Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך נתונים שלו ,ואיך הוא בכללי?

אמין? חזק? איכותי?

אני לא רוצה ליפול על מגבר מעפן שיגמגם לי וישרוף לי את הסאב

אני קונה אותו יד שניה כי התקציב שלי לא גבוהה ככה שאני לא מחפש משהו בשמיים אני מחפש משהו נחמד וסטנדרטי שיזיז בכבוד CVR מה אתם אומרים??

עוד שאלה בבקשה:

יש לי מאזדה שלוש ואני רוצה לחבר 6/9 אבל הבעיה היא שיש פלטת ברזל שמפריעה ובישביל להתקין אותם צריך לחתוך אותה

אני לא רוצה לעשות זאת גם בגלל קריצה לגנבים ויותר חשוב הוא שאני לא רוצה לחתוך כדי שלא יעשה לי בעיות במכירה בעתיד.

השאלה שלי היא האם אשפר לשים שש תשע בדלתות? המידה שלי הי 7/9 או 5/9 אני לא זוכר בדיוק אם משיהו יתקן אותי תודה,

אני רוצה להביא שש תשע איכותיים כי אני מחפש טיפה עוצמה,יש לי כבר סט דוטק מאוחרה וחשבתי להשילים אותו אם רמקולים אחוריים,מה חושבים ?

תודה על הסבלנות.

פורסם

אמין? כן...

חזק? תלוי לאיזה צורך ובהשוואה למה...

איכותי? לא הכי.

נתונים , תעשה חיפוש , תמצא ברשת נתונים איפה שלא תרצה,

הפאנטום יזיז יפה מאוד את הCVR בלי הרבה בעיה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה התקציב שלך?

אם התקציב הוא למונו חדש של מאגנט, עדיף שתקנה כבר מונו יד 2, אתה תמצא דברים בהרבה יותר רציניים ממנו.

לא חותם

פורסם

התקציב הוא בין 800 - 1000 גג

מצאתי אחד כזה בן שנה ב900 שקל אני לא מאמין שאני אוכל למצוא מונו במחיר כזה יד שניה שיהיה יותר טוב

בקשר לאיכות אני עכשיו משתמש ב JBL GTO 75.4 שמגביר שגישור של שני ערוצים C12 המטרה שלי היא לקנות מונו וסאב סי וי אר ואם בתמורה אני אקבל כתוצאה מההחלפה יותר עוצמה ואיכות יקפוץ רמה אחת יותר אני יהיה מרוצה.

פורסם

השאלה היא האם אחר כך שוב תרצה להשתדרג.

במידה ואתה חושב ש"אולי", תחסוך, תהיה סבלני ותקנה מונו יותר טוב.

במידה ואתה לא מעוניין אחר כך להשתדרג, לך עליו.

לא חותם

פורסם

מבחינת דיוק אתה בטוח לא תשתדרג, מבחינת עוצמה כן.

אגב, אני מקווה מאוד שהקיקר אצלך על גיין סגור אחרת אתה יכול להגיד ביי ביי לסאב שלך.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

הקיקר דופק מצויין ומכוון טוב כבר שנה שהוא אצלי ולא עשה לי בעיות,סאב מעולה מאוד למחיר שלו

נראה לי נכון ללכת עליו כי בשנה הקרובה אם לא יותר לא נראה לי בכלל שאני ישתדרג,חייל מה לעשות..

מה אתם אומרים בקשר לשאלה השניה לגביי השש תשע?

שחכתי להגיד לכולם תודה על ההענות והתגובות המהירות.

פורסם

אני לא חושב שאתה צריך 6X9 כי הם יותר במקום סאב. כדאי לך להשקיע יותר במגבר ובסאב אלא אם כן אתה קונה משהו ממש איכותי (ולסאונד נגיד לא פיוניר).

לשאלתך - כן אתה יכול לשים 6X9 בלי לחתוך אבל זה יצריך הגבהה של עץ בגודל הרמקול(המתקין יבין למה הכוונה), כך שרק המגנט יכנס לתוך החורים. ככה אתה לא צריך לחתוך אז זה יראה טיפה יותר קורץ לחולרות וזה לא משפיע על איכות הסאונד.

