Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה סיימתי לכוון את המערכת. לדעתי זה נשמע מצויין, אין מה להשוות למה שהיה במפגש, לפחות לדעתי. אז למה מזל ארור? הנה הסיפור.

ביום רביעי הציעו לי ללכת לפסטיבל הבומבמלה. מכיוון שמרבית חבריי הלכו, הלכתי, למרות שהמקום שורץ היפים ובחורות בנות 15. היה כיף, עד לליל יום חמישי. אחרי מספר כוסות של משקה מפוקפק העונה לשם "SELECT VODKA" אני וחברי, שעם יד על הלב יש לו חגורה שחורה בטאקוונדו, התחלנו ללכת מכות, בצחוק, נו אתם יודעים, בין חברים. למחרת, במכון הרפואי ע"ש ברזילי, הודיעו לי שיש לי קרע בעור התוף. לפחות הCT יצא תקין (למרות שדעתי על מצב הפרצוף שלי הייתה שונה לגמריי). 3 חודשים ייקח לעור המזורגג הזה לגדול. כולה חתיכת עור, למען השם. עד אז, לדעתי אני לא שומע מתחת ל5000HZ באוזן שמאל.

לשיפוטכם :screwy:

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

מה שבטוח אחרי שתחלים, גם פירלס (הישראלית!) עם הגברה של פלטינום האודיו, פאנל של איגלרוד ורמקולים אחוריים של פרוסאונד - ישמעו לך טוב :)

החלמה מהירה,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

פורסם

יש מקרים שבהם עור שנקרע לא חוזר ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא דיברתי על האוזן , ולא דיברתי על בנים ;)

לילה צח!

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל בקש מהרופא פטור מהצעקות של רס"ר הבסיס קרוב לאוזן שלך.

נסה לברר אם זה לא קרה לעוד כמה מבאי הפסטיבל, לך תדע אולי תגלה עוד כמה

ותוכל לפתוח פורום שידבר אליך למשך שלושת החודשים הקרובים, קרא לו monoforum.co.il

עכשיו ברצינות, החלמה מהירה וסטריואית.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

אחי משתתף בצערך מקווה שתחלים בהקדם:wink:

נ.ב

באמת מזל ארור

H.U - CLARION DXZ 956MC, FRONT - BOSTON ACOUSTICS Z6 AMP - ROCKFORD T8004,

MONOBLOCK - PHOENIX GOLD XENON 600.1,

SUB - ROCKFORD P312D2

פורסם

רק בריאות, החלמה מהירה איש!

חבר'ה - שמרו על האוזניים שלכם (לא צריכים מכת קפוארה כדי לגרום לעצמכם נזקי שמיעה...)

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

כל הז*ן , תרגיש טוב והחלמה מהירה !

תבדוק את העניין בנוגע לבומבמלה , אולי יש עילה לתביעה (ישראלי או לא ?!)

עריכה:

אולי זה הזמן להתקין סופר טוויטר ברכב ?! :wink:

זה נכון

פורסם

התשובות שלי בצבע כחול בתוך הציטוט, אמנם לא קשורות לתחום הסאונד, אבל חברה, שמרו על עצמכם:

אז למה מזל ארור? מזל ארור?? או ש..

הנה הסיפור.

ביום רביעי הציעו לי ללכת לפסטיבל הבומבמלה. מכיוון שמרבית חבריי הלכו, הלכתי, למרות שהמקום שורץ היפים ובחורות בנות 15. היה כיף, עד לליל יום חמישי.

אחרי מספר כוסות (אולי כמה יותר מידי..(איזה מזל ארור) של משקה מפוקפק העונה לשם "SELECT VODKA" (לא מכיר את המשקה ולכן לא אגיב) אני וחברי, שעם יד על הלב יש לו חגורה שחורה בטאקוונדו (שוב מזל ארור) , התחלנו ללכת מכות (שוב מזל ארור), בצחוק, (כן חגורה, לא חגורה, לא הולכים מכות, גם לא בצחוק)

נו אתם יודעים, בין חברים.(שוב מזל ארור, יש לך חברים עם חגורה שחורה)

למחרת, במכון הרפואי ע"ש ברזילי( למחרת... כאילו "על הדרך" הגעת לאיזה בית קפה או מועדון... הההללללוווווו נגרם לך נזק שעוד לא יצאת ממנו והיית זקוק לטיפול של בית חולים, זה לא צחוק, היה יכול להסתיים אחרת),

הודיעו לי שיש לי קרע בעור התוף(שוב מזל ארור). לפחות הCT יצא תקין (למרות שדעתי על מצב הפרצוף שלי הייתה שונה לגמריי).

3 חודשים ייקח לעור המזורגג הזה לגדול

(ואם העור "המזורגג הזה היה יכול לענות, היה עונה , מה עשה לי מXXXXם אחד, עכשיו נזק לשלושה חודשים..).

כולה חתיכת עור(שלמזלך יכולה להשתקם) , למען השם (למענך, להבא שמור על עצמך!!).

עד אז, לדעתי אני לא שומע מתחת ל5000HZ באוזן שמאל (מצויין, מצבך טוב! , יש כאלה שבגלל טעויות , הפסיקו לשמוע לתמיד :idea: ).

לשיפוטכם :screwy:

הלו, לא מזל ארור ולא נעליים, שטות של רגע ונזק לחודשים, למזלך זה יעבור ומהר. להבא שים לב לבקשתי בשורה הבאה:

החיים והבריאות זה לא משחק!!!! צאו בשלום, חזרו בשלום, ובלי שטויות!!!

אפשר להנות גם תוך הקפדה על ביטחון אישי, ואם לא, אז וותרו מראש!

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מילים כדורבנות!

יש לך מזל גדול מאוד שהנזק הוא הפיך. שתהיה לך החלמה מהירה ושתחזור לשמוע מוסיקה בסטריאו ! 8)

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...