Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

:-D (הסמיילי לצורך המחשה בלבד, אני לא באמת צהוב)

אני לא רוצה לבנות מערכת עם מחלות ילדות, לכן אני מנסה לפתור אותן עוד בשלב התכנוני, למרות שחלק מהחלקים כבר ישנם.

אז בקשר לאינפרא, תודה על ההסברים, (ואם לא ציינתי, אין דבר שאני אוהב יותר מללמוד דברים חדשים), כיצד משלבים את החיישן הנ"ל למטרות כמו שלי? כלומר, אם אני מבין נכון, צריך להיות לו איזה מיני מיני מעגלון שיוציא 1 או 0? וכך ניתן יהיה לשלב אותו במעגל הגדול יותר?

אמרתי 1 או 0 כאילו אני דוקטור לאלקטרוניקה, אז תקנו אותי אם אני טועה. ואם בטעות צדקתי, מה צריך לכלול מעגל כזה?

ותודה שוב.

פורסם

ארז אם אני לא טועה ,החיישן אינפרה אמור להיות במקביל,כלומר רק ששניהם פתוחים האור דלוק.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

טוב, יש לי עוד 11 שעות עד שאני מסיים לעבוד, מתוכם אני אקדיש כ8 שעות ללימוד אלקטרוניקה באינטרנט, הגיע הזמן לדעת.

פורסם

רגע!!!

מרק חלה כאן טעות. ארז לא התכוון לחיישן IR כמו שהצגת ומעגל כזה. החיישן IR שהוצג הינו מקלט IR לאותות של שלט רחוק. גם המעגל שצירפת משמש להדלקה/כיבוי של עומס ע"י שלט IR.

להבנתי ארז בכלל דיבר על גלאי תנועה שמבוסס על IR פאסיבי. כך שהוא יוכל לזהות תנועה בחדר.

ארז אתה צריך גלאי תנועה סטנדרטי של מערכת אזעקה. בבניינים "חכמים" בכל חדר מצוי גלאי כזה כדי לכבות את המזגן אחרי X זמן ללא תנועה.

ishpuz וראובן גולדברג- המעגל האחרון ששרטתי עבורו הוא מעגל מאד פשוט שעונה על הצורך שהגדיר בהתחלה בצורה ישירה.

פורסם

לאביב: המעגל האחרון ששרטטת הוא המעגל שאיתו אני מסתובב באוטו, הוא מצויין,

לכולם: עכשיו רק רציתי להוסיף את העניין של חיישן התנועה, אם זה אפשרי לשלב אותו יחד עם החיישן המגנטי.

אם הדלת סגורה אורות עובדים

אם הדלת פתוחה - חיישן התנועה והחיישן המגנטי מתחילים לספור 5 דקות ואז נותנים פקודה לכיבוי.

אם במהלך ה5 דקות חיישן התנועה זיהה תנועה, (נניח שוטפים רצפה) מתחילה ספירה מחדש (כמו במלון שציינת)

כשאני חושב על זה, זה בדיוק בדיוק אותו מעגל שיש במלון, עם חיישן התנועה וחיישן הדלת, עוד פעם לקחו לי סטרטאפ...

בכל אופן, אני מקווה שהייתי ברור, אם לא אני אשמח להסביר עוד 1000 פעם ושוב - תודה רבה על הסבלנות.

פורסם
לאביב: המעגל האחרון ששרטטת הוא המעגל שאיתו אני מסתובב באוטו, הוא מצויין,

ארז כבר בנית? עובד? למה אתה לא מעדכן?

• תוכן חדש...