Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר קנה את הרכב הנ"ל, מודל 2002 מהדגם שלפני מתיחת הפנים.

הרכב זקוק להחלפת טיימינג (נאמר לנו ברנו שזה כל 5 שנים או 120K) והמחיר במורשה כולל מה שסביב (מותחן, מש' מים, מחזירי שמן, ו-2 רצועות) פשוט הזוי: 2700 לפני מע"מ תוך שימוש בחלקים מקוריים.

האם יש מניעה לבצע את ההחלפה במקום אחר עקב צורך בכלים מיוחדים?

תודה,

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

8 שסתומים.

אני יודע שבאוטודאטה נאמר שיש צורך בכלים מיוחדים, אך ככה רשום לגבי רוב הדגמים. השאלה אם באמת יש כלי שבלעדיו לא ניתן לבצע את העבודה כמו שצריך.

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

לדעתי ניתן לבצע את העבודה גם ללא הכלים המיוחדים (יש כמה), אבל קשה מאוד להגיע למהירות ולרמת הביצוע של ההחלפה ללא הכלים המיוחדים.

פורסם
המיר ממש לא הזוי. מדובר פשוט ברנו.

זה ככה בכל הדגמים שלהם, או שיש משהו מיוחד בקליאו הזו? משאבת מים עולה משהו כמו 750 ש"ח וכך גם "ערכת טיימינג" (רצועה ומותחן). אני חושב שהחלפת טיימינג במורשה בלנצ'יה קאפה 2.4 עלתה לי פחות...

לדעתי ניתן לבצע את העבודה גם ללא הכלים המיוחדים (יש כמה), אבל קשה מאוד להגיע למהירות ולרמת הביצוע של ההחלפה ללא הכלים המיוחדים.

מהירות לא מטרידה אותי כ"כ, מה שחשוב הוא הכיוון המדוייק של הרצועה. לצערי מעולם לא זכיתי לראות מוסך משתמש בכלים יעודיים למתיחה, אלא רק באותו "רגש" ידוע ומוכר.

האם יש המלצה למורשה רנו הגון ומקצועי באזור השרון-מרכז? למישהו יש משהו לומר על מרתון ברעננה?

שי

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אל תתקרב למרתון. ניסיון לא טוב איתם ומחיר מנופח. פיתוח בהרצליה הוא מבחינתי המוסך הכי נורמאלי שהייתי בו עד היום.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...