Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה שהוא מגיע לסוף?

הפטמה נחצת לשניים?

סתם מפחיד. אוזניים \ אף \ גבה מילא. אפילו לשון אני יכול להבין. אבל מה הרעיון של עגיל בפטמה.

יש אנשים שזה חלק מהתרבות שלהם - אני מבין (לא את התרבות, אבל מבין שזה חלק ממנה), מקומות שרואים - אני מבין, מעין הצהרת אופנה. מה תורם עגיל בפטמה? זה כואב, זה יכול להציק, ואף אחת לא רואה את זה עד שלא מגיעים איתה למצב שכבר לא צריך להרשים אותה.

אז מה הרעיון?

אלעד

פורסם

התופעה שתיארת מתרחשת כאשר הגוף "דוחה" את העגיל.

הפתרון היחיד הוא להוציא אותו. שום עגיל מחומר מיוחד ושום נעליים.

אם הוא בתהליך "דחייה" הוא יזוז עוד ועוד ועוד. אם הפצע החלים כבר - הוא פשוט יישאר במקומו (הלא טבעי).

ואז זה כבר שיקול שלך האם להשאירו במצבו או להוציא ולעשות חדש (או שלא).

בד"כ הבעייה תהיה רק אסתטית - הוא פשוט יושב לא באמצע הפטמה וזה סתם לא נראה טוב.

אם התהליך הוא של פצע בשילוב מוגלה ושאר דברים לא נעימים - אז כן, הוא יכול בסוף גם ליפול. ואז הפטמה עלולהלהיות מצולקת / מעוותת.

בכל מקרה, מעבר לנקודה מסויימת לא תוכל לעשות עגיל חוזר בכלל - תחשוב גם על זה.

אצלי התחיל תהליך כזה, הורדתי אותו. אני אעשה שוב מתישהו (זה מה שאני אומר לעצמי כבר שש שנים, כן? :wink: )...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אתה תעשה את העגיל שאתה רוצה בדיוק ברגע שתחליט לעשות אותו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
עצם המחשבה דוחה

יש לך 3 פיטמות עכשיו?

יש בזה גם יתרון...

יש לי 2 פיטמות.

היה לי עגיל בזין. ;)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
יש לי 2 פיטמות.

היה לי עגיל בזין. ;)

זה היה בציניות כן?

מפחיד רק לחשוב על זה. (ואני לא בן אדם שמפחד מכאב יותר מדיי)

עדיין לא הבנתי מה הטעם בעגיל בפטמה.

אלעד

פורסם

לצערי הורדתי אותו אתמול. הוא הגיע יותר מדי לקצה ובחורה לא עדינה פשוט הייתה קורעת אותו מהמקום...:cry:

זה מה שהיה לי עם העגיל בטבור לפני 6 שנים...כניראה הגוף שלי פשוט דוחה את כל הפירסינגים...

פורסם

אתה צריך להיות ממש נרקיסיסט בשביל לחשוב שדווקא הגוף שלך דוחה את העגילים.

יש סיכוי מאוד גדול שההפך הוא הנכון. :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היה לי עגיל בזין

AKA Prince Albert

שמעתי מהם (הם = חבורה של זקנות סורגות) שזה המקום שהכי לא כואב מיבחינת מקומות אטרקטיבים לפירסינג

אבל באותה מידה זה המקום שהכי קל ומסוכן לחטוף בו זיהום.

ויש שם באותו איזור מבחר שלם של מיקומים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לצערי הורדתי אותו אתמול. הוא הגיע יותר מדי לקצה ובחורה לא עדינה פשוט הייתה קורעת אותו מהמקום...:cry:

זה מה שהיה לי עם העגיל בטבור לפני 6 שנים...כניראה הגוף שלי פשוט דוחה את כל הפירסינגים...

אתה מחטא אותם כמו שצריך ("ויטה מרפן", מים חמים, תמיסת מלח, וכו')?

שומר על הגיינה של המקום בצורה קפדנית מאוד בשבועיים הראשונים?

אתה משתמש ב STAINLESS STEEL או טיטניום בשביל העגילים?

אתה עושה אותם במקום שיודע מה הוא עושה?

אתה שם לב שאתה לא מזיז ומשחק עם העגילים ופותח את הפצע כל פעם מחדש?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...