Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.יש לי בעיה שלפעמים מד המהירות שלי לא עובד כשאני מתחיל נסיעה ולפעמים אחרי כמה מטרים הוא פועל מדובר במד מהירות אלקטרוני (ללא כבל) אין כל הפרעה להעברת ההילוכים

2.איפה אפשר למצוא רדיאטור חימום לרכב

3.פחח טוב לפחחות כללית במחיר נורמלי (זול) אגב אני גר בנהריה

מדובר בשברולט קאפריס קלסיק 91 צורה חדשה

תודה מראש

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

בעיה במד המהירות אלקטרוני נגרמת ב99 אחוז מהמקרים בגלל נתק מלוח השעונים,יש לפרק את לוח השעונים ולבדוק שהקונקטור לא רופף מאחור.

רדיאטור חימום לרכב ניתן למצוא בכל חנות לחלקי חילוף.

פורסם

יכול להיות שהחיישן בגיר עושה את כל הבעיה?

ועוד שאלה דולקת לי נורה infl rest אני חושב כרית אויר איפה נמצא החיישן

ואיפה אפשר להשיג ספר רכב (מפרט טכני חשמל וכו')

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

לחבר שלום

אם חיישן אות כניסה או חיישן אות מוצא בגיר היו פגומים,אז ההילוכים לא היו מתחלפים

הבעיה כמו שקודמי ציין נעוצה בלוח השעונים

לגבי הכריות אין חיישם המנטר את מערכת הכריות ,יש להכנס לדני זומרשטיין מומלץ הפורום לחבר tech 1 להוציא קודי תקלות ולהמשיך משם ,איו להתעסק לבד עם כריות האויר!לרכב הנל יש ספרות טכנית בתפוצה שלא תבייש את טובי רבי המכר ,כל אתר באנטרנט יניב שלל תוצאות חפש בהוצ"ל של chilton,mitchel,hp books, bentley

יגאל

• תוכן חדש...