Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחורנה אני יוצר סקינים של GTV (חלק קטן מהם, רק 4 גמורים) עבור מוד TCL לrFactor. עד עכשיו התבססתי אך ורק על תמונות מ RSC וHistory of ETCC

כמעט כל התמונות באיכות ירודה, בגודל קטן וזה מקשה מאד על זיהוי סמלים על אותם רכבים, לרוב קיימת רק תמונה אחת או שתיים עם זויות שלא מכסות את הרכב ב360°. כרגע אני די תקוע....

אם למישהו יש תמונות שלא מופיעות באתרים האלו, בבקשה תשתפו, אם אלה תמונות שמצאתם ברשת, או תמונות שיש לכם ויכולים לסרוק.

השאלה:

בRSC נתקלתי בתמונות של קורולות מקבוצת IMC עם דגל ישראלי מככב ולוגואים של טורבו\זיפ\סברינה. האם יש למישהו עוד תמונות של רכבים אלו ומה הסיפור בכללי?

תודה מראש.

פורסם

GTV ?

אתה נשמע מענייו ולכן אשמח לסייע לך !!!

כנס לאתר הזה שמקיף את ה-ETCC לכל תקופותיו ותהנה - http://www.touringcarracing.net/

יש אפשרות להרשם לרשימת תפוצה ואז כל עדכון באתר אתה מקבל מייל .

Silverstone-1983-45.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

השאלה:

בRSC נתקלתי בתמונות של קורולות מקבוצת IMC עם דגל ישראלי מככב ולוגואים של טורבו\זיפ\סברינה. האם יש למישהו עוד תמונות של רכבים אלו ומה הסיפור בכללי?

תודה מראש.

מרוץ 24 השעות של ספא בבלגיה במסגרת אליפות אירופה .

פרדי פרייהאוף היה הנהג המוביל שבנה גם את הצוות הבלגי של קלוד הולווט סביבו והביא ספונסרים מהארץ .

נעשה ניסיון לצרף עוד נהג ישראלי בשם ג'ורג' קורשייה שהתחרה בזמנו בראלי-קרוס באשקלון עם אלפא-סוד (כמובן ) , הניסיון לא הצליח מכיוון שלג'ורג' לא היה מספיק ניסיון כנראה והוא לא השתתף במרוץ.

היתה כתבה ענקית ב"טורבו" של אותה תקופה על המרוץ הזה .

עד כמה שאני זוכר הלך מנוע אחרי כעשר שעות .

באותו אתר שנתתי לך לגבי ה-GTV תמצא את כל הפרטים .

דובי

פורסם

האתר מוכר לי, זה בעצם מה שרשמתי תחת History of ETCC אותו אתר, תחת דומיין אחר.

אני אובד תקוה מיום ליום... גם מAR עצמם לא קיבלתי תשובה אחרי שני מיילים ויותר משבוע המתנה...

עריכה: אם פספסתי שם פרטים על הקורולות, כנראה פשוט לא קראתי שם מספיק... בכל זאת, יש אולי עצה באיזה כיוון לחפש תמונות מאותם שנים (82-86 או אפילו 87-88) חוץ משני האתרים?

פורסם

ראיתי שהשארת הודעה גם בפורום של מועדון אלפא-רומיאו :lol: .

מהאיטלקים עצמם קשה להאמין שיזוז משהו , יש לי ניסיון רע איתם בחיפוש חומר היסטורי .

תנסה בפורום הזה - http://www.alfabb.com/bb/forums/ שעוסק רק באלפא-רומיאו ויש בו חלוקה להיסטוריה , ספורט ודגמים שונים - הכי בטוח בפורום הזה , יהיה להשאיר הודעה גם בהיסטוריה , גם ב-GTV וגם בספורט מוטורי כי לא תמיד כולם מבקרים בכולם , מניסיון ...:wink:

בנוסף אני ממליץ לך להרשם לפורום הספורט המוטורי ההיסטורי של אטלס - http://forums.autosport.com/forumdisplay.php?forumid=10

שהוא האוסף הגדול ביותר של היסטוריוני ספורט מוטורי שקיים היום. חברים בפורום הזה אנשים שכתבו ספרים שלמים על כל מיני דברים שבחיים לא חלמת עליהם , בטוח יהיו להם תשובות בשבילך .

