Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי להתעניין בבניית מכלול סאונד לחיפושית החדשה(71) שלי,

נכון להיום יש לי רדיו AM ורמקול בודד ע"י הספידומטור,

אני מבקש לשמוע ממי שמכיר את מבנה החיפושית איפה כדאי לפזר רמקולים,

האם לבנות מגש?האם להתקין בדלתות רמקולים?איפה הכי כדאי להושיב את המערכת?

אני פתוח לרעיונות לא שגרתיים יש לי את רוב הכלים הדרושים לכל משימה :)

המון תודה,

פורסם

אני ממילץ לך לשנות את הכותרת, כי במקרה הטוב יערכו לך אותה המנהלים, במקרה הרע - נעילה, וחבל.

רמקולים/קומפוננט בדלתות, גם מגש בא בחשבון אם בא לך משהו מאחור.

בגדול - השמיים הם הגבול.

פורסם

השמיים הם הגבול אמרת יפה,

השאלה לאיזה כיון כדאי לי ללכת?

רמקולים בדלותות נניח באיזה איזור בדלת כך שאפיק את מירב התועלת?(אין לי שום ידע בסאונד..)\

מתחת לדשבורד יש לי המון מקום המוווון.. זה אפקטיבי לשים שם?

מגש צריך להיות בנוי בדרך מסויימת או שפלטת עץ פשוטה וזהו?

תסביר תפרט תעזור לי :) נמאס לי מרמקול בודוד מונו AM

פורסם

יש קיקפאנלים מוכנים לחיפושיות שניתן לקנות באתרים מתמחים (כל אתר שעושה מוצרי פיברגלס וקרבון לחיפושיות), ויש לא מעט כאלו..

פורסם

אם אתה גר קרוב לירושלים הייתי מייעץ לך ללכת לראות את החיפושית שנמצאת ב"קאדנס" בתלפיות, היא זקוקה לכיוונים ושיעבירו עלייה איזה סמרטוט אבל אני בטוח שתוכל לקחת ממנה קצת רעיונות.

אתה מחפש לשמור על המראה המקורי? בניות מפיברגלאס? מחפש במה קידמית או מוכן להתפשר על אחורית? מה התקציב?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם יש מצב לבניות מפיבר - השמיים הם אכן הגבול

כמו למשל... סאב בתא המטען (שהוא מקדימה בחיפושית... רמז רמז... רמז עבה)

או פירוק של המושב האחורי והרכבת "פלטפורמת באס" מעניינת...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בשלב הזה התקציב דיי דל(חיפושית לא?),יש רדיו דיסק של סוני,מגבר קטן,2 רמקולים 6X9 של JVC פשוטים

וזהו יש לי 700+- להשקיע (אפילו חוטים אין לי ) אני ממש בור בתחום אני לא יודע איך לבחור חוטים.

אני מעוניין לשמור על יחודיות שזה אומר לבנות בעצמי הכל (למרות חוסר הידע בתחום,אבל לומדים זה כל הכיף)

בשלב זה אני רוצה 4\6 רמקולים פזורים באוטו אין לי מושג בחשיבות המיקומים(גובה,זויות,)

התחלתי לשפץ את הבייבי וחלץ מהשיפוץ כולל בידוד חדש לכל האוטו,קניתי פלציב מעכב בערה 10 ממ ואני מתכוון בעזרתו לבודד את כל הרכב(רצפה,דפנות,דלתות,קיר אש)בקיצור אני דיי מבולבל לא יודע מאיפה להתחיל ולאן להתקדם

פורסם
וזהו יש לי 700+- להשקיע (אפילו חוטים אין לי ) אני ממש בור בתחום אני לא יודע איך לבחור חוטים. 700 ש"ח זה תקציב קטן מידי לדבר כזה

,קניתי פלציב מעכב בערה 10 ממ ואני מתכוון בעזרתו לבודד את כל הרכב(רצפה,דפנות,דלתות,קיר אש)פלציב מעכב בעירה הוא לא חומר איטום , הוא מבודד מבעירה ,אבל לא זה מה שאתה רוצה. חבל על ההשקעה , תנסה למכור וכשיהיה לך כסף לקנות חומרי איטום אמיתיים בקיצור אני דיי מבולבל לא יודע מאיפה להתחיל ולאן להתקדם

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יש דבר אחד טוב בחיפושית, הבגאז' מקדימה!

משמע! הבאס יגיע מקדימה ביחד ( פחות או יותר) עם כל הבמה!

בתקציב של 700 שקל לא תוכל לעשות הרבה... אולי לקנות סאב ב-450 , קיקר סי 12, אני מאמין שהוא יהיה יותר ממספיק לרכב שלך.

איזה מגבר יש לך?

מה הנתונים שלו?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

לגבי המערכת שלך - יש לך כבר HU כלשהו, יש לך שני 6*9 - הייתי רוכש סט קומפוננט נחמד אפילו יד שניה וכרגע מסתפק בזה.

יותר מאוחר כשתצליח לחסוך תקציב נוסף למגברים סאב וHU נורמלי (לפחות 4000 לדעתי) יהיה אפשר להציע דברים קצת יותר מעניינים.

