Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד לרכוש רכב ראשון בתקציב 15k מצאתי כמה אקזמפלרים נחמדים

מה דעתכם על הרכבים האלו:

1פיג'ו 106 xsi/xs

2פיאט פונטו

זהו בינתיים לא עלה לנו משהו יותר שנראה מתאים.

אם יש רעיונות נוספים חופשי.

מחפש רכב בנפח 1000-1400*

פורסם

ממליץ בחום על פונטו, עם עדיפות לדגמי SX או HSD עם 75 כ"ס.

אם אתה מעוניין ב XSI, אני מכיר מישהו שמעוניין למכור (בראש העיין).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

מומלצות מאד.

הפיאט מעט פשוטה יותר לתחזוקה.

מה שחשוב באמת במכוניות כאלו זה למצוא רכב שמור ומטופל,לא להתפשר על רכב שאינו מתוחזק ובכל מקרה מומלץ לבצע יישור קו (מערכת קירור,טיימינג,טיפול בלמים וכל השמנים)

אולי "תזרוק" 1000 ש"ח "מיותרים" אבל תחסוך נזקים אפשרים ועוגמת נפש ש"יעלו" לך יותר

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לא יודע למה אבל ה-xsi עשתה לי משהו (מבחינת המראה הלוהט שלה) היא יותר צעירה יותר מגניבה. ראיתי באתרי יד שניה של מכוניות דוקא הק"מ לא בשמיים מצאתי 1995 עם 190k ובכלל גם האקזמפלרים האחרים שנראו לא היו בעלי ק"מ גבוה וזה די חשוד..

חוץ מיזה מה אני כבר יודע על הפונטו שהיא חסכונית.. וזהו

מה אתם אומרים עזבו את הרכבים שאני חשבתי עליהם מה אתם אומרים איזה רכב הוא המתאים ביותר.?

פורסם

בבקשה אני חייב מידע לפני שאני עושה טעות!

מה ההבדל בין פיג'ו xr-xs-xsi כמה דלתות, הגה כח, מי העדיפה מבין השלושה?

ומחירונים של השלושה מאד יעזרו?

תודה אנשים.

*ואם מישהו מכיר את אחד הרכבים המדוברים אישית. ובעל ניסיון איתם?

• תוכן חדש...