Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[סקר] מה אתה עושה שמשעממם לך?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם עושים שמשעממם לכם?

אני אתחיל,

* יורד לרכב ונוסע להעביר את הזמן.

* שומע מוזיקה-או נכנס לאתרי אינטרנט במחשב.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מרביץ למחשב / למסך

גולש באינטרנט

מתקן ציוד.

ישן

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

*יורד למטה להתעסק באוטו ולחפש מה אפשר לסדר,ליפות.

*נוסע לחברים לשבת על ראש [נרגילה..]

*מציק לכלב

*שומע מוזיקה וגולש ברשת בעיקר באתרי יד שניה.

*"מטריד" את הידידות והחברים שלי בICQ.

*הולך לשבור/ לפרק /לתקן מכשיר חשמלי במחסן שלנו.

יש עוד אבל לא עולה לי בראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

יושב פה בפורום וחושב:

איך יש לאנשים כסף במצב של הכלכלה במדינה הזאת

איך יש לזה שפתח את השרשור תקציב לדלק על נסיעה להעברת זמן (או שאין לו זמן אז אין נסיעות)

איך יש לו לאן לנסוע בשביל להעביר את השעמום (הייתי עושה את זה הרבה, היום כבר משמעם לי לעשות את זה משום מה)

כשיהיה לי את הפתרון על התשובות, אני אסע לאילת ואז לא ישעמם :) (כן בטח, ישעמם אמא של ישעמם גם אבל באילת כיף להשתעמם, לשכב כל היום במרפסות העאלק עם "דשא" שיש במלונות המפוארים עם משקאות)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...