Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5

yarong
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות סיטרואן C5 שנת 2002

אני מוצא את ה C5 הכי נוחה ומרווחת בהתחשב בעובדה שאני גבוה 192

האוטו בהחלט מצא חן בעיני, השאלות הן:

האם הסיטרואן C5 אמינה?

האם יש לה בעיות ידועות? (בעיות גיר,חשמל,וכו')

טיפולים יקרים?

אודה להתיחסותכם, כמובן שאשמח לשמוע גם מאנשים שיש ברשותם C5.

תודה מראש

ירון.

פורסם

לפי מה שאני יודע זה רכב אמין מאד... ובלי תקלות... מקווה שעזרתי...

אתה מדליק את הכפתור והוא נישאר מ א ח ו ר - NOS

פורסם

לדעתי זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו... מקסימום אפשר לכנות אותו ממוצע ולקוות ליפול על אסקמפלר טוב וועם קצת מזל לא יהיו הרבה בעיות... אבל אמינה ??? אמינה היא לא.

זו לא סיבה לרדת ממנה אגב... אם אהבת את הרכב והוא נוח לך אז לך עליו, או שתאמר מה אתה מחפש ברכב ומה התקציב שלך וננסה למצוא חלופות.

ינון.

פורסם

r.o.i. שלום. אנא דפדף עמוד אחד לאחור.

מופיעה שם הודעה דביקה, שלישית מתחילת הפורום, שכותרתה "דביק: ***הודעה לכל החבר'ה חסרי הרשיון***".

אנא קרא אותה ותחשוב פעמיים לפני לחיצה על "שלח", בבקשה.

ירון, בקשר ל-C5, נחכה לאנשים שבבעלותם אחת כזו ולדעתי, אין כאלו בפורום.

מאלו שאני מכיר שבבעלותם כזו (אביה של ידידה ודוד של אימי), הם אישית מרוצים

מאוד מהרכב ומרמת נוחות הנסיעה הנדירה שלו, אך סיפורים אחרים על בעיות

חשמליות עקב מערכת המולטיפלקס קיימים גם הם .

נסה לשאול גם בפורום netcar.

http://www.netcar.co.il/forum/forum.asp

בצע חיפוש בפורום שלנו ובפורום ההוא.

בהצלחה!

MCS 2008

פורסם

אני אישית לא בעל C5 אבל אבי כן... ולמרות שהוא לא מרשה לי לגעת בה :mad: נהגתי עליה מספר פעמים ויצאתי עם חיוך בכל פעם שנהגתי עליה מחדש...

האוטו נורא נוח וכיף לנהוג בו... הוא די זריז לאוטו מנהלים...

שוב, האמינות היא מזל בC5 שמעתי סיפור ש2 אנשים קנו ביחד 2 C5 באותו היום , האחת מתפרקת ברגעים אלה ממש והשניה חלומית...

אצל אבי הבעיה היחידה שהיתה עד עכשיו היא הכפתור של המחשב על ההגה... הוא נשבר... זהו... אבא מרוצה עד השמים...

Pioneer DEH-80Prs Amp:Hertz HDP5TW:ScanSpeak D2004 Mid:Silver Flute 4Ohm Sw:JL Audio 12W3v2

פורסם

לדעתי זה עננין של מזל ברכב הזה כי אני מכיר בעלים שמרוצים עד השמיים ומכיר בעלים שמקללים את היום שקנו תא הרכב הזה.

חשוב לקחת לתשומת הלב, שיש אנשים שימכרו רכב יחסית חדש בגלל ריבוי תקלות, אבל שוב, לא כולם.

תעשה חיפוש בפורום הרכב של YNET , שם בד"כ מתלוננים על בעיות ברכבעם ספציפיים.

גיא

פורסם

אני יודע ברוב התקלות דווקא לא במנוע ספציפית אלא במערכות האוטומציה שלה

כלומר כל חיישני הגשם ואורות ובעיות שונות במערכת החשמל.... זה ממה שאני יודע...

בכל זאת האוטו הזה מצויין מהרבה בחינות אחרות אבל כרגע אני מאמין שבשוק יש מתחרות יותר טובות

מניסיון אישי לאחרונה אני ממליץ שתלך לסוכנות טויוטה הקרובה ותברר אם יש לך את האוונסיס החדשה ותשב בה קצת... לדעתי תראה שהיא ברמה יותר גבוהה מה-C5

למה? ככה!

