Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש ברשותי יונדאי לנטרה 98 עם אזעקה מקורית של האוטו.

אתמול באתי לבצע דריכה שלה והיא צפצפה כהרגלה לנעילה ואחרי זה השמיעה עוד צפצוף שהחשיד אותי.

לאחר בדיקה שלי התגלה לי שהאוטו ננעל אך האזעקה לא עובדת (נאמר לי שזה יכול להיות חיישן פגום אולי).

למישהו זה קרה בעבר והאם יש דרך לדעת היכן הבעיה?

הבנתי גם שאני חייב ללכת למוסך מורשה כדי לבדוק את זה ...האם הם יקחו כסף על בדיקה של 2 דקות?(להתחבר למחשב)

ממתין לתשובה שתציל אותי מזה....

בתודה מראש

ליאור

פורסם

בשביל מה אתה צריך את החיישנים של האזעקה ? גם ככה אף אחד לא מתייחס היום לאזעקה מצפצפת

ולדעתי השימוש היחידי של אזעקה הוא למטרות ביטוח (ובשנתון של הרכב שלך אני חושב שהביטוח לא יחייב אותך באזעקה) ולמטרה של שלט נוחות (שכרגע עובד)

פורסם

תבדוק את כל לחצני הדלתות, תראה שהם עובדים. תבדוק גם לחצן מכסה מנוע ותא מטען. נסה גם לכבות את האזעקה לכמה שניות עם מפתח.

מרטין מקפליי, לדעתי אזעקה מצפצפת עם שלטי נוחות עדיפה על רק שלטי נוחות. לא כל הגנבים מקצועים ויודעים לבטל את הסירנה במספר שניות. יש גם גנבים לא מקצועים שלא ידעו לנטרל סירנה במהירות. בהרבה מקרים הסירנה כן תעזור במניעת גניבת רכב.

פורסם

אני חושב שהוא יותר התכוון לעובדה, שהיום גם כשאזעקה מצפצפת, לא באמת איכפת למשהו...

היא יכולה להמשיך לצפצף עד מחר, והבן אדם היחיד שזה יזיז לו יהיה בעל הרכב.

פורסם
תבדוק את כל לחצני הדלתות, תראה שהם עובדים. תבדוק גם לחצן מכסה מנוע ותא מטען. נסה גם לכבות את האזעקה לכמה שניות עם מפתח.

מרטין מקפליי, לדעתי אזעקה מצפצפת עם שלטי נוחות עדיפה על רק שלטי נוחות. לא כל הגנבים מקצועים ויודעים לבטל את הסירנה במספר שניות. יש גם גנבים לא מקצועים שלא ידעו לנטרל סירנה במהירות. בהרבה מקרים הסירנה כן תעזור במניעת גניבת רכב.

קיבלתי

• תוכן חדש...