Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

''הרמת'' מסיבה ביער-עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמשיך בה"פ (חבל לי על השרשור שלך :))

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנימה טיפה יותר רצינית.

- הגברה: בעיקרון משכירים מאנשים (כאלא שעובדים עם הגברה), אתה סוגר על הציוד והתאורה והם מביאים וזה כולל גנרטור

אבל אם זאת מסיבה קטנה, מסיבת חברים אז אפשר להביא גנרטור וציוד מהבית, שוב תלויי עד כמה המסיבה רצינית.

הסכום להשכרה נע בערך בין 1000 שקל ל 3000, תלויי איזו עוצמה ואיזו תאורה.

ביגלל שזה לא שטח סגור, כשאתה מיתחשב בעוצמע ובהגברה אתה בעצם מיתחשב במ'ס האנשים שיהיו. זאת אומרת יותר אנשים=מיתפרסים על יותר שטח=הגברה חזקה יותר כדי שכולם ישמעו נורמאלי ויותר תאורה כדי שתקיף את כל הרחבה.

*שוב הכל תלוי ברצינות המסיבה.

*לדוגמא אנחנו לוקחים הגברה בסכום של 3500 שהיא מספיקה לקרוב ל 500 איש. (לא לוקחים תאורה).

- כסף:הפיתרון הכי פשוט הוא לקחת כסף ליפני שמגיעים למסיבה (300-500 מטר ליפני) ושיטה זו עובדת מצויין. פשוט לעמיד רכב עם נגיד, שני אנשים (כדי שלא יהיה משעמם יותר מידי) באמצע הדרך וזהו. אבל שתדע שתמיד יהיו כאלא שיתפלחו למסיבה!

עוד פיתרון הוא לעשות מיפגש במקום מסוים ושם לקחת את הכסף (ככה גם יהיה יותר קל לנווט אנשים לאן להגיע).

- הגעה: הנסיעה בתוך יער פלמחים דיי נוחה ואפשרית כמעט לכל רכב (לי יש קורולה 93 ולא היו הרבה בעיות מעבר שם).

*טיפ חשוב: להודיעה לכולם שזאת מסיבת יום הולדת למה המקום נורא ידוע לשוטרים כמקום למסיבות מחתרתיות, אז שלא יעשו עליכם איזו פשיטה באמצע.

מקווה שלא שככתי משהו.

מזל טוב ובהצלחה. יבגני.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

עכשיו חשבתי על משהו, אם המקום כלכך נפוץ בנושא של מסיבות, אתה בטוח שהוא יהיה פנוי?:wink:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ביגלל שידוע שהמקום "שרוף" אז ההפקות כבר לא מרימות שם יותר מסיבות (אבל היי, לך תדע תמיד יהיו את המתחילים שלא תמיד מעודכנים מה קורה בארץ).

תיראה אני בצבא כך שאני סוגר דיי הרבה ולא יוצא לי ליהיות הרבה בבית אבל כשתחליט להרים מסיבה צור איתי בה"פ ואני (רצוי שבוע מראש) ואני אברר בישבילך אם יש שם מסיבה או לא, אם אני אהיה בבית ואקרא את ההודעה שלך. (ואפילו יותר טוב אני אשלך מספר פלאפון ותיתקשר.)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

האדום - אני לא יודע אם אתה מודע לזה, אבל לא כל דבר מפורסם.

נניח ואני והחברה שלי מארגני שם על האש של 50 איש באותו יום - מה אתה תדע על זה? ובדיוק לזה התכוונתי, נניח 20-30 חברה בני 20+ רוצים לשתות שם וודקה.

נו.. מקסימום תעברו לים :D.

או לחלופין, תגיעו קצת מוקדם ותתפסו את המקום (זה מה שהיינו עושים בל"ג בעומר, והיה לנו מקום בנזונה...ולידנו תמיד היו חבר'ה שאבא שלהם נהג משאית אז היה עצים ספייר :D)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נקווה שלא יהיה בעיות יותר מדיי.

תאריך כבר יש,דיברתי כבר עם כמה תקליטנים,נשאר רק לברר לגביי מחירים של שתייה .

נקווה שתהיה מסיבה טובה.:wink:

• תוכן חדש...