Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לצרף לזה את עניין התאונה הקלילה עם האוטו - גם זה מזל ארור (או שזאת טיפשות?) :roll:

בכל אופן, תרגיש טוב והחלמה מהירה!

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

Mosho,

1. החלמה שלמה ומהירה.

2. תקרא היטב! את התגובה שכתב דני זומרשטיין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

חבר, הייתי בסרט הזה לא פעם אחת, פעמיים!

לא יכולתי לשמוע באס, וככשמעתי באס האוזן שלי כאבה. אחד הדברים הלא נעיםמים לשמוע גם לא סימטרי.

אתה כל הזמן מתחיל לחשוב, שהאלמנט שנמצא בכיוון האוזן הדפוקה לא עובד טוב, ולא נשמע טוב כמו האלמנט השני.

ואז אתה מחיל לחשוב שזה אולי לא בכלל קשור לאוזן שלך, ואתה בכלל צריך להחליף אותו כי הוא דפוק.

בקיצור, יעבור.:lol: :lol: :lol:

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
אז למה מזל ארור? הנה הסיפור.

. [/size]

לשיפוטכם :screwy:

מה זה קשור לפורום אודיו?!

זה שאתה טיפש ? הצורה שאתה מדגים לדור הצעיר איך כדאי להתחיל מכות עם חברים ?

האם הכאפות שקיבלת , מצלצלות יותר טוב כשאתה שתוי למחצה מאלכוהול ?

יש לך מזל , תגיד תודה שלא יצאת בנזק גדול יותר.

ZZR

פורסם

למדתי אומנויות לחימה 9 שנים!!!

החבר שלך מבזה את הענף! - זה נועד להגנה עצמית בלבד! ומי שמתמש בזה בצחוק ובחוסר אחריות, אפילו אם הוא שיכור - ביזוי טוטאלי של אומנות.

לגבי השמיעה - אתה מתחיל מ100 אחוז מסויים כשאתה נולד איתו ואתה רק הולך ומאבד מהיכולת הזאת - אפילו אם זה יתאחה לך אתה סובל מנזק כלשהו.

נראה שאתה עושה יותר מידי שטויות - נכנס בעצים, חוטף כאפות מחברים (המילה "חבר" צריכה להיות בעלת משמעות מסויימת) - תהיה בריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חוצמזה, מה עבר לך בראש שניסית ללכת מכות , גם אם זה בצחוק , נגד בנאדם בעל חגורה שחורה בטאקוונדו ?

עדיף היה לך להמשיך להכנס בעצים

ככה לפחות הנזק היה קורה לרכב שלך ולא לך :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
למדתי אומנויות לחימה 9 שנים!!!

החבר שלך מבזה את הענף! - זה נועד להגנה עצמית בלבד! ומי שמתמש בזה בצחוק ובחוסר אחריות, אפילו אם הוא שיכור - ביזוי טוטאלי של אומנות.

לגבי השמיעה - אתה מתחיל מ100 אחוז מסויים כשאתה נולד איתו ואתה רק הולך ומאבד מהיכולת הזאת - אפילו אם זה יתאחה לך אתה סובל מנזק כלשהו.

נראה שאתה עושה יותר מידי שטויות - נכנס בעצים, חוטף כאפות מחברים (המילה "חבר" צריכה להיות בעלת משמעות מסויימת) - תהיה בריא.

מעטים הם בארץ האנשים שבאמת יודעים מה זה חבר :idea:

לפותח התר"ד למרות שזה עוד יותר לא קשור לפורום:

אתה לא דרומי במקרה?

פשוט לרוב כל הטמבלים במדינה הזאת יוצאים מאזור שלנו :arrow: אזור בו אין חברים!

יש רק SHOW! לי יש יותר פוזה! אני יותר ערס ממך! ורק הכבוד שלי ושל אמא שלי שווה שאני יהרוג אותך!

זה מתחיל מחוסר כבוד לחברים.. ומגיע לדקירה של כל השונה ממך או זה שבמקרה נכנס לשכונה המחורבנת שלך.

מצטער שזה בכלל לא קשור לפורום אבל לא יכולתי לעצור את עצמי..

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לא היית במפגש? אני אשכנזי על, ואני מכפר סבא.

וכן הייתי טמבל, אבל לפחות לא קרה שום דבר רציני (מאוד). הייתי טמבל, ושילמתי. זה לא כאילו אני הולך מכות כל היום.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
לא היית במפגש? אני אשכנזי על, ואני מכפר סבא.

וכן הייתי טמבל, אבל לפחות לא קרה שום דבר רציני (מאוד). הייתי טמבל, ושילמתי. זה לא כאילו אני הולך מכות כל היום.

או קיי אז וויתרנו בנושא הנ"ל.. למרות שהנושא הנ"ל בעיה ארצית כבדה.

אשכנזי?! תנהג כאשכנזי! אל תרד מהנתיב ואל ת'ריב! :lol:

ולא הייתי במפגש כשאתה הייתה.

החלמה מהירה!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...