Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידת זיהוי (מה זה היה פעם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחלקה אצל חברים,בין האבוקדו,שימש כמחסן בימים עברו והיום אנדרטה.

לפותר החידה מובטח קילו אבוקדו(אס,לא סתם).

DSC01204.jpg

DSC01207.jpg

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

מזכיר שברולט PANEL VAN, אבל לא בטוח...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

יכול להיות שמזכיר אבל זה לא שברולט,

אל תתיאש ואל תוותר על הפרס:mm_tongue

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

תראה אולי תצליח להחליף את הקילו אבוקדו בקילו פסיפלורה עם ההוא,

בכל מקרה פסיפלורה לא בעונה עכשיו...

פורסם

הייתי גם אומר פאנל וואגן, אבל הקווים מזכירים פורד.

עריכה: מדובר בשברולט פאנל וואגן 40+/-

הבעיה היא, שייצרו אותן באותה הצורה החיצונים עם שינויים מזעריים במשך קרוב ל-40 שנה.

אני רוצה את האבוקדו שלי עכשיו!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אתה טועה,זה לא פורד.

שים לב לכנף האחורית,ברכב הזה לא הייתה מדרכה מעולם.

פורסם

טוב לא ידעתי שזה שינוי מזערי,

בכל אופן זה לא פורד.

שים לב לקווים בפורוד לעומת X.

41forpaneltruck_iluvcars.jpg

פורסם

יפה,אתה מוזמן להגיע ולאסוף את הפרס,

ולא זה לא פורד:wink:

פורסם
הייתי גם אומר פאנל וואגן, אבל הקווים מזכירים פורד.

עריכה: מדובר בשברולט פאנל וואגן 40+/-

הבעיה היא, שייצרו אותן באותה הצורה החיצונים עם שינויים מזעריים במשך קרוב ל-40 שנה.

אני רוצה את האבוקדו שלי עכשיו!

איזה פורד תגיד לי? תקרא את הכתוב באדום

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה עקרוני?!

זה גם לא שברולט,כמו שאמרתי תגובה מעל לתגובה ה1 שלך(לפני שערכת והורדת את התמונה).

חלאס לא יא יעזור לך לא תקבל אבוקדו.

*אני עדיין לא סנילי

פורסם

כן.

יפה,אתה מוזמן להגיע ולאסוף את הפרס,

ולא זה לא פורד:wink:

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...