Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר טובים במיוחד זה snap-on

יש עוד משהו שכיביכול מדורג אחריהם ואחריו יש את husky (כלומר יש לי כזה סט :-)) שפשוט אפשר להבין על מה משלמים כל כך הרבה כסף (מי שקנה לי את זה :-))

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

באמת שאני לא מבין אותך.

קנית סט ב 235 ש"ח כשכתבנו לך בפרוש שקנינו את אותו סט באותו רחוב ב 180 ש"ח - לא חבל על 55 ש"ח ?

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

SNAP ON וHAZET אלו כלים ברמה אחרת לגמרי. משתמש ביתי ממוצע שצריך לפתוח 5 ברגים בחודש ללא פטיש אוויר לא צריך יותר מפרוקסן. והמחיר כאמור לסט שקנית הוא יקר, סט כזה עולה 180 ש"ח וגם זה ללא מיקוח.

ROOONEEYY

פורסם
מאחר ואנשים בפורום לא מעדכנים בד"כ את תוצאות הבעייה \ שאלה, אחרוג ממנהג הפורומאי המצוי ואפרסם בחוצות העיר כי היום רכשתי סט של חברת "פרוקסן" בעלות 235 ש"ח (ללא מיקוח, לא טוב בזה) מחנות פרו-טכניקה ברחוב יצחק שדה בת"א.

אני מרוצה :idea:

איתמר.

אכן חברה מצויינת, אני עושה שימוש אינטנסיבי למדי עם בוקסות שלהם (יש לי סטים של 1/4, 3/8 ו-1/2 :roll:), עשית קניה טובה.

באמת שאני לא מבין אותך.

קנית סט ב 235 ש"ח כשכתבנו לך בפרוש שקנינו את אותו סט באותו רחוב ב 180 ש"ח - לא חבל על 55 ש"ח ?

ככה זה מנהלי פורומים ב-CF... המשכורות בפורום עד כדי כך גבוהות שהם לא מרגישים כמה עשרות שקלים לכאן או לכאן....:lol:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...