Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

''הרמת'' מסיבה ביער-עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בעוד חודש,אני חוגג 18 אביבים.

אני ועוד שני חברים,(תאריכים דומים) חשבנו לעשות מסיבה משותפת.(חברים משותפים)

המקום שחשבנו עליו הוא היער(?) של פלמחים,למי שמכיר.

המקום עצמו באמת מקום מצויין,שקט,גדול,וכו'.

השאלות הם ,למי מכם שכבר אירגן מסיבה בסגנון הזה:

1)למה צריך לדאוג?

2)עלויות וכיסוי עלויות (חבר שעשה שם מסיבה, שם קופה וכל אחד שם איזה 10-20 שקל וככה הוא מיזער עלויות.

3)מה חייבים שיהיה במסיבה?

4)המלצות למקומות שאפשר לקנות דברים למסיבה.

בתודה מראש,

לירון

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזל טוב - קודם כל (למרות שעדיין לא).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל, על כמה אנשים מדובר?

פשוט זה הבסיס כדי לדעת אם אפשר לארגן משהו בצורה דיי "שכונתית" או שכבר צריך אישורים משטרתיים מאבטחים וכו'.

בנוסף, ה"יער" הזה, זה מקום מיועד לאירועים או סתם יער?

פורסם

קונדסון-תודה.(ואני רוצה מתנת יומולדת בדמות דריפט:-D )

tomz-המקום,הוא בדרך לפלמחים,יש שביל כזה שרק מי שמכיר יידע להיכנס אליו.

בסוף השבל עפר,יש מעיין קרקע כזו נוחה שהרבה חבר'ה משתמשים בה למסיבות. (יש שם בית וגשר למי שמכיר)

מעריך שיהיו בסיבות ה100 אנשים(יוזמנו 150,מאמין שיגיעו 100 בערך)

משטרות ועניינים לא צריך.

פורסם

אתה קיבלת כבר (ממושב הנוסע).

תארגן מקום שאפשר להגיע עם המיאטה, כן...? (אני מרשה לעצמי לחשוב שאני מוזמן) :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אז זה מקום פתוח,

תברר של מי השטח, אם צריך לשלם, אם צריך אישורים, אם השטח סגור מעל מספר מסויים של אנשים אתה מחוייב לאישורים מהמשטרה וממכבי האש, צריך גם מאבטחים ממספר מסויים.

יש לך הרבה לבדוק לגבי השטח ולגבי נושא החוקיות של העניין, זה לא כל כך פשוט שאתה הולך למקום ומרים מסיבה למאה+ איש.

בנוסף יש לך לדאוג לתאורה, הגברה, בר, קופות, גידור ותיחום, צוות, פנקסים חותמות פריטה ועוד הרבה.

אני חושב שאתה לא מבין ממש את המהות של הרמת מסיבה בשטח סגור..

הייתי ממליץ לך ללכת למקום מאורגן ומסודר לאירועים כאלה, לדוגמא, בשישי האחרון חגגנו לשני חברים שלי 18 במעודון הבוגי בהרצליה פיתוח(מונסון לשעבר), אתה משלם למועדון והוא מסדר לך הכל, מכל הבחינות, אתה רק מביא אנשים וכמה דברים קטנים, העלות לא כזאת גבוהה, ואם גובים קצת כסף בכניסה מכסים בקלות, ולפי דעתי זה יותר איכותי מ"סתם" יער...

פורסם

TOMZ - לא הגזמנו?

לירון, אין לי נסיון במסיבות כאלה גדולות אבל:

לפני הכל: בדוק היכן נמצאים המגורים הקרובים ביותר והאם אין בעיה של רעש והפרעה - כי אחרת זה לא יגמר בטוב!

אתה צריך תאורה ומוסיקה, תארגן כמה פרוז'קטורים ואיזה גנרטור, כמה רמקולים גדולים וציוד הגברה - בטוח למישהו מהחבר'ה יש קשר לדברים האלה.

בקשר לאוכל, הרבה בשר (נקניקיות, קבבים, המבורגרים - אפשר לוותר על כנפיים), הרבה חטיפים, טונה פיתות, חומוסים,קטשופים,מטבוחות, סכום חד-פעמי+צלחות+כמה קערות שלא נמסות מקבבים חמים, שתיה קלה בהתאם לכמות האנשים.

אלכוהול - תלוי באחוז הבנות ואחוז השותים, אתה צריך לווסת את כמות הבירות והוודקה (כדי שאנשים לא יגמרו שם בצורה מוגזמת: בקבוק וודקה ל6 אנשים יספיק)

לדעתי את עלויות האלכוהול תבדיל משאר העלויות (נניח 20 שקל מי שלא שותה, 25 מי שכן).

