Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rover R25 ובעיית סאן רוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7091 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי ROVER R25 שנת 2003. לאחרונה בעקבות הגשמים העזים נכנסו לי מים מהסאן רוף. פניתי למוסך מורשה, השארתי את הרכב לכל היום והם טענו שמדובר בבעיית ניקוז של המים ולא מעבר לכך, על כן הם פירקו, ניקו, החזירו ושלחו אותי הביתה. עם זאת, הבעיה לא נפתרה ובשישי האחרון שוב חדרו מים. קיימתי עמם שיחת טלפון ונאמר לי שאם ככה אז צריך להחליף את כל הגג וצריך לבדוק אם בכלל יש במלאי וגם אם כן, מדובר בהוצאה של אלפי שקלים. נראה לי תמוה שניקוי של ניקוז הופך לצורך בהחלפת כל הגג.

מישהו נתקל בבעיה כזאת? יש דרך אחרת לפתור את זה מבלי להחליף את הגג? אין סדק או משו בסגנון בגג אצלי.

תודה רבה.

פורסם

לחבר שלום

עליך לפרק את ריפוד הגג,תחילה מגיני השמש,נורת הפנים ,כסויי עמודים ,ומחזיקי חגורות,וכיסוי עמודים אחוריים

ריפוד הגג יצא מדלת המטען,ומעליו תראה את אמבטיית הגג שאליה מחוברים ארבע צינורות שלוף אותם נשוף פנימה ובדוק אם יש סתימה יש לפתוח אותה בעזרת חוט חשמל ביתי קשיח,הצינורות בדכ מגיעים עד בטנות הכנפיים הקדמיות והאחוריות

לא מסובך שבת אחת ואתה מסיים עם העניין

יגאל

אם תרצה המלצה לבעל מקצוע אפנה אותך

פורסם

תודה אבל זה בדיוק מה שעשו לרכב במוסך "חברת המזרח" וזה לא עזר...הם אומרים שזה לא זה אלא שצריך להחליף את הגג.

יש לך בעל מקצוע אחר להפנות אותי אליו? אשמח אם תוכל לשלוח לי מסר בנושא.

תודה!

פורסם

נראה לי מוזר ששילמת כסף על כלום

זאת אומרת סיפרת את הבעיה ברכב

הם אמרו שזוהי בעיה בניקוז וכנראה שהם טעו או שלא עשו זאת כמו שצריך

אז על מה בדיוק שילמת הרי הם אמרו שזוהי בעיה בניקוז אבל לא פתרו את בעייתך

אני הייתי מנסה לדרוש ניקוי מחדש או בדיקה ע"י המכונאים ודורש גם ממנהל העבודה במוסך לתת הצצה ברכב.

לבסוף הייתי מנסה להוציא מהם את כספי חזרה.

דרך אגב מעניין אותי לדעת כמה גבו ממך עבור הניקוי כולל מע"מ

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

עוד משהו.........

נראה לי שכונתי ולא רציני שמוסך מרכזי של רובר אומר לך דרך הטלפון שצריך להחליף את כל הגג

מבלי שראה את האוטו בשנית

אם יש לי נזילה או רטיבות בגג בביתי אז אני מחליף את הגג, קודם אני עושה את כל הפעולות בעולם כדי למנוע זאת לא? כי להחליף את הגג זאת לא חוכמה וגם כלכלי בשבילם.

ניסיון ניתן לרכוש, חוכמה לא.

פורסם

לחבר גש לאורי גורדזי רפד וחשמלאי רכב 035621051 ברח בית הלל בתל אביב

יש לפרק את ריפוד הגג שהוא בדכ מתוצרת גרמנית בעל אמבטיה העשויה אלומיניום או פלסטיק,או במקרים נדירים פח ,יש לשפוך מים כאשר היושב ברכב מזהה את מקור הנזילה ,התיקון הוא פשוט אך צורך זמן

יגאל

פורסם

כן גם לי זה נראה מאוד מוזר שאומרים לי שפשוט צריכים להחליף את הגג. שילמתי 230 ש"ח כולל מע"מ אבל אני מתכוון להתעקש שיחזירו לי את זה ואני אלך למוסך אחר, העבודה שלהם לא פתרה דבר.

תודה לכולכם.

• תוכן חדש...