאלה) אני אלך על זה.:wink:

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

העניין שזה בכלל לא סבא, סתם מוהנדס חנון :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבא של שפיציק, כפרה עליו? הרבה יותר מבסדר!

ודרך אגב, מאיפה נדבק לי הגרזן הזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תרשו לי לחזור לנושא בדפים הראשונים בשרשור הזה, וסליחה על התוקפניות אם מישהו הבין אותי לא נכון.

אם אמריקאיות הם רכבים כל כך טובים, מישהו מוכן להסביר בבקשה איך זה שבארה"ב קונים יותר טויוטה מכל רכב אמריקאי אחר?

אז תגידו שהם מרובעים והם הולכים עם העדר, יש שיגידו כך. אבל הם כבר הבינו שעם האמינות של היפנים אף אחד אחר לא מתחרה.

לכל האנשים שיגידו יפני - פחנוע. סיבוב במספר מכוניות יפניות חדשות היום יורידו לכם את הסטיגמה מהראש.

אין לי בעיה עם אמריקאיות, טוב, יש לי בעיה איתם.

אחרי כל כך הרבה שנים של ייצור רק בשנתיים שלוש האחרונות הם הבינו כמה דברים כמו למשל..

-שלא נוגעים בפח עם הידיים לפני שהוא הולך לצביעה - אחרי 3-4 שנים עם אמריקאית צבע אחיד ולא דהויי כבר אין לך ממש על הרכב

- בדיקת טיב המוצר בפס ייצור לא צריכה להיעשות כל 50 חלקים אלא כל 5. כמו שעושים בסובארו.

שוק המכוניות האמריקאיות בישראל קטן בגלל הסיבות האלו ועוד.. כמו שציינו פה, צריכת דלק וכו'

לא רק בארץ זה ככה. אם לקנות אמריקאית אתה רוצה? שיהיה לך בהצלחה ואל תשכח להינות ממנה.

ויטלי.

GS300.

פורסם

אהמממ...

הרכב הכי נמכר בארה"ב הוא דווקא אמריקאי למהדרין, פורד F150 ומשתמשים בו הרבה כרכב פרטי...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

סוף סוף נתגלתה התרמית של GM ,הקהל החל להצביע ברגליים

החל משנות התשעים ,שווקו האמרקאיות כאשר טקטיקת השיווק נשענת על העבר ותעשיית הסרטים ,אבל למעשה כל אשר אפיין את אותן המכוניות עד סוף שנות השמונים נעלם,והחלו מופיעות כל מיני מכוניות שעטנז בליווי לוגו אמריקאי

כאשר הייצור הועבר למכסיקו ,קוריאה ,ועוד מדינות

אמרקאים מומחים בטקטיקות שיווק אגרסיביות ,גם אם לא תרצה ,יציעו לך הצעה שלא תוכל לסרב לה ,כאשר פונים אל הרגש שבך וממש לא להגיון

הקשר בין האימפלה ,מליבו, של היום לבין העבר הוא רק הסמל המשותף

האמריקאים הבינו שהתעשייה בארופה ויפן ,מתרחקת מהם בצעדי ענק גם בטכנולוגיה וגם בשיווק

כל זאת הוליד לאחרונה נסיונות נואשים להעלות את המותג חזרה על הפסים ,כאשר התחזוקה יקרה להחריד והתוצאה על הכביש היא עלובה לכל היותר ,כל אדם בר דעת ידיר רגליו ממכוניות אלו

הכותב אוהב מאוד מכוניות אמרקאיות משנות השבעים

יגאל

פורסם
חברים, הדיון מעניין אבל אף אחד לא הוכיח מי יותר טוב רכב אמריקאי או יפני/אירופאי ואני שואל אתכם:

יש לי פונטיאק גרנד פרי מודל 96 שעולה 26.5K. איזה רכב יפני באותו מחיר יכול להשתוות אליו (אותי למשל מעניין שהרכב יהיה משפחתי ביותר-ב ט י ח ו ת י, נוח ומנוע חזק). נו באמת איזה רכב? לחלופין, תציעו לי רכב במקום שברולט אימפאלה-הרכב הבא שלי מודל 00 מנוע 3400 ב 50K? ובבקשה לא להתייחס לדלק וחלפים וכל מיני שטויות (חיים רק פעם אחת, זוכרים? :x איזה רכב יפני או אירופאי באותו מחיר ואותה שנה יכולים לתת מענה לדרישות שלי למשל?

שמע חמוד, אף אחד מהרכבים שהוצעו כתחליפים לא יתנו את נוחות הנסיעה בגרנד פרי שלך - אלא רק רכבים יקרים הרבה יותר שגם הם הוזכרו רק שמי שהזכיר שכח כנראה כמה עולה מרצדס E או BMW סדרה 5 מאמצע שנות ה 90.

אם חשובה לך נוחות הנסיעה ואתה לווא דווקא חובב נהיגה, אמריקאית זה הרכב בשבילך.

