Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לכולם סט נחמד מאד לכל מטרה

אני בא רק להוסיף ש- KASCO- זה לא כלי עבודה זה זבל גולמי,

אני נזכר שפעם נכנסתי לחנות שמשווקת בהתלהבות את הסטים שלהם ואני מדבר עם המוכר על הסט

והוא מצביע על אחד הסטים שבתצוגה במצב פתוח, אני מסתכל מקרוב לבחון את הסט, ואני רואה חלודה\קורוזיה על כל הסט

(שתבינו משווק דגל שלהם תצוגה די נחמדה) אני מפשפש בעניים וקורא לבחור שדיברתי איתו מראה לו במה דברים אמורים ומה הוא אומר לי "לא שמתי לב רק לפני יומים הוצאנו אותו מהמחסן כנראה הוא נרטב שם" בלי בושה תאמינו לי.

כאילו שאם אני קונה את זה זה אמור להיות במזנון מעל הממיר של הלויין.

את סט הסיגנט שלי אני לא מחליף.

ודרך אגב כל חברה טובה בתחום אחד או שניים של כלי עבודה זו דעתי כמובן.

ול-GL-10 אל תמהר להמליץ לכולם לגשת ל"בורג המפרץ" הם לא כאלה זולים ויש לידם ומולם עוד חנויות, יש להם מבחר בזה אין ויכוח וגם נחמד להסתובב שם, אבל מפה ועד התלהבות בשל מחירים זולים מרחק עצום,נכון שיש להם מחירים זולים במוצרים שונים אך לא כל המחלקות בחנות זולות זה לא משהו גורף כפי שניתן להבין מדברייך.

אל תשכח שמישהו צריך לפרנס את מספר העובדים בחנות לא?

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי כלים של SNAP ON, ועוד סט נוסף של פרוקסן, ועם כל הכבוד לסנאפ און, לעבודות הרכב שלי אין להם שום ייתרון, ואני חוזר ומדגיש - שום ייתרון על הסט של פרוקסן.

נכון שבעבודות מזדמנות הרבה פעמים ההבדל הוא קטן, אבל כשיקרה מצב ותנסה לפתוח בורג חשוב והמפתח יתחיל להחליק ולעגל את הראש, ותעבור מפרוקסן למשל ל-SNAP ON, אז תרגיש מה ההבדל בין כלי סבבה לכלי איכותי.

הבעיה עם כלים טובים זה שהם י-ק-ר-י-ם. כמו כל דבר שקשור לתחביב זה הרבה כיף אבל הרבה כסף.

בכל מקרה תתחדש ותעבוד בזהירות!

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

גרשון כתב:

"הבעיה עם כלים טובים זה שהם י-ק-ר-י-ם. כמו כל דבר שקשור לתחביב זה הרבה כיף אבל הרבה כסף"

זה מזכיר לי את סבא שלי שיהיה בריא שנוהג לומר לי תמיד "מאד כייף להזדקן אבל גם מאד קשה"

פורסם

גרשון ואביב, כמוני כמוכם, אני מחזיק בסט כלים שלא היה מבייש מוסך קטן ומלא בכלים איכותיים כולל Snap-on, Matco וכל החבר'ה הטובים.

לעניות דעתי למי שעובד על הרכב סתם במקרים מזדמנים אין שום הצדקה למחירים האדירים של הכלים האלו.

יש כלים איכותיים מאוד בשוק שעולים פחות מחצי ויישרתו את מטרתו של המתקן המזדמן בנאמנות רבה.

למי שמתפרנס למחייתו מעבודה עם כלים יש הצדקה מלאה להשקעה של $87 לראצ'ט דק 3/8 של Matco למשל, החסכון במשקל יכול להוות הבדל משמעותי באיכות חיי המוסכניק שפותח וסוגר ברגים כל היום מעל לראש, אבל לאחד שפעם בחודשיים צריך לפתוח ולסגור כמה ברגים אין שום סיבה שלא לקנות ראצ'ט דק של Craftsman שעולה $32 (ונושא גם הוא אחריות לכל החיים) ולהשאר עם הכסף בכיס.

מוטי

פורסם

תודה גרשון ומוטי וMAKARA.

בקשר לכלים KASCO , חרוט עליהם גם VANADIUM STEEL , הם נראים גם סבבה, היה אפילו כמה מוסכים שעבדתי אצלם וחזיקו בכלים האלה ותלהבו מהם נורא.

פורסם

תתחדש ,קניתי לפני חודש אותו סט(בלינק ) בהרבה יותר : 280 ש"ח עם אחריות לכל החיים יש לי את כתב האחריות , הם מצויינים לצרכים מזדמנים כמו שנאמר .

פורסם

אני מחפש את אחד משני הכלים שבקישור, או את הראשון מלמעלה, או את השלישי מלמטה.

מי שיודע היכן אפשר לרכוש את אחד מהם בפחות מ-1000 ש"ח באיזור הצפון

אפילו במזומן.

הכלי הוא פטישון כמובן בוש או מקיטה לא משנה לי

המקיטה הוא 780W

הבוש הוא 680W

וברור שכולל מזודה מקורית

מוכן גם לקבל הצעות על יד שניה

תודה מראש.

http://www.tools2go.co.il/category.asp?catcode=18&AdCat=18

פורסם

תופס טרמפ על השרשור : איפה קונים אפציר עם זרועות דקות יחסית וארוכות ?

משהו כמו הכלי פה משמאל אבל עם הכיפוף בזרועות כלפי פנימה, והזרועות ארוכות יותר

202c.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

קניתי היום גם את הפלייר משאבות, גאבקה ליתר דיוק, המחיר 55 שקל,

ובנוסף , מפתח T 10 במחיר של 26 שקל, שני הכלים של SIGNAT .

יצא מחיר טוב?

פורסם

מוטי הוא התכוון לדעתי לפלייר משאבות (צרפתי, תרנגול או כל שטות אחרת שמישהו המציא לפלייר הזה) ולא לפלייר פטנט. לא שזה משנה את ההמלצה. פלייר משאבות עוזר לפעמים ללחוץ על בנדים לחיצים, למרות שגם לזה יש כלי ייעודי.

• תוכן חדש...