Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי עגיל בפטמה כבר כחצי שנה. שמתי לב שמאז שעשיתי אותו הוא מתקדם לעבר הקצה של הפטמה. הוא מן מבריא בצד אחד ונפתח כל פעם טיפה בצד של קצה הפטמה...כאילו הגוף דוחה אותו החוצה. אם המצב ימשך הוא פשוט יפול עוד כמה חודשים. הלכתי לבחור שעשיתי אצלו את העגיל והוא אמר שאם זה ממשיך צריך להוריד אותו ואין מה לעשות...הגוף דוחה את העגיל. מצד שני שמעתי שיש איזה עגיל שעולה 300 שקל שיפסיק את המצב הזה. העגיל אצלי זה מטיטניום...מישהו יודע משהו בקשר לזה? בבקשה רק מי שמבין ויודע ב100 אחוז שיענה. תודה.

פורסם

אם המצנח לא נפתח בפעם הראשונה - כנראה שזה לא בשבילך...

:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

אני בעל עגיל בפיטמה

לא נתקלתי בתופעה, אני יודע שהשנה הראשונה של העגיל היא מאוד קשה מבחינת הסתגלות של הגוף

שמור על היגיינה ונקה האזור לעיתים קרובות ותקווה לטוב.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
אני בעל עגיל בפיטמה

לא נתקלתי בתופעה, אני יודע שהשנה הראשונה של העגיל היא מאוד קשה מבחינת הסתגלות של הגוף

שמור על היגיינה ונקה האזור לעיתים קרובות ותקווה לטוב.

לא נכון, אם אתה עושה אצל מישהו שעושה טוב אז אחרי כמה שבועות זה מחלים וז-ה-ו

פורסם

יש לי ניסיון גדול עם זה.

גם אני עשיתי וגם ידידה שלי פעם עשתה.

שנה ראשונה הייתה לא נעימה

ועשיתי במקום איכותי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

הכוונה לבית העסק בו עשיתי את הפירסינג.

יותר איכותי מהפטמה?

תביא תמונה!

פורסם

אני לא מבין על מה הויכוח. ידוע שיש אנשים שהגוף שלהם דוחה את העגיל. אין הרבה מה לעשות חוץ מלוותר ולנסות שוב בחלוף הזמן (לאחר החלמה מלאה). לדעתי גם עגיל זהב לא יעזור כאן.

תיזהר כי בסוף לא תוכל להניק :-)

פורסם

אותה תופה קיימת בעגילים בלשון

העגיל מתקדם עם הזמן לקצה הלשון

הפיתרון היחידי הוא לוותר על העגיל....

• תוכן חדש...