Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע הרדיו דיסק שלי מחובר לאחד החוטים שבסוויץ(החוט של המגבים שפועל רק שהסוויץ' פתוח) והוא פועל כך רק שאני מדליק את הסוויץ' הרדיו פועל .

אבל זה פועל כך שכל תחנות הרדיו נמחקות כל פעם שאני מכבה את הרכב .

ולפני כן הרדיו היה מחובר ישירות למצבר והכל היה תקין ,אבל אני לא רוצה שנוא יהיה מחובר ישירות למצבר.

לאן אני אמור לחבר אותו לסוויץ על מנת שאני יוכל להדליק את הרדיו רק שהסוויץ ' פתוח וכך שהוא גם ישמור את התחנות בזיכרון ולא יאבד אותם?

הרכב אונו 1100 93

פורסם

השאלה הייתה אמורה להיות בפורום אודיו לדעתי.

תחבר את הפלוס לפלוס קבוע שעובד גם בלי סוויץ כמו הפנסים למשל.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

איזה רדיו? בכל אופן אם התקע החשמלי שלו לפי תקן יורו (אלפיין/גי' וי סי, /פיוניר /קנווד ועוד)

חוט צהוב למתח קבוע, חוט אדום למתח אחרי סוויץ' (בזמן שמפתח מסובב)

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
איזה רדיו? בכל אופן אם התקע החשמלי שלו לפי תקן יורו (אלפיין/גי' וי סי, /פיוניר /קנווד ועוד)

חוט צהוב למתח קבוע, חוט אדום למתח אחרי סוויץ' (בזמן שמפתח מסובב)

בברכה

דני

רק לידיעה...צהוב במערכות לרכב מסמל חוט זכרון וכנראה שאצלך הוא לא מחובר למתח קבוע ולכן כל פעם שאתה מכבה את הרכב אז גם הזכרונות נעלמים.

עצה שלי...תפרק את החיבור החובבני של הוישרים ותחבר את החוט הצהוב של המערכת לפלוס קבוע בצמת סויץ' ואת החוט האדום של המערכת לפלוס אחרי סויץ'.ושים גם פיוזים לפני הכניסה למערכת.

תהנה מהעבודה :-)

פורסם

רק לידיעה

חוט צהוב ברוב המערכות הוא זכרון של הרדיו ולכן הוא צריך להיות מחובר באופן קבוע למתח חשמלי וכנראה שאצלך הוא מחובר לפלוס אחרי סויץ וכל פעם שאתה מכבה את הרכב אז גם הזכרונות נעלמים,לכן פשוט תעביר את החיבור שלו לפלוס קבוע. ועצה נוספת ,חבר גם בכניסה למערכת פיוז הגנה נוסף (בנוסף לזה שברדיו במידה ויש).

• תוכן חדש...