Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה בכלל יש נתיב השתלבות ..!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך נסיעתי בכביש שמקשר את הצ'יק פוסק ליגור היום במהירות לא גבוהה יחסית 110+/- לכביש....

אני נוסע בנתיב הימני .. ויש מאיזהו מקום בצד ימין השתבות של כביש שיוצא מאיזה מפעל או משהו עם נתיב השתלבות רחב וארוך מאוד...

זה היה ברור והמשכתי בנסיעה חפתע כשאני מתקרב אליו צץ איזה מישהו מימין (הכביש שמשתלב נמוך יותר ואי אפשר לראות את המכוניות שבאות ממנו ) וכאילו אין נתיב השתלבות בכלל ...!!! נתתי בריק חזק והיו חריקות צמיגים שלי ברורות .. הבן אדם ממש התחרפן ועשה איזה משהו לא מובן .. הוא זרק את התחת בנתיב שלי ...

היה איזה מישהו בנתיב השמאלי אז עקפתי אותו מלב ברירה על נתיב ההשתלבות ...כדי שלא אפגע בו .. או אאבד שליטה אם אמשיך עם הבריק ..

העניין הוא שאם היה רואה אותי שוטר הוא היה דופק לי את הצורה.. למרות שבגדול זו לו היתה הטעות שלי ....אלא הדפוק הזה שלא שמע על משהו שנקרא לו נתיב השתלבות ...

אני הייתי מקבל שלילת רשיון ועוד כמה דברים ..!!!!!

האיש הזה ממש הרגיז אותי נורא .. כמעט פגעתי בו .. ואם הייתי כן פוגע אז האשמה היתה עליי ... !!! :evil:

איזה בלאגנים יש על הכבישים !!!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

1- גם אתה אשמם אם נסעת 110+ או 130

2-יכול להיות שהוא לא בדיוק ציית לזכות קדימה\עצור

3-תמיד אבל תמיד תהיה בכביש חכם ולא צודק!! :idea:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
:| אני נסעתי במהירות בגהה בלילה, הכביש היה כמעט ריק, אני רוב הזמן בשמאלי עוקף אנשים, פתאום שאני כמה עשרות מטרים לפני מישהי שמרכזי היא חותכת לשמאלי בלי שום סיבה חוץ מרצון שאני אכנס בה מאחור. שילוב של ברקס, מבט מהיר למראת הצד ומעבר לנתיב המרכזי הצילו חיים של הרבה אנשים :( ראיתי אותה מנהלת שיחה ערה בפלאפון, אמנם עם דיבורית אבל ראו שהיא הייתה בסרט :roll:
פורסם

מהירות של 110 בכביש זה כשהוא כמעט ריק היא יותר מנורמלית !!

אני מסוג האנשים שלא ממש מאמינים במהירות של 90 בכביש פתוח וטוב..

היו גם הרבה אנשים שנסעו הרבה יותר .. אבל זה לא ממש לעניין ...

בקשר לציות לזכות קדימה או עצור .. אני לא יודע אם היה לו .. אבל מה שכן היה זה נתיב השתלבות ארוך מאוד ורחב כך שאני לא חושב שמישהו יכול לטעון שלא היה מקום והוא נדחף פנימה!!

ובקשר לחוכמה ... נכון אבל מה הייתי יכול לעשות כדי שאהיה חוקי וחכם ...

אם הייתי נשאר על המסלול השמאלי .. זו היתה עבירה כי הנתיב הזה רק לעקיפה ...

אז מה הייתי אמור לעשות ...

אגב גם אם הייתי במהירות חוקית של 90+ גם הייתי צריך בריק חזק כי הוא צץ ממש לפניי ... וגם הייתי צריך לעשות איזה עקיפה שלא במקום ..

תגידו אם והייתי פוגע לו .. היתה לי זכות לטעון שהטעות היתה שלו ולא שלי ....

בטח אם היה תמרור של זכות קדימה או עצור אז אני בטוח צודק ..

אבל אם אין .. רק נתיב ההשתלבות ????

ול DJO ... אני יודע למה אתה מתכוון .. הכי מעצבן זה כשאתה נוסע בנתיב השמאלי וכמעט עוקף ואז המכונית מהנתיב הימני פונה שמאלה כדי לעקום ומאיט אותך ... לפעמים בלי אזהרה קודמת כמו איתת .....!! :?

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

ובי לפני כמה ימים כמעט נכנסה מישהי שסטתה בפראות מנתיב על 100+ תוך כדי שהיא מלטפת את הכלב שישב במושב לידה :evil:

אגב, הכלב לא היה חגור...

יש אנשים כל כך דפוקים ושוקיסטים על הכביש.

אללה יסתור איזה בלגנים להוציא רשיון לאקדח טוטו פה בארץ, אבל רכב עם אנרגיה קינטית שיכולה לרסק משפחות שלמות כל אהבלה יכולה לקחת לידיים.

אנשים לא קולטים שמכונית בידיים הלא נכונות זה כלי רצח.

פורסם

מעניין אותי לדעת ...

אם כן הייתי פוגע בו..

האשמה היתה עליי . כי אני יודע שאם זו פגיעה מאחור האשמה תיפול גם עלייי ..!

האם גם במצב הזה אני אשם...בעיני המשטרה והביטוח :roll:

Henry Miller

פורסם
לפחות יש לנו משטרה שעוצרת על מהירות, תתעודדו.

אתה מתכוון שבעיניהם אני אשם ?!@ :?

