Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שעון חום מנוע בגולף MK2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הלכתי לסדר את שעון החום בגולף (MK2)

המחוג פעם עובד פעם לא

הבחור בספידומטרים הסביר לי שמדובר על שעון חום אלקטרוני (בפאנל) ולא על מגע רופף

מישהו יודע במה מדובר?

תודה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה שמדובר בשעון אלקטרוני מה קשור לזה שלא יכול להיות מגע רופף למשל בחיישן טמפ' ולכן הבעיה קורית?

תתאר בדויק מה הבעיה בשעון ומתי היא קורית.

פורסם

גם לי נראה סביר מגע רופף

מחוג החום לפעמים עובד ולפעמים לא (במהלך נסיעה עובד ומתנתק כמה פעמים)

שמתי לב שאם אני משחק עים הפאנל הוא חוזר לחיים

וד"א היוניט נבדק ונמצא תקין

פורסם
הבחור בספידומטרים הסביר לי שמדובר על שעון חום אלקטרוני (בפאנל) ולא על מגע רופף

תשובת המכון ספידומטרים לא מספיק טובה בשבילך? אל תצפה שתקבל תשובה יותר מהימנה, מאשר בעל מיקצוע שפיזית בדק לך את הרכב.

פורסם

אין לי בעיה עם התשובה:wink:

ורק ביום ראשון אני אוכל להכניס את הרכב לעבודה

סקרן אותי לדעת מה הרכיב האלקטרוני הנ"ל - איך הוא עובד ?

פורסם

דניאל קשה לי להסכים עם האמירה שהוא צריך לקבל את דבריו של בעל המקצוע כדברי אלוהות, שאם כן לא היה בא כאן לשאול ולהתייעץ.

במקרה הספציפי אני אפילו שותף לעובדה שמשהו נשמע פישי בבעל המקצוע. ברכבי VAG מסויימים בעלי לוח שעונים אלקטרוני ישנה בעיה של שעונים שמשתגעים כתוצאה ממגע רופף. הבעיה היא שבעלי המקצוע בתחום מסרבים להודות שמדובר בהלחמה קרה במעגל המודפס וזאת כדי שיוכלו לגבות לא פחות מ- 350-450 ש"ח להלחמה קטנטונת. לכן בעל המקצוע מסרב להודות שמדובר בנתק במעגל המודפס. תאמין לי גם אני עברתי את זה אצל לא פחות מאשר 4 מכוני ספידומטר. לצערי בסופו של דבר שילמתי לזה שביקש הכי פחות ובסוף עליתי על מקור הבעיה בעצמי. למי שזוכר פעם הסברתי את הנושא למישהו שהייתה לו הבעיה המדוברת.

אני אומר מראש שאין אני עושה הכללות וקובע מהי הבעיה. יכול להיות שאכן מדובר ברכיב כזה או אחר שהלך. אני רק אומר שהתשובה שלא יכול להיות מגע רופף בגלל שמדובר בפנל אלקטרוני לא יכולה להיות מקצועית בחיים כיוון שאין קשר בין הדברים.

פורסם

היי,

אומנם אני לא 'בעל מקצוע'...

1. בגולף סימן 2 פירוק שעון החום הינו פשוט ביותר, פרק 2 ברגים של פנל לוח השעונים אחד בכול צד של לוח השעונים,

2. החזק בחלק העליון של לוח השעונים ומשוך אותו החוצה בזהירות עד שתרגיש התנגדות.

3. הכנס את ידך מאחורי לוח השעונים ונתק את כבל הספידומטר.

4. נתק את הכבלים שמתחברים ללוח השעונים ותעלה את לוח השעונים הביתה בכדי לפרק ולבדוק את השעון והמעגל המודפס.

אני לא בטוח במאה אחוז אבל הקונקטורים מחוברים לכבל FLAT מסוג FOIL שלתקן את החיבור לכבל לא ניתן לבצע באמצעים ביתיים.

שים לב לא לפגוע בזמן הפירוק במעגל המודפס.

המשך יבוא במידה ותרצה הסבר מפורט יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם

תודה על ההסבר המפורט!

אלקטרוניקה זה לא הצד החזק שלי :wink:

הבחור (שאגב אני עובד איתו הרבה דרך העבודה) שהיה מוכן לבוא בשבילי למקום עבודתי ולתקן שם ללא תשלום נוסף עקב כך שאני מפחד שהרכב יתחמם ואני לא ארגיש - דחיתי את זה וביום ראשון אני אלך אליו

ההצעה שלו היא להחליף את המעגל המודפס בעלות של 200 ש"ח כולל הכול

והתחייב שלא תהיה בעיה יותר בהמשך

נראה לי הוגן וטוב

ולמרק

בוא נמשיך בתאוריה שאחרי פירוק המעגל - איך בודקים ומה עושים? אם יש לך תמונה אגב זה יהיה מועיל :wink:

תודה!

פורסם

בצד ימין של שעון החום קיימת גם נורית אדומה (LED) שאמורה להדלק כאשר חום המנוע באיזור המסוכן 110 מעלות צלזיוס, בלי קשר לשעון החום גם אם הוא מקולקל.

פורסם

הנורה הזאת אף פעם לא דלקה לי!

והגעתי לחום המירבי (אל תשאל איך סיפור ארוך...:wink: )

חלק מתיקון השעון\מעגל זו גם הנורה,נכון?

פורסם

כאשר אתה מסובב את הסווי'ץ האם נדלקת לך הנורה של חום מנוע ולאחר מכן כבית ?

במידה ולא כנראה שהלד נשרף ויש להחליפו בלי קשר לשעון החום.

פורסם

תודה על כול ההארות!

בקשר למעגל המודפס - אתה יכול להעלות תמונה שלו עם הסבר לגבי המגעים ותקלות נפוצות?

סתם לידע כללי :wink:

• תוכן חדש...