Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וערב טוב! :lol:

אני מחפש פולו כבר הרבה זמן ונפגשתי וסיננתי כבר המון רכבים, היום ראיתי פולו 1400 שנת 96 יד 2 ו144 אלף ק"מ, לפי הקטריונים החשובים שאני מציב לרכב שאני מחפש הרכב במצב טוב: יד נמוכה, ק"מ בכלל לא גבוה, ספר טיפולים מלא, מוסך מורשה+טיפולים (גם טיימינג) שעשו לא ממזמן עם קבלות, טסט עשו לפני שבועיים, ובסה"כ הרכב ניראה כאחד ששווה לקחת לבדיקה.

אבל! ופה זה אבל גדול, הרכב אצל הבן אדם בערך שמונה חודש (אומר שמוכר "עקב קבלת רכב מהעבודה") ועוד יש לו את הבדיקה כשהוא קנה את הרכב (הבדיקה היא ממכון מבדק בהרצליה פיתוח אם זה משנה), בבדיקה באמת שהכל יצא בסדר גמור, גיר ושאסי בלי שום בעיה ובקטגוריה של המנוע אין שום דבר שצריך להדאיג חוץ מזה שבהתחלה רשום: מצב בלאי גבוה :x.

השאלה שלי זה האם אני צריך ישר להתרחק מאוטו כזה, מה שנקרא לא להכניס ראש בריא למיטה חולה, או שפשוט יש מקרים שבהם המכון נורא מחמיר עם הבדיקות ומתאר את זה בצורה נורא קשה.

ועוד דבר נוסף, הבן אדם אמר והראה לי קבלות על טיפולים וחלקים שהחליף באוטו אחרי הבדיקה, יכול להיות מצב שכבר אין בלאי במנוע? שלמשל אם אני יקח את האוטו לבדיקה אז לא יהיה רשום מצב בלאי גבוה?

אז זהו, בסה"כ אני נורא רוצה את האוטו הנ"ל אבל הבעיה שהזכרתי מטרידה אותי, אשמח לדעת גם מה דעתכם!! :-D

תודה, עמית.

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם

הלו חבר'ה לאן נעלמתם? אני צריך את העזרה שלכם!...:roll:

פורסם

לא רשמת כמה ק"מ האוטו עבר בתקופה מאז הבדיקה.

בדוק היסטורית טיפולים במוסך מורשה VW,היסטורית טיפולים חשובה יותר מבדיקה במכון.

לאחר הסתכלות בדו"ח ההיסטוריה ההיתי שוקל לבצע בדיקה במכון אחר.

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

האוטו עבר 11 אלף ק"מ מאז הבדיקה.

בקשר למה שהוא החליף שקשור למנוע זה רצועת טיימניג ועשה שני טיפולים גדולים (אחד כשקנה את הרכב והשני מלפני שבועיים). זה מה שידוע\זכור לי.

עמית.

• תוכן חדש...