Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שהיה מאוד לא נוח בה הוא המושב.

הגב שלי לא יכול לחיות בשלום עם מושב כזה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אחרי שקרתי את הכתבה שמתי לב לפרט מאוד מעניין. הם מתיחסים ל 307 בנושא האמינות תוך שהם מציינים שבדגם הנמכר כיום (כבר שנה וחצי) האמינות השתפרה באופן מהותי.

מה שווה הסקר אם הוא לא בודק בכלל את המכוניות שנמכרות היום?

פורסם

לא אתפלא אם בקרוב יתפרסם סקר כזה:

צמיגי אליאנס - האיכותיים ביותר

עפ"י מדגם בין 100 מנהלי ציי רכב וחברות הליסינג

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
לא אתפלא אם בקרוב יתפרסם סקר כזה:

צמיגי אליאנס - האיכותיים ביותר

עפ"י מדגם בין 100 מנהלי ציי רכב וחברות הליסינג

:lol:

מעניין כמה שילמו בטויוטה תמורת הפרסום הזה. מדינת קומבינה.

פורסם

המאזדה 3 לא הוזכרה בסקר?

מוזר מאוד, לפי הכמויות על הכבישים היא היתה אמורה להיות הראשונה, לפחות במצטבר.

וכבעליה לשעבר של כזאת (ליסינג כמובן) אני חושב שהיא מס' 1, אולי לא בנוחות (לי היא היתה נהדרת גם בתחום הזה) אבל בשאר כן...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

המדגם הזה כולו פרסומי ושיווקי נטו.

מנהלי הציים בוחרים את הרכב לפי העלות הנמוכה ביותר.

כשניו-קופל נתקעו בסוף שנת מודל 2006 עם כ600 קורולות בלי עסקות,

הם פנו למנהלי ציים בחברות ומנהלים למיניהם עם הצעות מפתות של החלפת הרכבים בחברה לחדשים בפחות כסף לחודש ובלי קנס ועוד מבצעים מסוגים שונים...

אח"כ מתפלאים שאנשים בחרו את הקורולה ?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
נהגתי אינספור פעמים על כמעט כל רכב שקיים היום בליסינג , ועל בסיס יומיומי.

זאת העבודה שלי במקרה.

זאת השוואה מספיק טובה בשבילך?

את האמת, אם לא הבחנת בהבדלים הבולטים בין הקורולה- למאגאן \ פוקוס, אז עבורי זה לא מספיק..

אני חבר בצוות אשר בחר את הרכבים ל 3 שנים הבאות, וגם הצוות אשר היה איתי (הדיוט לחלוטין בנושאי רכב), כולם ללא יוצא מהכלל ירדו מהקורולה ופסלו את הרכב על בעיית נוחות גם של מושבי הרכב, וגם הנוחות הכללית שלו בנסיעה.

המעניין שהקורולה ננהגה אחרונה לאחר הפוקוס \ מאגאן , וכולם הרגישו בהבדל.

דווקא מושבי הקורולה עדיפים בהרבה על הפוקוס למשל. המושב האחורי של הקורולה הוא הטבעי ביותר לישיבה, גובה, כרית ומשענת הטובים ביותר.

שוב, זה מראה שדעתך אישית בלבד.

מחוץ לעיר הקורולה נוחה כמו הפוקוס, בעיר מעט פחות. מהשוואה אחד על אחד שנעשתה על ידי.

אני מבין שאתם משוחדים נגד הקורולה, אבל מה לעשות וזה האוטו הטוב ביותר למי שקונה מכספו.

פורסם

אני לא משוחד נגד אף רכב, אני קונה את הרכב מכספי (הרכב הוא רכב חברה אבל החברה היא של המשפחה. אנחנו קונים את הרכבים ולא לוקחים בליסינג) ומצאתי את הקורולה מאוד לא נוחה.

הלכתי לבחון אותה במטרה לקנות אותה אם תהיה מספיק נוחהאבל היא נכשלה בגדול בתחום הזה. לקורולה יש יתרונות אחרים אבל בפירוש לא נוחות.

פורסם

אומנם אינני קונה את רכב הליסינג מכספי,אך אין שום ספק שהקורולה נחותה בתחום הנוחות מהמקבילות האירופאיות שלה.

אבא שלי רכש קורולה בידיעה ברורה שנוחות הוא לא ימצא שם, אבל את מוניטין אחזקת הערך והאמינות המפליגה , גרמו לו לרכוש אותה..

כל פעם שהוא עולה על המאגאן או על הסניק של אישתי הוא אומר שאם הקורולה הייתה נוחה כמוהם או אז הרכב היה מושלם..

וזה מאדם שאין לו מושג קלוש ברכבים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

זה סקר חסר משמעות - גודל המדגם פה הוא לא 100000 אלא 27.

אני חוזר - 27.

שאלו 27 אנשים (מנהלי ציי רכב) איזה רכב עדיף בכל פרמטר.

כל מי שמבין קצת בסטטיסטיקה יודע שמדגם כזה לא ממש רציני, בטח שאי אפשר להסיק ממנו שום דבר אם ההבדלים הם בין 8.4 ל-8.2.

בנוסף, הנסקרים הם בעלי אינטרס מובנה שאינו מתלכד עם האינטרס של הנוהגים ברכב בשום נושא פרט לאמינות.

בכל הנושאים האחרים (נוחות, ביצועים, שביעות רצון) לנסקרים יש הרבה פחות עניין מאשר לנוהג ברכב ויש להניח שהם יעדיפו לעשות הנחות, למשל בסעיף נוחות, לרכב שהם חפצים ביקרו (למשל קורולה).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...