Henry Miller

פורסם

מהירות של 110 בכביש זה כשהוא כמעט ריק היא יותר מנורמלית !!

אני מסוג האנשים שלא ממש מאמינים במהירות של 90 בכביש פתוח וטוב..

היו גם הרבה אנשים שנסעו הרבה יותר .. אבל זה לא ממש לעניין ...

בקשר לציות לזכות קדימה או עצור .. אני לא יודע אם היה לו .. אבל מה שכן היה זה נתיב השתלבות ארוך מאוד ורחב כך שאני לא חושב שמישהו יכול לטעון שלא היה מקום והוא נדחף פנימה!!

ובקשר לחוכמה ... נכון אבל מה הייתי יכול לעשות כדי שאהיה חוקי וחכם ...

אם הייתי נשאר על המסלול השמאלי .. זו היתה עבירה כי הנתיב הזה רק לעקיפה ...

אז מה הייתי אמור לעשות ...

אגב גם אם הייתי במהירות חוקית של 90+ גם הייתי צריך בריק חזק כי הוא צץ ממש לפניי ... וגם הייתי צריך לעשות איזה עקיפה שלא במקום ..

תגידו אם והייתי פוגע לו .. היתה לי זכות לטעון שהטעות היתה שלו ולא שלי ....

בטח אם היה תמרור של זכות קדימה או עצור אז אני בטוח צודק ..

אבל אם אין .. רק נתיב ההשתלבות ????

ול DJO ... אני יודע למה אתה מתכוון .. הכי מעצבן זה כשאתה נוסע בנתיב השמאלי וכמעט עוקף ואז המכונית מהנתיב הימני פונה שמאלה כדי לעקום ומאיט אותך ... לפעמים בלי אזהרה קודמת כמו איתת .....!! :?

רצית לשמור על החוק ולא נשארת בשמאלי אבל נסעת על 110+? :roflmao:

פורסם

110 בכביש זה ... דבר סביר מאוד ובכלל לא מסוכן ...

זו אפילו מהירות התנועה בכלל שם !

Henry Miller

פורסם

צודק!

אני נוסע תמיד כמה שיותר מהר.

כך אני מבלה פחות זמן על הכביש בו אני חשוף לסכנות מצד אנשים שחושבים שלחתוך מכונית נוסעת זה בסדר אם היא נוסעת במהירות לא חוקית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל זה בדיוק נגד החוק כמו לחתוך מכוניות או להתקע בשמאלי :shock:

פורסם

אנשים מפגרים לגמרי, הנה תיאור מצב מאתמול, רמזור בתוך העיר בדרך חזרה מהעבודה.

שלושה נתיבים. ישר, ישר+שמאלה, שמאלה.

אני מתקרב לרמזור, בנתיב הימני פונטו שמתקרבת לרמזור (הירוק) באיטיות מוגזמת (זכותו, כמובן). בנתיב השמאלי רכב שנראה שהולך לפנות שמאלה (זה הדבר היחיד שמותר לו). אני מתקרב באמצעי.

חצי שניה לפני שאני נכנס לצומת, הרכב משמאל מאותת ימינה ומתחיל לנסוע ישר, תוך כוונה לחתוך לנתיב שלי באמצע הצומת (בלי להסתכל כמובן). סטיתי ימינה וחתכתי את הפונטו תוך ציפצוף ארוך ל-$&^$#$ משמאל שפספס אותי במעט מאוד, בזכות הסטייה שלי ימינה.

אנשים לא שמים לב בכלל למה הם עושים... זה מטריף!

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

המהירות שבה נסעתילא סיכנה אף אחד ...

מה שהוא עשה סיכן אותי .. אותו ואת מי שהיה בנתיב השמאלי שאולי היה נפגע אם הייתי פוגע ברכב שחתך אותי .!!!

אז יש הבדל עצום בין שני הדברים הללו ...

אני לא מבין איך אתה מיחס את מה שהוא עשה למהירות שבה נסעתי ...

הכביש היה ריק 2 נתיבים כביש טוב בלי קפיצות ובלי כלום !!

מהירות זו לא היא שעושה תאונות דרכים אלא אנשים דפוקים שלא יודעים לנהוג בכלל !

Henry Miller

פורסם

אבל זה בדיוק נגד החוק כמו לחתוך מכוניות או להתקע בשמאלי :shock:

שזה בדיוק לא חוקי כמו לעבור באדום או לחנות פחות מ-12 מטר מתחנת אוטובוס.

כל עבירה היא עבירה, אבל לא כל עבירה מסכנת בכל מצב משתמשים אחרים בדרך (גם לא מעבר באור אדום).

אבל אתה בוחר בתפיסה המשטרתית שמשמעותה זה לחפש את העבירות ולא את ההתנהגות המסוכנת (חוקית או לא). לסוע 110 בכביש מהיר יכול להיות לא מסוכן. לחתוך רכב נוסע זה תמיד מסוכן, אבל אותך ואת משטרת ישראל האבחנה הנ"ל לא מעניינת.

האמת, את המשטרה זה לא צריך לעניין. המשטרה תפקידה לשמור על החוק היבש. אבל אתה, בתור בנאדם חושב, יכול לנסות להפעיל קצת תאים אפורים במקום לצטט מהכתובים ולהאחז בהם כתנ"ך של הבטיחות. או במילים אחרות, קצת פחות "נעשה ונשמע" וקצת יותר "נחשוב ונעשה".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...