Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרה 7 (1996) או A6 ?

SimonLTZ
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, עדכון בנושא חיפוש הרכב.

נמצאה סדרה 5 (540) שנת 99 שיבואה לארץ ביבוא אישי. בעלים קודמים: 04. ברשיון הרכב רשום: "ייבוא אישי - משומש" מה המשמעות של המונח הזה? שנת הייבוא המודפסת על רשיון הרכב הוא שנת 2000. האם מס' הבעלים הקודמים כולל את אלו שהיו בחו"ל, או שמא רק אלו שהיו בעליו בארצנו? מה עוד צריך לבדוק במקרים של קניית רכב מיבוא אישי ששונה מקנית רכב ביבוא סדיר. כאמור, בנוגע לייחודיות אין לי מה לדאוג שכן הרכב הנ"ל מיבוא גם ביבוא סדרתי. מחר אני בבדיקה עם הבחור, ככה שעזרה ממתמצאים עוד היום או מחר בבוקר תסייע לי עד מאוד.

תודה לכולכם.

SPL - 143.6DB

"

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה לא יודע מה עבר הרכב בחו"ל שכן ידיים אלו לא נספרות.

הרכב היה יכול להיות יד 8 מהשכרה טרם הבאתו לארץ ובארץ נרשם בעלים קודמים "00".

כל הגרוטאות שמביאים לארץ לשיפוץ נרשמות בתור אספרנות גם כיד ראשונה.

אולי יש ניירות כלשהם של מה שעבר הרכב בחו"ל.

כמובן שאם הרכב שנת 99 ויובא ב-2000 סביר להניח שהוא לא עבר יותר מיד אחת, אבל לך תדע.

פורסם

אגדיר את המצב. הרכב במצב חיצוני ופנימי פנומנאלי!!! אני יודע שאין להסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו, אבל את הבדיקה הטכנית אני משאיר למכון הבדיקה, לאחר שבנסיעה קצרה (5 דק') הרכב מרגיש חדש לחלוטין (הרבה יותר מכל ב.מ.וו שהייתי עליה עד כה. למרות זאת ומן הסתם, אני לא רוצה ליפול למעשה נוכלות ומרמה כזה או אחר. לצערי הרב, המוכר הוא לא מהטיפוסים ששומרים ספרי טיפול וניירת, אך אני לא רואה את העובדה הזו כסיבה לעזוב רכב ייחודי שכזה. איך אני מברר לגבי שנת הייצור של הרכב (לא רשום על הרשיון לפי מה שאני זוכר, אלא רק תאריך הייבוא)? ומה עוד צריך לבדוק?

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני מקווה שאתה מודע לעליות אחזקה מטורפות כן?

ביטוחים, חלקים, טיפולים דלק וכ'ו.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...