Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה על כל התשובות!

עכשיו אני כבר לא בטוחה אם להמשיך במוסך שלי או לגרור את הרכב למוסך אחר.

לשמר: כרגע הרכב עומד במוסך בת"א, עד שאחליט מה לעשות איתו.

פורסם

שלום.

קודם כול נתחיל כך הבחור שכתב שכאשר שתי המנורות גם חום וגם לחץ שמן מהבהבות זה מצביע על תקלה חשמלית זה לא נכון!!! יש הרבה מכוניות שכאשר יש תקלה בלחץ השמן ידלקו שתי המנורות לדוגמא רנו פזו' ועוד. יש מיקרים שבאמת מדובר בתקלה אבל אסור להמר הסבר בדרך.

המוסך לדעתי או התרשל או לא מספיק מיומן . כאשר מגיע לקוח אם בעיה יש להתיחס בכובד ראש ובסבלנות כי אף לקוח לא יבוא אם בעיה כזו מתוך שיעמום. הדבר היה צריך להדליק מנורה אדומה בראש של המכונאי והוא היה צריך להרכיב מיד שעון לחץ שמן ולבצע בדיקה מסודית יותר.

מה צריך לעשות. קודם כול לפרק את המנוע ולעשות הערכת נזק ולברר לאיזה סכום יגיע התיקון או שיפוץ המנוע. והיה והמנוע ניזוק קשות לא כדאי כלכלית לשפץ ואז מחלפים במנוע מיבוא.

המנועים מיבוא הם מצוינים רק צריך לדעת איך ומה מקנות :lol: .

בברכה בני ל.

אגב אם תרצי את עזרתי תפני אלי בהודעה פרטית.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אני הייחידי שחושב ש 6000 ש"ח להחלפת מנוע 1600 של פיגו ל"בת של חבר טוב של..." זה קצת יקר מדי?

אני חושב שאם תבקשי כמה הצעות מחיר ממוסכים אחרים תמצאי בקלות באיזה אלפיה פחות.

זה מנוע מאוד נפוץ ופשוט ולא יקר במיוחד.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחרי הרבה בירורים והתלבטויות וכאב לב, החלטתי למכור את האוטו.

אם זה מעניין מישהו, פרסמתי מודעה בלוח "מוכרים".

תודה על העזרה והעצות הטובות!

שדמת.

פורסם

הסתכלי על חצי הכוס המלאה - את יכולה להצטרף עכשיו לאירגון הטלטלים השחורים!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

ומה כוללת החברות בארגון?

יש הלוואות נוחות לכיסוי האוברדראפט?

הנחה קבוצתית למגור שרידי הטלטל למזכרת?

דגם תלת מימדי מפולימר מוקצף של מנוע שרוף?

:onfire:

פורסם

מכיון שלא יצא לי לשבור טלטל, איני זכאי להיות חבר באירגון.

לפרטים נוספים, דברי עם יו"ר האירגון, יאשה והפיצפוצים. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אחרי הרבה בירורים והתלבטויות וכאב לב, החלטתי למכור את האוטו.

אם זה מעניין מישהו, פרסמתי מודעה בלוח "מוכרים".

שלום שדמת,

מאחל לך בהצלחה במכירת הרכב, למרות שאני לא מבין כל כך את הרציונל של האנשים שמוכרים רכב כי "השקענו בו המון ואין לי כח להשקיע בו עוד".

אם מדובר בגרוטאה שמצבה המכני עגום, הושקע בה ממון רב בגלל כל התקלות שנובעות מהמצב הירוד הזה, וכעת הלך גם המנוע, אני עוד איכשהו מבין. תכניסי מנוע חדש, אבל מחר תלך תיבת ההילוכים, משאבת הגה הכח, המזגן או אלוהים יודע מה.

אבל זה ממש לא המקרה. את מספרת על "בונבון", מתוחזק לתפארת, הכל טיפטופ. אז נכון, צריך להשקיע עכשיו 5000 ש"ח. מבאס מאוד. אני מסכים.

אבל איזה אופציה אחרת יש ? יותר מ 13,000 ש"ח לא תקבלי עליה. ומה תקני בסכום כזה ?

בהנחה שתוסיפי על הסכום שתקבלי עוד 2000-3000 ש"ח כדי לרכוש משהו אחר, ובהנחה שאותו משהו אחר יצטרך ישור קו בסיסי אחרי הרכישה (צמיגים חדשים, טיפול 10000), זה כבר מתקרב לעלות של מנוע חדש, ואולי כדאי לך להתמהמה עוד כמה ימים עם ההחלטה.

מציע שתעשי הערכת מצב אמיתית וכנה - כמה כסף תשקיעי (בנוסף למה שתקבלי על הפז'ו) במכונית חדשה? אם מדובר על יותר מ- 2000-3000 ש"ח, תמשיכי את השרשור הזה, אבל הפעם הכיוון הוא "קבלת המלצות למקום אמין שיכול להתקין מנוע חדש".

אם תסתכלי על זה ממקום רציונלי ולא אמוציונאלי, תגלי שזה כנראה הפתרון שיעלה הכי פחות כסף בטווח הרחוק.

פורסם

מסכים עם ארנון בכל מילה.

בדיוק התכוננתי לכתוב את אותו הדבר.

הרכב מושקע,את בדיוק יודעת מה מצבו.

אז קחי את הנזק הזה , באיזי , כי זה כמו שארנון כתב.

להשקיע 5000 ש"ח ולקבל רכב (כמעט) חדש,או להשקיע 20 אלף ולא לדעת בוודאות מה קורה הלאה.

פורסם

(מה גם שבחצי השנה האחרונה החלפתי המון דברים: גיר חדש, משאבות שמן חדשות בכל הגלגלים, ברקסים חדשים בכל הגלגלים וגם גלגלים חדשים).

אני מסכים עם ארנון,הרכב מושקע וכנראה שזו ההוצאה הגדולה האחרונה עליו,המכירה לא תהיה משתלמת והרכב הבא לא בטוח שיהיה 100 אחוז תקין.

עצתי ,לחפש בעל מקצוע טוב שמומלץ בפורום ולטפל ברכב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

• תוכן חדש...