Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, עם כל הכבוד לרעיון שהצעת - צריך לפתור את הבעייה ולא להתחמק ממנה.

אם יעשו כמו שהצעת, אז זה יהפוך להיות שבמקום שמישהו יעמוד ב"דילמה" של או שאני חוזר לבית במונית שתעלה לי 100 ש"ח או שאני נוהג הביתה שיכור, זה יהפוך לדילמה של למה שאני ישלם 10 שקלים למונית, ומחר אני אצטרך לבוא עד לפה לקחת את הרכב שלי? אני ינהג עכשיו לבית.

אם הולכים לפי הגישה שלך תמיד אנשים ירצו יותר, אתה בטוח מכיר את הפתגם "נותנים לו אצבע הוא רוצה את כל היד", זה רק ללכת סביב עצמך.

צריך לפתור את הבעייה, ולא לנסות לגרום לנוחות של אנשים שבדרך כלל עוברים עליה בתקווה שיהיה להם יותר "נוח" לא לנהוג שיכורים.

הבעייה הזאת היא בעייה מיוחדת, אין לה פתרון חד משמעי וגם לא יהיה לה כזה.

מה שניתן לעשות זה להעלות את המודעות, להגביר את חומרת הענישה, ולהעלות את התקציב לאכיפה של העבירה הזו.

בינתיים המדינה במסלול מעולה בקטע הזה, לפחות לדעתי.

מעלים את המודעות בעזרת פרסומים קבועים באמצעי התקשורת, מנסים להחמיר את העונש (לפני כמה זמן ניסו להכניס הצעת חוק שלפיה כל נהג שיתפס נוהג בגילופין אוטומטית יבלה לילה במעצר),

ובהחלט העלו את רמת האכיפה, בחצי שנה האחרונה כל פעם שאני יוצא למועדון כלשהו אני רואה ביציאה ניידת או שתיים שעוצרות כמעט כל רכב שיוצא בשעות הקטנות \ בשעות הבוקר לבדיקת אלכוהול.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הבנתי שבאוסטרליה יש שירות כזה שאתה מזמין - אוספים אותך מהבית ושמים אותך בפאב, אח"כ אתה קובע איתם שעה ובאים לאסוף אותך כשאתה שמח ושתוי.

ככה זה במדינה שאלכוהול זה תרבות שלמה ולא "בשביל לדפוק תראש אחשלו"

פורסם

בהחלט לאחר חודשיים באנגליה , ולמידה של שעות הנסיעה של ה N BUS (night bus( אני בהחלט חושב שזה פתרון ראוי.

האוטובוסים פועלים בדיוק כמו ביום , בימי שבת (שווה ערך לשישי אצלנו) האוטובוסים מפוצצים עד 0 מקום

פורסם
תראה, עם כל הכבוד לרעיון שהצעת - צריך לפתור את הבעייה ולא להתחמק ממנה.

אם יעשו כמו שהצעת, אז זה יהפוך להיות שבמקום שמישהו יעמוד ב"דילמה" של או שאני חוזר לבית במונית שתעלה לי 100 ש"ח או שאני נוהג הביתה שיכור, זה יהפוך לדילמה של למה שאני ישלם 10 שקלים למונית, ומחר אני אצטרך לבוא עד לפה לקחת את הרכב שלי? אני ינהג עכשיו לבית.

אם הולכים לפי הגישה שלך תמיד אנשים ירצו יותר, אתה בטוח מכיר את הפתגם "נותנים לו אצבע הוא רוצה את כל היד", זה רק ללכת סביב עצמך.

צריך לפתור את הבעייה, ולא לנסות לגרום לנוחות של אנשים שבדרך כלל עוברים עליה בתקווה שיהיה להם יותר "נוח" לא לנהוג שיכורים.

הבעייה הזאת היא בעייה מיוחדת, אין לה פתרון חד משמעי וגם לא יהיה לה כזה.

מה שניתן לעשות זה להעלות את המודעות, להגביר את חומרת הענישה, ולהעלות את התקציב לאכיפה של העבירה הזו.

בינתיים המדינה במסלול מעולה בקטע הזה, לפחות לדעתי.

מעלים את המודעות בעזרת פרסומים קבועים באמצעי התקשורת, מנסים להחמיר את העונש (לפני כמה זמן ניסו להכניס הצעת חוק שלפיה כל נהג שיתפס נוהג בגילופין אוטומטית יבלה לילה במעצר),

ובהחלט העלו את רמת האכיפה, בחצי שנה האחרונה כל פעם שאני יוצא למועדון כלשהו אני רואה ביציאה ניידת או שתיים שעוצרות כמעט כל רכב שיוצא בשעות הקטנות \ בשעות הבוקר לבדיקת אלכוהול.

הדרכים שציינת כאן, הן דרכים שנוסו במדינתנו במשך שנים רבות, וכפי שאתה רואה אינן מצליחות יותר מדי... זה שאתה רואה ניידות שעוצרות שיכורים, לא אומר שאין עוד עשרות נהגים שכאלו, שלא נתפסו ומסכנים את כולנו. - ומי כמו חברי הפורום יודעים שבעזרת ענישה מחמירה, לא מביאים לשינוי מגמה, בכל תחומי החיים.

אני חושב שהפתרון שהצעתי הוא מאוד כביל, ואני אישית מיישם אותו כבר עכשיו, ומגיע כמו גדול ביום למחרת לקחת את הרכב, כמובן שהפתרון האידיאלי היה להפעיל את התחבורה הציבורית בחגים וסופי שבוע, לפחות במתכונת מצומצמת, אבל כמובן שהצעה כזאת בחיים לא תעבור בכנסת כי לחברים הדתיים שלנו חשוב יותר לשמור על השבת מאשר על חיי אדם.

פורסם

תראה אני לא שולל את מה שהצעת, לדעתי זה רעיון יפה אבל הוא לא יכול לבוא כפתרון.

צריך לשלב אותו ביחד עם מה שאני אמרתי, להגביר את הענישה בנושא, להעלות מודעות וכו' וביחד לשלב את מה שאתה אמרת, בתקווה שיכנס לאנשים קצת שכל ואו שלא ישתו בכלל או שיסעו בתחבורה ציבורית.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אנשים אני נשבע שאני באמת לא מבין אותכם

זה לא שבירה אחת או כוס אבסולוט אחת

תתן לכם ראש משהו מהסרטים...

מה הקטע אז אל תשתו בכלל ...

אני אומר לכם וכולכם יודעים שכוס אחת באמת לא משפיעה

אז מה הקטע?

חסר משקאות טעימים?

מנגו ענבים קולה מים אשכוליות תות בננה וכו וכו ....

שתו בשכונה מתחת לבית או משהו כזה..

הרי זה לא שטויות וזה לא בטיח

רבים נשלל מהם הרישיון ערב שכרות

ועקב "כוס וחצי"

אין כוס ואין חצי כוס ואין בטיח

אם שותים לא נוהגים!!!

• תוכן חדש...