עכשיו לוגיסטיקה: אני לא יודע מה קורה ביער הזה מבחינת שולחנות - אבל שיהיה מקום לשבת, גם שמיכות זה טוב - אבל שיהיה כסאות.

שיהיה שולחן "קייטרינג" ענק שירחיק את המנגל מהאנשים (כי אנשים נוטים להתגודד סביב המנגל) ועליו יונח האוכל.

3-4 מנגלים חובה! (ולפחות שני אנשים שימנגלו עליהם).

אהה - ונרגילות :) שיהיה כמה הרבה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא הגמזנו.. כי אם הוא יעבור על החוק (והחוק בנושא הזה הוא נוקשה וגם נאכף) הוא יקבל קנס לא קטן.

אין מה לעשות, לא בכל מקום אתה יכול לבוא לשים כמה פנסים קצת מוזיקה ולפתוח מסיבה, יש חוקים.

אולי בכלל אסור להדליק אש במקום הזה?

אולי זה בכלל שייך למישהו פרטי?

לך תידע, הכל צריך לברר לפני, חבל שהמסיבה תיסגר על ידי המשטרה.

פורסם

מנגל זה MUST, או שאתה מסתפק במשהו קליל לנשנש?

כי כפי שראית לפי הרשימה הנ"ל, זה יכול להגיע לנזק רציני.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

צביקה, הנזק הרציני הוא התאורה וההגברה, האוכל זה שטויות :D

תום, כמו שאמרתי אין לי נסיון במסיבות כאלה גדולות - אבל ההיגיון אומר שאם אין שם אף-אחד שיתלונן אז אין שום סיבה שתגיע משטרה, בגלל זה אמרתי שעליו לבדוק היכן נמצאים האנשים הקרובים. כי עם הרעש יגיע עד לקיבוץ פלמחים - תהיה לו בעיה.

מה שכן - אם מדובר על שטח פרטי, צריך את אישור בעל המקום.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אתה יוצא מנקודות הנחה משונות, מה יקרה אם מישהו יפגע שם?

מה יקרה אם איזה שיכור ירוץ לים ויטבע?

מה יקרה אם המנגל יפול על מישהו ואין ציוד עזרה ראשונה כמו שדרוש? או גישה לאמבולנס כמו שדרוש?

זה כמו שתגיד, אין לי רישיון, אבל הכביש ריק ב5 בבוקר, אז אין מי שיקרא למשטרה אז אני נוהג.

פורסם

אם המקום הוא שטח ציבורי, כמו רוב יערות ישראל (ששייכים לקק"ל אבל מילא) - לא צריכה להיות בעייה להתמקם שם.

אם מישהו נפצע או משתכר או נכנס בעץ זה לא קשור ולא רלוונטי לדיון, זה בדיוק כמו שחמישה אנשים יעשו פיקניק ואותם הדברים יקרו.

חדל קשקשת ברשת.

בשביל לנהוג בכביש צריך רישיון, בשביל לעשות פיקניק... נו באמת.

פורסם

תום ואם יפול עלינו גשם מטאורים עם אבנים ירוקות מוזרות ופתאום אני אוכל לעוף ואתה תוכל להרים חצאיות רק בכח המבט?

ואם לסבתא היו גלגלים אז היא הייתה מנהלת את CF.

לא הכל צריך לעבור מכרז ואישור רשמי של מבקר המדינה וסגן-ניצב מושחתי.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

וואי,כמה שנסחפתם!

לא רוצה אוכל,לא רוצה שמיכות,לא רוצה מנגל.

חשבתי בעיקר על שתייה ומוזיקה.

המקום הוא כל כך נידח,שמי שלא הוזמן,ייתקשה מאד להגיע אליו.

פעם שעברה,שחבר חגג שם.הגיעו סמויים לחיפוש סמים.לא מצאו והמשיכו הלאה.

המקום ידוע,ואני מתפלא עלייך דני שאתה לא מכיר ,בתור מקום להרים מסיבה.

פורסם

אצלנו יש העדפה ליער חולדה משום מה. :)

אתה בטוח שאתה רוצה לוותר על אוכל? אני לא הייתי עושה את זה.

בקשר למוסיקה - איך אתה מתכוון להרים אותה? בקשר לשמיכות - אתה חייב שיהיה מקום לשבת, בחייך, אם לא יהיה אנשים פשוט יתחילו לפרוש למכוניות. אם יזדמן לי לבקר באיזור אני אצור איתך קשר - שתדריך אותי איפה המקום (אולי אני מכיר אותו ולא מודע לזה?:roll:)

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...