Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה :

לפניי מספר שנים ב.מ.וו הייתה מייצרת מכוניות חזקות מאוד , ואפילו מכוניות על(M12 )

והיום , אין להם מכוניות על .

לדעתי זה משהו שפוגע בתדמית של היצרנית , שמבחינת טכנולוגיה/הרכבה/איכות אוליי מספר אחד .

לכול חברה גדולה יש גם מכוניות על .

אם זה אודי זה R8 ולמבורגיני למינהם

למרצדס יש את SLR

לפולקסוואגן יש את בוגאטי

לפיאט את פרארי,מזראטי

השאלה היא למה הם לא מתכננים אחת כזאת ? כול שנה הם יוצאים ברווחים עצומים , השנה אפילו הם מצפים לרווח של 4 מיליארד דולר שזה הרבה מאוד בייחס לכול יצרנית .

זה שיש להם את רויס רויס זה הכי טוב שבעולם , כי אין מכונית יותר מפוארת ומרשימה אבל למה לא מכוניות על ?

האם זה עניין של פיתוח ?- מה שלא נראה לי , מי שזוכר את מקלארן F1 - את המנוע סיפקה ב.מ.וו ...

או זה עניין של רווחים ?

מי שיודע ויכול לענות - תודה רבה , זאת שאלה שמעסיקה אותי הרבה זמן ולכת פתחתי שרשור ,כאן זה רכב כללי אז זה המקום , אני מבקש לא לנעול .

תודה מראש .

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפי דעתי.

לא משתלם להם.

כמו שכתבת, יש להם רווחים עצומים גם בלי זה.

יש להם מוניטין בשמיים.

אם הם ינסו לפתח רכב על, זה יגמור להם את התקציב (כמו עם ה-M1).

לפתח רכב על יש מאין, עולה המון.

בשביל מה?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
לפי דעתי.

לא משתלם להם.

כמו שכתבת, יש להם רווחים עצומים גם בלי זה.

יש להם מוניטין בשמיים.

אם הם ינסו לפתח רכב על, זה יגמור להם את התקציב (כמו עם ה-M1).

לפתח רכב על יש מאין, עולה המון.

בשביל מה?

תשמע ,יש מלא עשירים שישמחו לקנות מכונית על מבית ב.מ.וו .

ואני גם חושב שהם יעשו את זה בהצלחה יותר מכול חברה אחרת , מבחינת הביצועים הם גאונים , בלי מגדש הם מוציאים 507 כוח סוס למנוע V10 .

ועוד משהו : הם מייצרים מנועים לחברת וויליאמס (פורמולה 1 ) - אני מתאר לעצמי שאלה מנועים מפלצתיים - אז שוב - יש להם את היכולת .

אני לא חושב שלפתח רכב כזה יגמור להם את התקציב המאוד גדול שלהם .

הם אחת מיצרניות הרכב הרווחיות בעולם , הגיע הזמן שיהיה M7 (שיהיה בעל הספק של 600 +כוח סוס ) ועוד מכונית ספורט-על .

אם זה אכן יקרה הם יוכלו באמת להיות מספר אחד .

ועוד משהו , פולקסוואגן על כול בוגאטי שהיא ייצרה היא הפסידה כמה מיליונים .

אבל אני חושב שהרווח שלהם הוא עצום מבחינת המוניטין .

אתה לא חושב ?

פורסם
ועוד משהו : הם מייצרים מנועים לחברת וויליאמס (פורמולה 1 ) - אני מתאר לעצמי שאלה מנועים מפלצתיים - אז שוב - יש להם את היכולת .

א. הם כבר לא מייצרים לוויליאמס . הם נכון לעונה שעברה ייצרו לקבוצת סאובר .

ב. אף אחד לא טוען שאין להם את היכולת . פשוט עלות התיכנון , הייצור וכו' לא שווה להם את הכסף מבחינת תמורה . זה הכל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
א. הם כבר לא מייצרים לוויליאמס . הם נכון לעונה שעברה ייצרו לקבוצת סאובר .

ב. אף אחד לא טוען שאין להם את היכולת . פשוט עלות התיכנון , הייצור וכו' לא שווה להם את הכסף מבחינת תמורה . זה הכל .

ולדעתך זה פוגע להם במוניטין כיצרן רכב ?

אתה לא חושב שאנשים היו מסתכלים על ב.מ.וו בצורה אחרת עם היה להם M7 ו M12 ?

פורסם

לא.

את השם שלהם הם רכשו כבר מזמן, זה לא שאם הם ייתחילו לייצר רכבי על אנשים פתאום יגידו "את האמת, זאת נראת לי חברה איכותית - תראו את רכב העל שלהם", הכבוד שלהם כבר מונח במקומו הרבה שנים ואף אחד לא יסתכל עליהם באור אחר אם יהיה להם רכב על.

את התדמית הספורטיבית הם יודעים להשיג כשהם רוצים, תראה את ה M5 וה Z3 ו 4, לא צריך רכב על בשביל זה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לא.

את התדמית הספורטיבית הם יודעים להשיג כשהם רוצים, תראה את ה M5 וה Z3 ו 4, לא צריך רכב על בשביל זה.

לא צריך ללכת כל כך רחוק, ע"ע 325 E30 .

פורסם

הבנתי .

