Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני כותב,אני לא יודע אם זה המקום הנכון לכתוב על זה ,אז בבקשה לפני מחיקה להגיד לי איפה המקום לכתיבה על הנושא הזה.

היום קניתי סט של רצ"ט וסט בוקסות של Profxene 26pc 3/8 mm

המחיר יצא לי בסופו של דבר 180 שקל אחרי מע"מ, בגלל שקרוב משפחה עובד בחנות.

בנוסף קניתי מפתח 17 מ"מ של KASCO ב14 שקל.

מה אתם אומרים על המחיר הכל יצא לי 194 שקל.

לינק למוצר, זה לא בדיוק מה שיש לי מבחינת הסדר אבל אותו קופסא רק סט טיפה שונה

http://www.makita.co.il/heb/idep.php?actions=show&id=275&cat_id=74

מעוניין לשמוע תגובות בנושא הכלים האלה.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה שם גם סט של SIGNAT אבל רצו עליו כבר הרבה יותר, אני עובד על הרכב בבית לא נראה לי שיש צורך בכלים יותר רציינים, אני לא משתמש בכלים האלה באופן יום יומי,יש גם אחריות לכל החיים ככה רשום על האריזה,מה אתה אומר על המחיר?

אני רוצה לציין שאני רוצה לקנות גם מפתח משאבות "גאבקה", ורוצים עליה 52 שקל כולל מע"מ של SIGNAT, מחיר טוב?

פורסם

כפי שציין ידידי אביב.

הכלים הם לא מהשורה הראשונה כמו snap-on וכו'.

אבל זה בהחלט לא זבל סיני, ואלו בהחלט כלים טובים מאוד.

גם המחיר שקנית אותם מצויין.

תתחדש.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
אמנם לא פאר היצירה, לא Hazet, לא Snap-on, לא USAG, לא FACOM ולא PB אבל כנראה שיספק אותך לעבודה מזדמנת.

לא ברור לי הנסיון לבאס את הבחור,

אז אתה יודע שמות של מלא מותגים שמייצרים כלים,אז מה?

יש לי כלים של SNAP ON, ועוד סט נוסף של פרוקסן, ועם כל הכבוד לסנאפ און, לעבודות הרכב שלי אין להם שום ייתרון, ואני חוזר ומדגיש - שום ייתרון על הסט של פרוקסן.

אז למה לבאס?

ולקונה המאושר - שיהיה בכיף. סט מעולה במחיר מעולה, רק תשקיע גם בבוקים איכותיים אם אתה מתכוון לעבוד מתחת לרכב.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• אחראי פורום
פורסם

אני רוצה לציין שאני רוצה לקנות גם מפתח משאבות "גאבקה", ורוצים עליה 52 שקל כולל מע"מ של SIGNAT, מחיר טוב?

יש לי את הקטלוג של signet 2007 עם כל המחירים , אני יכול לבדוק לך את המחיר אם תרצה.

אגב, סט בוקסות וראצ'ט signet יותר קטן ופחות בוקסות ממה שקנית, עולה בין 220-250 ש"ח,

ולאור התגובות המפרגנות לגבי היצרן שלך (אני לא מכיר אישית) - עשית עסקה טובה מאוד.

תתחדש !

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

ראיתי את הקטלוג של SIGNAT והופיע שם המפתח משאבות ,אם אני לא טועה המחיר היה 125 שקל.

השאלה אם המחיר של הספר ,זה רק המחיר של הספר ואין לו משמעות מבחינת מה שהחנות נותת?

תודה בכל מקרה על העזרה ועל השבחים.

קראתי פה על בחור בפורום שקנה את הסט כלים האלה ונשברה לו בוקסה אחרי 5 שנים,בזמן שהוא עבד עם פטיש אוויר היא נשברה ,והחליפו לו אותה , ככה שנראה לי שהם בסדר גמור.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו סט שרכשת כבר שנה, גם אני קניתי אותו ב 180 ש"ח.

הסט הזה מצויין ומספיק בהחלט לעבודות ביתיות - רכישה טובה.

כמו שנאמר לפני - אם אין לך, זוג בוקים משנה את נוחות העבודה בצורה משמעותית שווה לרכוש (זוג 150 ש"ח).

יוסי.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
לא ברור לי הנסיון לבאס את הבחור,

אז אתה יודע שמות של מלא מותגים שמייצרים כלים,אז מה?

יש לי כלים של SNAP ON, ועוד סט נוסף של פרוקסן, ועם כל הכבוד לסנאפ און, לעבודות הרכב שלי אין להם שום ייתרון, ואני חוזר ומדגיש - שום ייתרון על הסט של פרוקסן.

אז למה לבאס?

רון.

צר לי אם האמת מבאסת אותך ולכן אתה אוהב להתעלם ממנה. כתבתי בפירוש שכנראה לצרכיו הם יעשו את העבודה ולכן אם יש לך עוד ביקורת לא עניינית או שאתה צריך הסבר על ההבדלים בין כלי עבודה איכותיים לבין לא איכותיים שעושים את העבודה אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

פורסם

היי

תתחדש.

לכל מי שלא קנה עדיין או שמעוניין להשתדרג בכמה סטים מעניינים,יש את אותו סט כמו שבקישור של פותח השירשור,של חברה מוכרת (שאני לא זוכר את שמה),סטים עם אחריות לכל החיים,ראצד,חצי או רבע,בעלות של 120-150-170, תלוי בגודל הסט.

כל זה בחנות קטנה(גדולה) וממכרת בצומת קריית אתא למי שמעוניין - "בורג המפרץ" = זהירות , המקום ממכר.

יום טוב.

• תוכן חדש...