Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ברשותי 205 שנת 97 , שאני מפנק כול היום .

יש לי בעיה קטנה , בעת לחיצה על הברקס , נדלקת קצת הנורה עם הציור של המצבר .

המצבר שלי חדש .

האם יש למישהו רעיון ?

האם מדובר באלטרנטור ?

המנורה לא נדלקת באופן מוחלט , אלא קצת כזה ...

תודה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

גש לחשמלאי רכב שיבדוק את טעינת האלטרנטור ונראה שהתקלה הנה ממפל מתח על מעגל מתג ההצתה הגורם שיגיע ממנו מתח נמוך מדי אל נורת האלטרנטור ולכן אז היא נדלקת חלש (יש הפרש מתחים משני צידי הנורה).

נא עדכן בתוצאות.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

נצל"ש

מדובר ב205 שנת 94 1.4 הזרקה, אצלי מתקבלת אותה בעיה..אך מתי שנגשתי לחשמלאי הוא פשוט אמר לי שפעם הבאה אני יגיע שהנורה כבר דולקת שהוא יוכל כדבריו בזמן אמת לברר את פשר הדבר. ובינתיים אמר לי "סע ככה, רק אל תסע רחוק" :)

אגב בנסיעה מנהריה לחיפה היא נדלקה לי קבוע רוב הדרך. ומאז בנסיעות חטופות כלום. עלי לציין שגם אצלי מצבר חדש.

תודה.

פורסם

אגב בנסיעה מנהריה לחיפה היא נדלקה לי קבוע רוב הדרך. ומאז בנסיעות חטופות כלום. עלי לציין שגם אצלי מצבר חדש.

תודה.

אל תזניח, בהמתנה לדרישת החשמלאי שלך להגיע כשזה דולק קבוע, ועד שזה יקרה אם בכלל, אתה עלול להתקע עם האוטו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבותי על התשובות .

האם צריך להחליף את האלטרנטור ?

או שזו בעיה חשמלית קטנה ?

אני פשוט שונא שאנשים למינהם מתעסקים לי ברכב , הם לא יודעים מה זה פיזו 205

וכמה היא עדינה . הם מפרקים פלסיטיקים , כאילו שהם מאלומיוניום .

האם הוא יפרק לי את הדש בורד ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...