Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

בחודשיים האחרונים כשאני לוקח סיבובים קצת במהירות ההגה מגיב בצורה חדה-ההרגשה שעוד רגע הגלגלים יפלו לצד-חשבתי וחשבתי ונזכרתי שלפני איזה שנה + הייתי במוסך בטיפול ואמרו לי שאני צריך להחליף את התותבים של המשולשים כי התחיל להיות בהם חופש קצת-מה זה אומר? זה בטיחותי? מה ההשלכות?

רועי שמנסה לחשוב אם אני סתם פראנואיד שמדמיין או האוטו צריך טיפול...

תודה

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
שלום חברים

בחודשיים האחרונים כשאני לוקח סיבובים קצת במהירות ההגה מגיב בצורה חדה-ההרגשה שעוד רגע הגלגלים יפלו לצד-חשבתי וחשבתי ונזכרתי שלפני איזה שנה + הייתי במוסך בטיפול ואמרו לי שאני צריך להחליף את התותבים של המשולשים כי התחיל להיות בהם חופש קצת-מה זה אומר? זה בטיחותי? מה ההשלכות?

רועי שמנסה לחשוב אם אני סתם פראנואיד שמדמיין או האוטו צריך טיפול...

תודה

גש למוסך , תחליף את התותבים עצמם או את כל המשולש. ניתן להסתפק גם במשולש תחליפי שמחירו נמוך משמעותית מהמקורי.

בטיחותי? יש לך חופש במערכת ההיגוי . לדעתי זה לא ביטחותי . מה דעתך :?:

פורסם

מניסיון תחליף את כל המשולש ורק מקורי

ניסיון להחליף את התותבים לבד או משולש תחליפי יגרור בעיות שונות ומשונות וגם תחושת נהיגה לא נוחה אז לאחר שניסיתי על בשרי אני ממליץ להשקיע יותר כסף ולא לחסוך לעולם במה שקשור בהיגוי כי בסוף זה עולה יותר וגם התוצאות לא ממש טובות

MIKE 306

פורסם

מניסיון אישי שלי, החלפתי משולש שמאלי תחליפי ועד היום לא נצפו כל בעיות.

השוותי בין שני הרכיבים מקורי ותחליפי, ולא מצאתי כל הבדל לפחות בבדיקה שעשיתי, התיעצתי עם מכון פרונט והם אישרו שאכן אין כל הבדל.

גם אם המשולש התחליפי ישרוד מעט פחות זה שווה (הוא עלה 1/3).

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם
דיויד כמה עלה לך תחליפי? {כמה כולל עבודה?}

ב306 העסק זול יותר . תודה לך ברלינגו/פרטנר. :D

מחיר משולש תחליפי לא יותר מ200 ש"ח.

משולש ברלינגו/פרטנר זהה למשולש 306/ZX ?

בדיוק 8)

הברלינגו/פרטנר הינם ZX/306 בתחפושת.

אפילו הבולמים (קדמיים)במסחריות הללו זהים במבנה ובמק"טים לקומפקטיות. הבעיה בבולמים היא החיבור למוט המייצב ומכאן שבסופו של דבר הם לא יתאימו ללא שינוי מסוים.

פורסם
:?:

המשולש עצמו יעלה לך בערך 200-250 שח (יכול להגיע גם ל 300)

תפוח פרונט, במידה ותחליף, יעלה עוד 50-70 שח

עבודה תעלה בערך עוד 150-200~ שח

אין צורך בכיוון פרונט (ושלא יעבדו עליך).

תוכל לעשות מירכוז הגה (ובדיקת כינוס אופן) במכון לפרונטים בעלות של כ-90 שח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תגידו מאיפו הבאתם את המחירים ???

:roll: האלה ואני שואל ברצינות כי לי נתנו מחירים יותר מכפולים לוולקן .

אביעד ידידי :D

לגבי משולש תחליפי רשמתי לך פעם תגובה שרק קנית את האוטו והתיעצת לגבי משולש ,אני שמתי תחלפי באוטו שלי ואכלתי אותה בגדול .

המשולש התחליפי לא מסוגל לעמוד בלחצים של הוולקן ולדעתי גם לא תוכננן לקח .

המשולש אצלי גרם לעיוות שהשפיע על הבולם וכמובן על המוט מייצב .

:oops: בקיצור שילמתי כפול מכפול שחסכתי 300 ש"ח ולא שמתי מקורי.

מעניין אותי לדעת האם אצלך הכל בסדר וכמה ק"מ עברו מאז החלפת המשולש ?

פורסם

בועז ידידי :D

אתה פוקד את הפורום מעט מדי...חבל.

המשולשים הוחלפו לפני כ5000 ק"מ. עד כה לא נצפתה שום בעיה.

הבוקסות נושמות -שלמות-ובועטות.

אני זוכר טוב מאד שהמלצת לי על מקוריים בלבד. טלפון קצר לג'אן . ג'אן החביב דרש 900 ש"ח למשולש אחד. 2 משולשים 1800 ש"ח. 2 המשולשים שהורכבו אצלי (משולשי ברלינגו) עלו 360 ש"ח. בדיוק חמישית :!:

את העבודה בצענו לבד :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=12620&highlight=%EE%F9%E5%EC%F9%E9%ED

משמע זו היתה העלות הכוללת. מחיר במוסך מורשה להרכבת 2 משולשים מקוריים הינו 2500 ש"ח לפחות :!: .----> אני יכול באופן תיאורתי להחליף 7 פעמים את התחליפים ששמתי :wink:

העלות הכריעה את הכף. במידה ולמשולש המקורי היה תג מחיר הגיוני לא הייתי חושב פעמיים ,אבל ההפרשים פשוט דמיוניים. גזל לשמו.

בנוסף , החנות שממנה נקנו המשולשים מספקת את המשולשים הללו למוסכים ומעולם לא היתה החזרה של משולש או תלונה עקב בעיה שצצה .

הסיכוי שהבחירה במשולש הספציפי הזה היא טעות נמוך מאד לדעתי.

סיכון מחושב.

אל תשכח בועז שבשוק מסתובבים מינים שונים של משולשים תחליפים.

קיימת האפשרות שקיבלת משולשים פגומים. לא יודע...

לסיום , רק הזמן ידבר. אני לא צופה בעיות מהכיוון הזה. המערכת מרגישה כיום בדיוק כמו לפני 5000 ק"מ. כל החופשים שהיו עקב הבוקסות הבלויות נעלמו.

• תוכן חדש...