ואם גם זה לא יעזור נחשוב על עוד פתרונות , אשמח להמשיך .

דובי

פורסם
לאחורנה אני יוצר סקינים של GTV (חלק קטן מהם, רק 4 גמורים) עבור מוד TCL לrFactor. עד עכשיו התבססתי אך ורק על תמונות מ RSC וHistory of ETCC

...תודה מראש.

אגב , שכחתי לציין רק שעשית עבודה נהדרת בעיבוד התמונות .

מה לגבי האלפא-סוד TROFEO ...? יש סיכוי ?

פורסם

לפי מה שהבנתי, יהיה סוד ו33, עוד לא נבנו מודלים (לגבי סוד יכול להיות שאני טועה).

מהאלפות יש כרגע 75 וGTV6.

חיפשתי באטלס וכבר ראיתי הודעות של חלק מהחבר'ה של המוד שכבר ביקשו תמונות - ללא תגובות... :|

פורסם

אני אנסה לעשות חיפוש יותר מעמיק לגבי עוד תמונות .

לגבי ה-75 , תנסה לפנות לאוטו-דלתא ו-N-TECHNOLOGY , שתיים שהן כאילו אחת והריצו את הקבוצה הרשמית של אלפא-רומיאו באליפות אירופה בשנות ה-80 המאוחרות .

דובי

1.jpg

פורסם

קבוצת SNOBEK שמתחרה עד היום בצרפת ובעלת עבר ב-DTM ובאליפות אירופה בשנים שאתה מחפש הריצה גם GTV.

יש פה הרבה פרטים ותמונות שיכולות לסייע - http://www.alfetta-gtv.ch/dat/rennsport/snobeck.html

דובי

פורסם

ופה עוד קצת תמונות שמצאתי אבל אתאמץ יותר בהמשך הלילה , החום שלי עולה שוב...

עוד רעיון שעלה לי בהשראת החום , תנסה על פי תוצאות המרוצים בשנים המדוברות למצוא את הקבוצות שהשתתפו ולעשות חיפוש בגוגל של הקבוצות , תמיד יש קבוצות או נהגים שעדיין מתחרים ויש ברשותם תמונות לרוב .

1.jpg

11.jpg

111.jpg

1111.jpg

פורסם

תראה, אם אתה חולה אני לא רוצה שתתאמץ כל כך, קודם תחלים :-P

לגבי אלפטות - הן לא יכנסו למוד (לצערי), כך שאין טעם לחפש אלפטות.

היכן מצאת את התמונה של Lombardi\Francia מספא84? :-o בETCC hystory היא קטנה ולא ברורה ובRSC היא מהצד...

שתי תמונות מהמוד 1 2

פורסם

לגבי ה-GTV של ללה לומברדי וג'ורג'יו פרנצ'יה .

עלה הנושא לדיון או בפורום הזה או דרך מועדון אלפא הישראלי לגבי נהגת מרוצים וחיפשתי קישור ואסמכתא ולכן פניתי לתנ"ך וצוות המומחים , כמובן הפורום של אטלס - http://forums.autosport.com/showthread.php?s=&threadid=86811&highlight=lombardi+gtv

ושם בין אחת התשובות היתה גם אחת עם התמונה הזו .

תנסה אולי ליצור קשר עם הבחור שפרסם שם את התמונה .

gtv6.gif

דובי

פורסם

נראה לי בשביל למנוע כפילויות תמונות, אני אעלה את כל התמונות שיש לי לphotobucket שתוכל לעיין ולראות מה יש ומה אין.

כנראה שאעשה זאת כבר מחר.

בנוסף אני אנסה ליצור קשר עם אותו בחור, עכשיו אני רואה שזה אותו אחד שסיפק את התמונות לHistory of ETCC.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

• תוכן חדש...