Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית חשמל בלנסר 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם

ברשותי לנסר 2001, לפני מספר ימים האזעקה המקורית של הרכב (יהלום) התחילה להפעיל את עצמה כל דקה

למרות שהייתי מכבה אותה לגמרי וסוגר עם מפתח.

הייתי במספר מקומות ואמרו לי שהאזעקה מתה, החלפתי אותה באזעקה אחרת והבעיה לא נפתרנ כלל!

בלילה שמתי לב שהאזעקה התחילה לפעול והנעילה המרכזית התחילה לפתוח ולסגור את עצמה עד שהמצבר הלך, ודרך אגב האורות של הרכב לא הבהבו כשהאזעקה פעלה. הדבר קורה אחרי מספר שעות שאני סוגר את האוטו!

הלכתי ובדקתי שוב ואחרי בדיקת המצבר אמרו לי שהוא גמור ומדדו לו את הכח והיה הרבה מתחת לנורמה ואמרו שאחרי מספר שעות שהרכב עומד והטעינה של המצבר יורדת האזעקה מפעילה את עצמה!

כמובן שגם אחרי שהחלפתי מצבר הבעיה קרתה שוב!

למישהו יש מושג למה זה קורה???

תודה מראש לכולם!

פורסם

שלום

ראשית, לפני התייחסותי לנושא הנשאל, אציין ואדגיש כי מיגון יהלום של מיצובישי הינו מיגון בהתקנת יבואן הרכב לפני מסירת הרכב לרוכש (מה שנקרא "התקנת בונדט")

האזעקה הזו מתאפיינת בכך שהיא אזעקה משולבת אימובלייזר. כך למשל, אני מקווה כי האזעקה שהתקינו אצלך ברכב עונה לביצועים של הקודמת שפורקה, ואני יותר והרבה יותר בספק אם כך ואם בכלל.

כל שנותר כרגע הוא לוודא את רמת המיגון הנדרשת של רכבך לצורך ביצוע והמשך אפקטיביות של הפוליסה ופיצוי ו/או שיפוי בעת "מקרה ביטוח" (אם יגנבו את האוטו או אם רק יגרמו לו נזק).

מעבר לכך, לצערי, אין ספק שהתקלה לא נפתרה לפי העולה מדבריך שרשמת , יתרה מכך , שלמת כסף והתוצאה אולי טובה פחות משהיתה.

יש לבדוק את המצבר ברכב ממתי הוא ומה מצבו.

יש לבדוק את זליגה (אם יש "גנב/צרכן חשמל סמוי") ולטפל בהתאם.

אם אין זליגה ברכב , יש להמשיך בבדיקות הרלוונטיות, תוך ניתוק מערכות המיגון ללילה אחד או יותר (ויש צורך לאישור חברת הביטוח לכך שהאוטו בימים אלה לא יהיה מוגן) , ולהתייחס בהתאם לגבי מסקנות לדרך הסיום או המשך טיפול בתקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ועוד דבר, האזעקה שהיתה לך כמיגון יהלום ואשר רשמתי שהיא כוללת אימובילייזר מעבר לאזעקה עצמה כיחידה משולבת, חשוב לציין ולהבין, שהאימובילייזר הזה הוא נוסף לאימובלייזר המקורי שקיים ברכב שהותקן על ידי יצרן הרכב בשלב ייצור הרכב.

כלומר , ברכב שלך יש אימובילייזר מקורי, ובנוסף המיגון הקיים. המיגון שהיה כלל את האימובילייזר שקיים ברכב המקורי, ובנוסף אימבולייזר נוסף המבצע שני ניתוקים נוספים ואשר הם כיחידה מובנית ומשולבת באזעקה שהיתה ושניהם יחד נקראים מיגון יהלום, זאת גם בגלל שהותקן על ידי יבואן הרכב (היבואן בארץ)

אז שלא יטעו אותך ו/או תטעה בכך שכאילו יש אימובלייזר באוטו. נכון יש. המקורי. עד עכשיו היה עוד אחד בנוסף \ סהכ שני אימובילייזר המבצעים לפחות 4 ניתוקים , ואני מקווה שכך גם ביצעו עת החלפת המיגון .

דאג אל מול חברת הביטוח לידעם ולקבל את אישורם להחלפה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...