אגב יש לי עוד כמה שאלות בנוגע ליצרנית ב.מ.וו :

האם העובדה שהם לא משתמשים במגדשיי על/טורבו תורמת ל"ריטינג " שלהם כיצרן ? הריי לא חוכמה להשתמש במגדש ולעלות את ההספק .

האם הטכנולוגיה שלהם קצת מוגזמת מדיי ? ,האם הם הגזימו בעניין הטכנולוגיה ב M6 ו M5 ?

המתחרה הישירה שלה היא מרצדס .

בתור יצרן - איזה לדעתכם יותר פופלרי/טוב/איכותי/מוצלח ?

(עד 2005 מרצדס עקפה תמיד את ב.מ.וו במכירות , מ 2005 ועד היום ב.מ.וו עקפה את מרצדס במכירות והרבה ברווחים )

פורסם

הם מייצרים מנועים לאסקארי ו-ווייסמן.

פורסם

BMW עושה משהו שהוא הרבה יותר מסובך וקשה לביצוע מלייצר מכונית מופרכת שמפסידה כסף כמו הויירון. הם מייצרים מכוניות שללא יוצא מן הכלל כל אחת מהן היא פשוט פנינה לנהיגה בקטגוריה שלה.

זה חתיכת הישג טכנולוגי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ב.מ.וו דווקא כן ניסו לייצר מכונית על שתיתחרה בתוצרת האקזוטית האיטלקית-פרארי ולמבורגיני,ולניסיון הזה קראו ב.מ.וו M1.

ה M1 הוצגה לראשונה ב 78',מכונית ספורט טהורה בעלת צללית נמוכה,שעוצבה ע"י ג'יוג'יארו האיטלקי,מנוע מרכזי 6 בוכנות 3.5 מוגדש טורבו שפיתח 277 כ"ס,גיר 5 הילוכים ומיתלי עצמות עצה כפולות בכל הפינות.

ב.מ.וו השקיעו סכומים עצומים בפיתוח המכונית שבה תלו תיקוות רבות,בעיקר עקב המוניטין שהחלה החברה לצבור בזכות דגמים ספורטיביים מוצלחים-3.0 SC לדוגמא.

בפיתוח השילדה המיתקדמת נעזרו מהנדסי ב.מ.וו באנשי..למבורגיני דווקא,ואילו על הצד המכני היתה אחראית חטיבת M בב.מ.וו,שאז היתה עדיין בחיתוליה.

המכונית הוצגה לראשונה בקייץ 78',והציעה ביצועים ברמה של מכונית על,ומכובדים גם לזמננו-5.8 שניות מ 0-100 ומהירות מירבית של מעל 250 קמ"ש.

עיתונות הרכב הגרמנית אמנם היתלהבה מהמכונית,אך קהל הלקוחות הרבה פחות מיסתבר,והמכונית פשוט לא נימכרה,גם בשל מחירה הגבוה מאד,שמיצב אותה בשורה אחת עם הלמבורגיני קונטאש והפרארי BB512,שהיו מרשימות יותר,לפחות מבחינה עיצובית.

בסוף 81' ירדה המכונית מפסי הייצור,כסה"כ יוצרו ממנה 456 מכוניות,כמות אפסית גם בקנה מידה של מכונית אקזוטית.

פרוייקט ה M1 הסב לב.מ.וו הפסדים כבדים מאד,ולולא הצלחת שאר הדגמים ייתכן שלא היתה מצליחה להחזיק מעמד כחברה עצמאית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

כן אבל אנחנו בשנת 2007 כבר .

היום יש הרבה יותר מיליונרים , היום יש הרבה יותר אנשים שיכולים להרשות לעצם מכונית על מאשר פעם .

היום יש מלא מתעשרים חדשים היום יש מיליוניי אנשים שהם מיליונרים !

"גם הפרה הזו כבר נשחטה עם ה 335CI טווין טורבו החדשה"

בסדר ,זה דגם אחד , בכללי ב.מ.וו לא משתמשת במגדש - מה זה אומר על החברה ? האם זה טוב או רע ?

פורסם

תמיד אומרים-מי שניכווה בורתחים ניזהר בצוננים,וב.מ.וו למדה את הלקח הזה על בשרה.

לא תמיד ייצורה של מכונית על מוצדק כלכלית,וביהתחשב במצבה הכלכלי של ב.מ.וו ובהיצע הנוכחי שלה,כלל לא בטוח שיש לב.מ.וו צורך בכך.

לגבי מנועי טורבו-ב.מ.וו היתה מחולצות השימוש במגדש טורבו,עוד בתחילת שנות ה 70',עם ה 2002 טורבו שמנועה פיתח 170 כ"ס,ומאוחר יותר נעשה שימוש במנוע מוגדש גם ב.ב.מ.וו 745I,אך ב.מ.וו החליטה להתמקד בשיפור מנועיה האטמוספריים,והגיעה בהם לרמה גבוהה מאד.

השאלה היא האם מנוע הטורבו של ה 335הוא בבחינת אפיזודה חד פעמית או שמדובר בשינוי מגמה.

מעניין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לדעתי זה נותן מוניטין טוב בגלל שמנוע שמספק כ"כ הרבה סוסים ללא טורבו אומר שהטכנולוגיה שלו ושל היחס הספק-סוסים טובה מאד, זה בהחלט מרשים.

אני אישית שאני שומע על מנועים שמספקים הרבה כ"ס ללא טורבו אני מתרשם, למשל הקליאו MK3 שבעלת מנוע 2.0 ליטר ו197 סוסים.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...