Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב. אז קודם כל בוקר אור. היום אני וזואי נסענו בפעם הראשונה עם ההגה המתוקן שלה בכביש מהיר. :)

כן כן, חופש בהגה - אחת מהתקלות הרבות ממנה סובלת יקירתי הזקנה - תוקן אחר כבוד ביום שישי האחרון. :lol: - אך זה כבר נושא לת'רד אחר... בינתים , כמה שאלות :

הראשונה : כיצד תזהה מיסב פגום?

-האם השיטה שלימדני בעל מוסך שעם ביתו יצאתי בעבר - החזק את הקפיץ וסובב את הגלגל כאשר האוטו באוויר - אם מרגישים כמו GRINDING - אזי המיסב פגום? (זה מעבר לבדיקת חופשים אלמנטרית של הגלגל) - האם יש עוד שיטות?

ושאלה שניה :

נושא :? :ציריות:

-כיצד תזהה ציריה קלוקלת? - הכוונה היא לא לנקישות בסיבובים - פרמטרים אחרים שיגידו לי שהציריה טובה או לא?

ושאלה אחרונה וחביבה ביותר :type:

איפה אני יכול למצוא פרס לשימושי האישי (והכוונה פה אי לא לשמעון) ???

אני שוקל החלפת מיסב בקרוב - אפשרות - אך הבעיה העיקרית שעומדת מולי כרגע היא העדר מכשור מתאים - פרס (PRESS), נראה לכם שיש מקום שמשכיר כאלה מכשירים???

מחוייך מתמיד

:wave2:

רון.

- איך היא אמרה לי אתמול : "למה אתה אף פעם לא מחייך ככה בגללי כמו שאתה מחייך מהאוטו הדפוק שלך..." -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הראשונה : כיצד תזהה מיסב פגום?

-האם השיטה שלימדני בעל מוסך שעם ביתו יצאתי בעבר - החזק את הקפיץ וסובב את הגלגל כאשר האוטו באוויר - אם מרגישים כמו GRINDING - אזי המיסב פגום? (זה מעבר לבדיקת חופשים אלמנטרית של הגלגל) - האם יש עוד שיטות?

זו אכן השיטה הנפוצה.

ישנם מייסבים שמספיק סיבוב הגלגל בכיוון הנסיעה שלו (כשהאוטו מורם) בשביל להבין שהמיסב בפנים פגום.

חופשים קריטיים במייסב ניתן לזהות ע"י חופש בגלגל עצמו (החזקת הקפיץ וזעזוע הגלגל ימינה/שמאלה כאשר הרכב על הליפט כמובן).

ושאלה שניה :

נושא :? :ציריות:

-כיצד תזהה ציריה קלוקלת? - הכוונה היא לא לנקישות בסיבובים - פרמטרים אחרים שיגידו לי שהציריה טובה או לא?

נקישות בסיבובים (האצה תוך כדי הפניית ההגה עד הסוף לכיוון כלשהוא) וגם: הרפיה ולחיצה מיידית על דוושת הגז תוכל לאשש חשדות אם יש חופש בחלקה הפנימי של הציריה (במפרק שקרוב לגיר, לא בפעמון עצמו).

ושאלה אחרונה וחביבה ביותר :type:

איפה אני יכול למצוא פרס לשימושי האישי (והכוונה פה אי לא לשמעון) ???

אני שוקל החלפת מיסב בקרוב - אפשרות - אך הבעיה העיקרית שעומדת מולי כרגע היא העדר מכשור מתאים - פרס (PRESS), נראה לכם שיש מקום שמשכיר כאלה מכשירים???

משכיר - לא שידוע לי.

לקנות אפשר בחנויות כלים ברחוב יצחק שדה. עשה סקר קטן....

אני חושב שלדרור_Z (תפוז) יש PRESS כזה, נסה לשאול אותו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...