לגבי הבידוד של הרכב בפלציב - זה עדיף על כלום וזה גם יעשה עבודה בנושא הבידוד וזה פתרון זול ככה שאולי כרגע זה עדיף עבורך.

רק תבדוק שהחומר הוא נטול ריח וגזים רעילים - אחרת, כמו שאמרו לך כאן - תמכור אותו.

זה שדיינמאט וסקונד סקין וקסקייד וחבריהם הם מוצרים לתחום האודיו זה לא אומר שספוג או פלציב לא מבודדים, מדובר כאן על יריה בעובי 1 ס"מ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
בשלב הזה התקציב דיי דל

יש רדיו דיסק של סוני,מגבר קטן,2 רמקולים 6X9 של JVC פשוטים

וזהו יש לי 700+- להשקיע (אפילו חוטים אין לי )

אני לא רואה הרבה אפשרויות עם הדברים שאספת.

רדיו דיסק של סוני- לדעתי, לא מהמומלצים.

מגבר קטן- אני מקווה בשבילך שהוא איכותי.

2 רמקולים של JVC 6*9 - אין משמעות רבה לרמקול אחורי בסט-אפ איכותי.

מע' טובה , תכלול סאב + מגבר 4 ערוצים +קומפוננט קדמי (מיותר לציין שאין לך אף אחד מהם).

או שתתפשר על מע' פשוטה או שתגדיל את התקציב , ב700 ש"ח אי אפשר לעשות כלום.

אולי לקנות חוטים למגבר (בערך 140 ש"ח )+סאב קיקר קומפ ב400 ש"ח (לבנות תיבה לבד -עוד 100 ש"ח)

וחיסלת את התקציב .

אפשר לקנות קומפוננט של מורל ב550 ש"ח +חיווט למגבר שכבר יש לך , ובעתיד להוסיף סאב ועוד מגבר לסאב.

ZZR

פורסם

קודם כל תודה על התגובות המקצועויות !

אני אפרט קצת על מה שברשותי..

PROFILE 2CH 200 WATTS -מגבר

SONY CDC-4280-מערכת

הרמקולים הם 150 וואט של JVC

הבידוד שקניתי זה מה שהתקציב וכמות הנדרשת אילצו אותי..הוא אמור לעשות את העבודה..

ונניח שאעלה את התקציב ל1000 שח .. זה מה שיש בידיי עכשיו איך אני הופך את החיפי שלי למפלצת סאונד ? :)

אני מעדיף שלא לשים רמקולים בדלתות בגלל מצבם..

אשמח עכשיו לשמוע מה אתם מציעים אני מזכיר שוב שאין לי מושג בחשמל ובמושגי סאונד למינהם אבל הנה אני כותב פה על מנת ללמוד,אז אני מבקש להסביר כל מושג שמזכירים פה..

שוב תודה

פורסם

לרכב שלך יש פוטנציאל אדיר מבחינת אודיו.

הוא עגול, יש לו פח של טנק והכי הכי חשוב הבגאז' מקדימה.

המלצה שלי: אל תמכור כלום.

אתה צריך מגבר שני ערוצים סאב וקומפוננט.

מורל פולס יעלו בערך 500 שקל וראיתי ביד שניה ב350.

מגבר שני ערוצים שיוציא בערך 150 RMS בגישור זה לא בעיה למצוא.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=366928

זה נחמד.

הגענו כבר ל 1000 שקל.

מאגנאט XPRESS 1200 הדגם הישן (180 RMS) אפשר למצוא ב250 שקל. אם תרצה אני אתקשר לדילר שלי לשאול אותו אם יש לו עדיין. לדעתי הוא נשמע הרבה יותר טוב מהקיקר. אני נהנה ממנו כל יום.

במידה וקנית את הפולס יד שניה במצב טוב הגעת ל 1200 שקל לפני התקנה למגבר סאב וקומפוננט.

את הקומפוננטים תתקין בקיק פאנלים ברצפה עם כיוון לאוזניים שלך. ואת הסאב בתיבה 35 ליטר פשוטה אתה יכול לבנות בעצמך בקלות.

את הרמקולים האחוריים תחבר לרדיו דיסק ותתקין במגש שתבנה מאחורה.

בסה"כ אתה תגיע ל 1500 שקל כולל הכל ולדעתי יהיה לך סאונד יפה.

אם תצטרך עזרה תפנה אליי אני אשמח לעזור לך.

מאיזה איזור אתה אגב?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם
.

.

בסה"כ אתה תגיע ל 1500 שקל .

אתה קראת את השרשור לפני שהצעת לו מה לעשות?

בתחילה , היו לו 700 ש"ח:

בשלב הזה התקציב דיי דל(חיפושית לא?),

וזהו יש לי 700+- להשקיע (אפילו חוטים אין לי )

אח"כ הוא הוסיף עוד 300 ש"ח לתקציב:

ונניח שאעלה את התקציב ל1000 שח .. זה מה שיש בידיי עכשיו

וזה הסכום שיש לו 1,000 ש"ח ועם זה הוא צריך להסתדר , למה לתת הצעה ב1,500 ש"ח ?

ZZR

• תוכן חדש...