סע בגרנד פרי לאילת - תגיע רענן בלי כאבי גב ותרוץ ישר לבריכה, לא מכיר שום רכב יפני או אירופאי שייתן את אותה רעננות בכניסה למלון באילת.

את זה רושם בעלים של 2 רכבים צרפתיים היום, שבעבר נהג רבות על אמריקאיות (שנות ה 90/80/70).

נ.ב.

אם לישראלים פתאום יש טעם כ"כ טוב ברכבים הרי שאיך הפכה הסובארו לרכב הנמכר בשנות ה80? ואיך הפכה המזדה לרכב של שנות ה 90?

לך מצא לך אמריקאית מפנקת ותהנה!!!

פורסם

אם חשובה לך נוחות הנסיעה ואתה לווא דווקא חובב נהיגה, אמריקאית זה הרכב בשבילך.

סע בגרנד פרי לאילת - תגיע רענן בלי כאבי גב ותרוץ ישר לבריכה, לא מכיר שום רכב יפני או אירופאי שייתן את אותה רעננות בכניסה למלון באילת.

את זה רושם בעלים של 2 רכבים צרפתיים היום, שבעבר נהג רבות על אמריקאיות (שנות ה 90/80/70).

נ.ב.

אם לישראלים פתאום יש טעם כ"כ טוב ברכבים הרי שאיך הפכה הסובארו לרכב הנמכר בשנות ה80? ואיך הפכה המזדה לרכב של שנות ה 90?

לך מצא לך אמריקאית מפנקת ותהנה!!!

סלח לי, אבל מציק לי עניין ה"לא מכיר שום רכב יפני או אירופאי שיתן......"

יצא לך לנסוע בטויוטה אוונסיס? כי.. זה פינוק אמיתי.

יצא לי לנהוג אפילו בסקודה סופרב.. רכב נוח מאודד!

אתה בעלים של צרפתיות.. את הC5, ניסית?

הסדרות הגדולות יותר של BMW .. אל תגיד לי שזה לא רכב עם כורסאות מאחורי ההגה.

ובקשר לנ.ב.

את התשובה ללמה הפכה הסובארו לרכב הנמכר ביותר בשנות ה80 אתה תמצא על הכבישים של ארצינו הנהדרת.. קצת נהדרת.

תראה את הDL .. כמעט 30 שנה על הכביש ואתה מוצא אותם על כבישים בין עירוניים מהירים. למה לא? זאת איכות!

לא יודע מה איתך, כשאני שומע את המילה אמינות עולה לי סובארו DL לראש.

עזוב את העובדה שזה אחד הרכבים הפחות נוחים לנהיגה.. לדעתי לפחות.. איזה עוד אופציות היו באותם הימים?

אחרי שסובארו שברו את החרם של היפנים עלינו קנו אותם כמו לחמניות, אני לא מאמין שהרבה הצטערו על זה.

בקשר למאזדה? אני אדבר איתך בעוד 20 שנה ואתן לך תשובה דומה.

GS300.

פורסם

ויטאלי ידידי,

סיכמת בדיוק את הנושא,

אתה - מוכן לנסוע על רכב שיפרק לך את העצמות בגב, העיקר שתהיה אמינה. סובארו DL זה בדיוק הרכב בשבילך.

אני לעומתך - רוצה ראשית כל רכב נח ורק אח"כ שיהיה אמין. לכן לא קניתי רכב יפני.

הכל עניין של סדרי עדיפויות :-P

לעניין ה C5 או הסדרות הגבוהות של BMW, אז אחי נוסע כבר כמה שנים על 740, יוצא לי לנהוג על הרכב די הרבה בוא נאמר, והוא בהחלט רכב בכמה דרגות מעל האמריקאיות (מלבד הנוחות יש לו גם אחיזה וביצועים מצויינים). אבל, בוא נראה אותך מוצא לי 740 או אפילו 730 משנת 96/95 ב 20 אלף ש"ח(מחיר ריאלי של גרנד פרי מאותם שנים), אפילו C5 במחיר כזה לא תשיג, ואני מנחש שגם אוונסיס לא (ובטח שלא עם בקרת שיוט ופינוקים אחרים שהם סטנדרט באמריקאיות).

נושא נוסף בנוגע ל BMW זה עלויות האחזקה, נראה לי שאין לך שמץ של מושג כמה עולה אחזקה של סדרה 7, אני אתן לך רמז - עם כל הכבוד לעלויות האחזקה של האמריקאיות, זה לא באותה סקאלה של מחירים. מנסיון עם זה ועם זה....

פורסם

אם תסע לאילת באמריקאית כזאת כל שתקבל בדרך הוא מחלת ים. אל תבלבל נוחות עם רכות יתר - רוב האמריקאיות מהשנים הללו לא סופגות את שברי האספלט - הן מתנדנדות עליהם. נסה סיטרואן קסארה, קסנטיה או C5, נסה פיז'ו 306 או 406.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...