Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אולי מלפני יומיים, אבל הרגע קראתי את זה

דבר ראשון בקשר להשוואה בין הב.מ.וו לבין הדודג' וויפר אתה צודק הב.מ.וו תיקח

וזאת מהסיבה הפשוטה שהדודג' וויפר היא שום דבר חוץ מרעש וצלצולים

ברגע שמגיעים לפניה היא ניהית עגלת סופרמרקט

איזה כיף זה לצחוק באמצע יום העבודה. ממש מרענן.

בגירה - הבוגאטי אולי עלתה ליצרן הרבה כסף, אבל פרסום (וזה בדיוק מה שהבוגאטי אמורה להיות) אינו זול. זהו רכב שייזכר להרבה מאוד זמן, ואת הרווחים ממנו החברה תראה בתחומים אחרים.

גם מרוצי ראלי אינם זולים, אך ההשפעה הישירה על ציבור הרוכשים, שלא נדבר על ההתפתחות הטכנולוגית העצומה, שווה כל שקל (או אירו). אף חברה לא הייתה מתחרה בהן אם זה לא היה מכניס כסף.

לגבי זה שב.מ.וו תייצר מכונית על - למרות העובדה שהחברה בעלת יכולות אדירות, ואכן מייצרת מכוניות נהיגה מדהימות, להכנס לשוק "מכוניות העל" אינו דבר פשוט.

כאשר יש מתחרות כמו פרארי, למבו, אסטון מרטין ופגאני (דוגמא לחברה חדשה שכן הצליחה להתברג לרשימה), זה לא יהיה קל לב.מ.וו לשכנע לקוחות פוטנציאליים לקנות רכב משלה. עד כמה שהחברה הינה מותג, הוא לא משתווה לשמות שהזכרתי - מי מאיתנו לא היה מעדיף מפתחות של 430 או מורצילאגו בכיס על פני ב.מ.וו?

PUG-306 XSI MK2

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה מתכוון אולי 47 אחוז מהמניות.

ותפסיק להתווכח עם אנשים על כל דבר קטן

לא , אני מתכוון ל 27 , מה לא ברור ?

מי מאיתנו לא היה מעדיף מפתחות של 430 או מורצילאגו בכיס על פני ב.מ.וו?

בתור נהג אם לב.מ.וו הייתה מכונית על אני הייתי מעדיף אותה על פניי כול מכונית אחרת .

פורסם

חברות כמו פרארי,למבורגיני וכו' מתמחות אך ורק(לרוב) ברכבי על.

רוב הקונים של רכבי על ,פחות מתעניינים בנפלאות השילדה ,זה יותר ''תראו אותי,הצלחתי בחיים''.

זה שאתה מוציא מהכיס מפתחות של פרארי, אומר משהו לסביבה עלייך.

תוציא מהכיס מפתחות של ב.מ.וו ,אם כל הכבוד(ויש כבוד) יכולים לחשוב שיש לך ב.מ.ו סדרה 1 מנוע 2000.

פורסם

להרחיב את נקודתו של ירון - בארץ, כשאתה מוציא מפתחות של מאזדה 3 מהכיס תופסים ממך מצליח, אז מי שיש לו ב.מ.וו בכלל נתפס כסופרסטאר, ככה שהתפיסה ה"ישראלית" הטיפוסית היא קצת פחות רלוונטית.

בחו"ל, בימר ומרצדסים למיניהן אינן שמורות עבור העשירים בלבד, ולא חסרים בני המעמד הבינוני שנוסעים על הרכבים האלו (שלא נדבר על פורשות בנות 3 וכו).

מזכיר לי מקרה מלפני כמה ימים - ישבתי במסעדה, ושולחן ליד ישב "ערס" חביב, וכל 2 דקות שיחק עם מפתחות הרכב שלו, שהיה עליהם מחזיק מפתחות של ב.מ.וו בגודל ג'אנט של האמר.

אחרי משהו כמו שעה הוא יצא החוצה, ונכנס ל316 שנת 80 ומשהו,מהמסכנות שראיתי.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כול זה טוב ויפה אבל תאכלס - המכונית קובעת ולא המרזיק מפתחות וכו' .

ההתיחסות לב.מ.וו תיהיה שונה כשתיהיה לה מכונית על (אם תיהיה לה ).

פורסם

אנחנו לא טוחנים מים?

BMW חברה טובה.

SPIDER מעריץ כל מה שיוצא משער המפעל.

די.

זה נשמע כאילו יו"ר BMW בעצמו יושב פה בפורום ורוצה לשמוע אם כדאי לו או לא, לייצר רכב על.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
אנחנו לא טוחנים מים?

BMW חברה טובה.

SPIDER מעריץ כל מה שיוצא משער המפעל.

די.

זה נשמע כאילו יו"ר BMW בעצמו יושב פה בפורום ורוצה לשמוע אם כדאי לו או לא, לייצר רכב על.

עליתם עליי :-D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...