Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=%2Fibo%2Frepositories%2Fstories%2Fm1_2000%2Fskira20070306_833729.xml

סקר הנסמך על 30,000 רכבים, ומאגד חוות דעת של 100,000 נהגים (בני משפחה..)

הקורולה מקום ראשון יחד עם..... האימפרצה.., ציון כללי של 8.6 .

מקום שני הלאנסר ו C4 עם ציון של 8.4..

כמו שאומרים שאומרים הגששים,אותי זה מצחיק..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה מה שנקרא לאנוס את הנתונים, או יותר נכון - ליצור יש מאין. חברות הליסינג סוחרות ב-6-7 דגמים בסיסיים של משפחתיות, ואלו בטח כל המכוניות שמרכיבות את הסקר רחב היריעה (ואו, 100000 נהגים! הרי שאלו את מנהלי ציי הרכב, לא את העובדים). זה כמו לומר "לקחנו 6 דגמים מתוך 100 שנמכרים בארץ, ובחרנו ביניהן את המכונית הכי מתאימה לעובדים שלנו" - אז קודם מכריחים את העובדים לקחת מה שחברות הליסינג רוצות, ואח"כ בוחרים בשבילם מה הם מעדיפים. באמת סקר שאפשר להסתמך עליו. ואחרי כל הבלגן, עם מה נשארנו? לקורולה 8.6, ללנסר ול-C4 יש 8.4. אכן הפרש רב משמעות. אני כבר לא יכול לחכות לראות את השאר. הסובארו תקבל 8.3? ומה עם רנו מגאן? האם היא תדשדש מאחור עם 8.2?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קורולה מקום ראשון, וקיבלה ציון טוב בסעיף נוחות :roll:

גם ציון האמינות ברצפה שקיבלו 307 ומגאן 2 קצת מגוחך, כיוון שהוא משקף את ההשקפה של מנהלי הצי, שלא אמורה לעניין במיוחד את העובד, כיוון שהוא לא משלם על תחזוקת הרכב (ואם נהיה כנים, אף אחד שם לא ממש משלם על התחזוקה - בגלל זה הרכבים נראים ככה).

בין ליסוע בקורולה כל יום, לבין לסוע במונית ולסבול את הקשקשת הבלתי פוסקת ומשנתם הפוליטית של נהגי המוניות - אני בוחר ללכת ברגל.

פורסם

ציון טוב בסעיף הנוחות - בגלל שהיא נוחה.

ומה לעשות , האמינות של המגאן וה 307 באמת נמוכה יותר.

GOT סחוג?

פורסם
ציון טוב בסעיף הנוחות - בגלל שהיא נוחה.

ומה לעשות , האמינות של המגאן וה 307 באמת נמוכה יותר.

אני מניח שהקורולה נוחה למי שמעולם לא נסע ברכב נוח כמו המאגאן ואו לחלופין הפוקוס..

מה שמאפיין את הסקר הנ"ל הם תדמיות ושמועות, פשוט עצוב.

פורסם

אכן, אבוי לנו מסקרים כאלה - מה עם בטיחות, אבזור, מרחב? ולמה לנוהגים ברכבי ליסינג אכפת מאמינות?

ואיך הפוקוס קיבלה 8.0 בסעיף הביצועים? הרי כל לחיצה על הגז ארבעת הצילינדרים יוצאים להתיעצות של חצי שעה אם להגביר מהירות או לא.

במילה אחת - הזוי.

פורסם
נוחה ?

ביחס לסקייטבורד אולי...

כן סקייטבורד לא סקייטבורד , אתה נהגת בה? תסביר לי מה לא נוח בדור האחרון של הקורולה.

אני מניח שהקורולה נוחה למי שמעולם לא נסע ברכב נוח כמו המאגאן ואו לחלופין הפוקוס..

מה שמאפיין את הסקר הנ"ל הם תדמיות ושמועות, פשוט עצוב.

נהגתי אינספור פעמים על כמעט כל רכב שקיים היום בליסינג , ועל בסיס יומיומי.

זאת העבודה שלי במקרה.

זאת השוואה מספיק טובה בשבילך?

GOT סחוג?

פורסם

נהגתי אינספור פעמים על כמעט כל רכב שקיים היום בליסינג , ועל בסיס יומיומי.

