Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת EPC ומצבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שלום לא ציינתי שאחרי שהרכבתי את האלטרנטור הטוב הרכב נוסע טוב והכל תקין חוץ מזה שאני "שם" סוויץ אני רואה את כל המנורות שצריכות להדלק (כריות אוויר שמן וכו'...) והן כבות רק המנורות של EPC ומנורת המצבר לא כבות עד שאני מניע רק אז הן כבות וזה לא היה לפני זה מצב תקין ?? מה זה אומר???

תודה רבה רבה עומר...

פורסם

זה אומר שיש לך בעיה במערכת החשמל, מנורת EPC= בעיה במערכת בקרת החשמל ברכב.

חזור בדחיפות למוסך שבו ביצעת את התקנת האלטרנטור הגדול יותר, כפי שכתבתי באשכול הקודם שיש לבדוק בצורה קפדנית החלפת אלטרנטור לגדול יותר במיוחד ברכבים עם מערכת בקרת חשמל.

כמו כן העובדה שנורת מצבר=אלטרנטור דולקת הווה אומר שאין לך טעינה כלומר אתה עלול להתקע עם הרכב.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...