פורסם

יש לנו בחברה אחת 2002 ולאבא של מישהו יש 2002 ובשתי המכוניות האמינוצ לא בשמיים.

לעומת זאת אני מכיר עוד שניים עם 2003 והמצב לא מושלם - אבל הרבה יותר טוב.

בקיצור - כמה יותר חדש יותר טוב - בגלל העלמות מחלות הילדות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני מודה לכולם על התגובות,

לגבי מי שהציע לי לבדוק את הטויוטה אוונסיס,

היום ביליתי את היום יחד עם מזגין אוטו בנסיעת מבחן השוואתית בין טויוטה אוונסיס

ומאזדה 6 , יתפרסם בגליון הבא של אוטו.

האוונסיס באמת מכונה רצינית ומצויינת, לגבי המרחב הפנימי שלה היא פחות מרווחת מה C5

אני בכוונה מתיחס רק למרחב הפנימי של האוטו מכיוון שכמו שכבר כתבתי אני איש גבוה והמרחב הפנימי מאוד חשוב לי בנהיגה.

בכל אופן תודה רבה לכולם על התגובות.

ירון.

פורסם

טוב, נו אז היא בליסינג, אם רוצים להיות קטנוניים.

האמינות לא בשמיים אבל בעיקר מבחינת המשחקים, המכניקה לא עושה בעיות.

אם אתה הולך על רכב כזה משומש ברצינות, יש אתר עם כל מספרי היצור והתקלות בסדרות ספציפיות. אצלי הם הופיעו כמו שעון.

לגבי הגובה שלך, יש לי חבר בערך באותו גובה והוא טוען שהקסנטייה הייתה יותר נוחה לו לנהיגה. הרגל הימנית שלו נוגעת בקונסולה המרכזית וזה מציק לו.

אם אתה רוצה עוד פרטים, אשמח לעזור.

אם ניתן היה להגיע למסקנה שאני לא מרוצה מהרכב, אז ההיפך הוא הנכון, אני מאוד מרוצה ממנו.

אריאל :-)

פורסם

אבל מתעסק בהם ביומיום

מס עצות ברשותך : 1] בדוק אם לרכב היסטורית תאונות ,רוב הבעיות נובעות מבעלי מקצוע שלא יודעים כיצד לטפל ואין להם כלים ספציפיים , חיוט ורכיבי פח ומכניקה לא חוזרים למקום.

2]בדוק סוג מערכת אזעקה רק פיתון וקוברה מאושרים עי היבואן ולכן למתקינים השרטוטים המתאימים דבר שיגרום למינימום צרות בהמשך.

3] בדוק תקינות מאותתים וחזרת הידית לאחר סיבוב ההגה.

4] הנפח המומלץ 2000 סמק.

בכללי : לרכב אין מחלות מיוחדות אלא אם משהו שלא מיומן או חושב שהוא מכיר שיחק עם הרכב [הרכב דיגיטלי] וכאן מתחילים הצרות .

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

יש לי בחברה רכב ליסינג כזה, נהגתי עליו לא מעט (בדרך בנסיעות בין עירוניות ארוכות), הבעלים שלו עושה כל יום ירושלים תל-אביב, ולפי דבריו - אם היה לו כל אוטו אחר שהוא מכיר, לא בטוח שהוא היה מוכן לנסיעות האלה.

המכונית קודם כל נהדרת, ואם יש לך הרבה נסיעות מנהלתיות ארוכות (ולא דווקא מחפש אדרנלין) לא תמצא מכונית נוחה יותר. אצלנו היא ללא בעיות, להוציא החלפה קצת מוקדמת מהצפוי של רפידות בלמים שכנראה קשורה לנהיגה ההררית היומיומית של הבעלים. יחד עם זאת, מחברת הליסינג אמרו לנו שיש לנו מזל, שנפלנו על אקזמפלר טוב, והרבה אחרים מתלוננים על תקלות תכופות ב-C5. אבל אם כמוני אתה מחפש ניסיון אישי ולא ניזון משמועות, לא נותר לי אלא רק להמליץ.

לנו, אגב, יש את השני ליטר - כאמור, ממילא האוטו מיועד להרגיע, לא ליצור אדרנלין, ובתור שכזה המנוע הזה מספק בהחלט.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...