זאת העבודה שלי במקרה.

זאת השוואה מספיק טובה בשבילך?

את האמת, אם לא הבחנת בהבדלים הבולטים בין הקורולה- למאגאן \ פוקוס, אז עבורי זה לא מספיק..

אני חבר בצוות אשר בחר את הרכבים ל 3 שנים הבאות, וגם הצוות אשר היה איתי (הדיוט לחלוטין בנושאי רכב), כולם ללא יוצא מהכלל ירדו מהקורולה ופסלו את הרכב על בעיית נוחות גם של מושבי הרכב, וגם הנוחות הכללית שלו בנסיעה.

המעניין שהקורולה ננהגה אחרונה לאחר הפוקוס \ מאגאן , וכולם הרגישו בהבדל.

פורסם

אז כנראה שאני אדם מאוד מיוחד.

תשמע חסיד של הקורולה אני לא , מצד שני לא מצאתי בה שום פגם בנוחות.

הפוקוס והמגאן שאתה כל כך אוהב לייחצ"ן אכן נוחות , וגם הקורולה נוחה.

מכל הקבוצה הזאת לא התרגשתי מאף אחת , לטעמי היחידה שבלטה מכולן בנושא הנוחות הייתה ה C4.

GOT סחוג?

פורסם

אני מציע לך להירגע, אינני מיחצ"ן דבר, אני מדווח על ניסיוני האישי , ועל אילו הקרובים לי בלבד.

דווקא ה C4 היא הנוקשה מכולם, והייתה הפחות נוחה לנסיעה , במיוחד בעיר בה היא העבירה בפרוטרוט כל מהמורה בכביש.

פורסם

אתה מציע לי להירגע? :roll:

טוב.

הקורולה נוחה כמו סקייטבורד , שברתם אותי אני מודה.

GOT סחוג?

פורסם
אז כנראה שאני אדם מאוד מיוחד.

תשמע חסיד של הקורולה אני לא , מצד שני לא מצאתי בה שום פגם בנוחות.

אני לא יודע איך הגעת למסקנה הזו ואםם היא מספיק נוחה לך אז כנראה שאתה אדם שאין לו בעייה להתפשר בנושא הנוחות. לפני שקניתי את המגאן הלכתי לראות גם את הטויוטה, ה C4, 307, מאזדה 3 והפוקוס. הקורולה נפסלה אחרי 200 מטרים בגלל הנוחות (עיצוב חיצוני לא מעניין אותי וחיפשתי אוטו נוח ובטיחותי), המאזדה כנ"ל ומהנותרות המגאן היתה לי הכי נוחה בהפרש עצום מהטויוטה.

נכון שאמכור אותה יותר בבזול (גם כי קניתי ידנית) ונכון שהסיכוי שלי לתקלה יותר גבוה אבל זה מחיר שאני מוכן לשלם בשביל אוטו נוח ובטיחותי שעושה טיפול אחת ל 30,000 ק"מ (אצלי זה פחות משנה) ועם ביטוח זול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ואני מציע לשניכם להרגע :mm_wink: ולחזור לנושא

הסקר הוא סקר של מנהלי ציי רכב והם בחרו את הרכב שהכי נח להם, הם לא נוהגים בו

אלא דואגים להייטקיסטים המפונקים שיוכלו להמשיך לסוע אחרי שהם מתנהגים כמו ילדות (משפט אמיתי ששמעתי מפיו של הנדסאי תוכנה אחרי ששפך מנוע באופטרה שלו:"נדלקה לי איזה מנורה צהובה עם ציור של ברז, ואיזה מנורה אדומה עם ציור של ג'ריקן אבל לא הבנתי מה זה והאוטו הניע אז נסעתי" :roll: )

המכוניות שנסקרו נמדדו לפי קריטריונים של משך הטיפול, כמות התקלות וכמות ה"כאב ראש" שהן עושות למנהלי הציים

אני לא חושב ש"עוד סקר כזה ואבדנו", מנהלי ציי רכב בחרו את המכונית הנוחה להם- ולא לחובבי הרכב.

ישראל: המדינה היחידה שבה העשירים הם בשמאל הסוציאליסטי,

העניים בימין הקפיטליסטי והמעמד הבינוני משלם הכול :x

• תוכן חדש...