בנוגע למגנט, אני גם רציתי לקנות אותו והתברר לי שחבל הוא סתם מגבר פשוט ויעשה את העבודה על הצד הכי "פשוט" שאפשר.

כדאי לך להשקיע במונו חזק וטוב! יש לך ביד שנייה או שתחסוך עוד קצת כסף ותקנה משהו יותר יקר ואיכותי.

חג שמח, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

יוני, אולי תמליץ לו על המונו שאתה קנית? (אם כבר קנית).

בקשר למגנט-יש הרבה חברי פורום שהם בעלים של המונו הזה, וכל אלו יגידו לך רק מילים טובות עליו (ראה שירשור שפתחתי לפני כמה חודשים טובים בקשר להגברה של קסנון מה יתאים ומה לא, ובגלל שאני לא עצלן אז קבל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136029 ), הם לא יגידו מילה אחת רעה עליו, אבל אני בטוח שהם משוחדים, כי אחד מהם שפגשתי במציאות, אמר לי שהוא מבסוט מכל המערכת ורק מתבייש בזה שיש לו את הפאנטום של מגנט בתור מונו לקסנון שלו (כן כן גם לו יש קסנון ולא חשוב מי זה). לי הם המליצו לקנות אותו, אפילו בשביל הקסנון. אבל במחשבה אחרת, לטעמי המונו הזה חלש, לא עומד בהצהרות שלו, נכנס לפרוטקשנים ופשוט לא יחזיק סאב שהוא יחסית חזק בצורה נורמלית. לכן הלכתי על מונו אחר "קצת" יותר חזק. על שלי אני לא אמליץ כי קניתי מיד שנייה וגם במחיר שלא קשור לשירשור הזה (לא כזה גבוה אבל טיפה יותר).

מקווה שהבנת את המסר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
יוני, אולי תמליץ לו על המונו שאתה קנית? (אם כבר קנית).

בקשר למגנט-יש הרבה חברי פורום שהם בעלים של המונו הזה, וכל אלו יגידו לך רק מילים טובות עליו (ראה שירשור שפתחתי לפני כמה חודשים טובים בקשר להגברה של קסנון מה יתאים ומה לא), הם לא יגידו מילה אחת רעה עליו, אבל אני בטוח שהם משוחדים, כי אחד מהם שפגשתי במציאות, אמר לי שהוא מבסוט מכל המערכת ורק מתבייש בזה שיש לו את הפאנטום של מגנט בתור מונו לקסנון שלו (כן כן גם לו יש קסנון ולא חשוב מי זה). לי הם המליצו לקנות אותו, אפילו בשביל הקסנון. אבל במחשבה אחרת, לטעמי המונו הזה חלש, לא עומד בהצהרות שלו, נכנס לפרוטקשנים ופשוט לא יחזיק סאב שהוא יחסית חזק בצורה נורמלית. לכן הלכתי על מונו אחר "קצת" יותר חזק. על שלי אני לא אמליץ כי קניתי מיד שנייה וגם במחיר שלא קשור לשירשור הזה (לא כזה גבוה אבל טיפה יותר).

מקווה שהבנת את המסר.

בברכה,גיא.

גיא, המונו שלי עולה 2400 שקל... קצת יקר בשבילו (HIFONICS BRUTUS)

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

בלאבלפק - בקשר לשש תשע נראה לי שלא הבנת אותי נכון

יש לי פלטת ברזל על כל החלק שמאחורי המושבים ובגלל זה אני רוצה להשים אותם בדלתות ורציתי לדעת אם זה אפשרי

בקשר לשש תשע שאני מעוניין בהם אני נראה לי ילך על פולס ויש לי כבר סט שך דוטק מקדימה

שומכר אתה בטוח במה שאתה אומר? שהוא נכנס לפרוטקשניים?

פורסם

אתה יכול לקנות פייל PLA3000D חדש בכ1000 ש"ח זה מגבר לנזר די חזק עם "נתונים" של 400 ב4 800 ב2 ו1200 ב1.3 , הייתי מתיחס לנתונים עים עירבון מוגבל ומוריד מהם , אבל עדיין זהו מגבר חזק במחיר שפוי

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...