Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית, אני מבסוט לשמוע על כל עצירה לבדיקה בינשוף. 15 דק' מזמנו של מישהו זה לא משהו נורא כמו להציל חיים.

אז נשפת ? יצאת תקין ? אחלה, אתה בחור טוב. , יצא לא תקין ? הלוואי ותקבל שלילה לכל החיים.

לנהוג שיכור זה לא לנהוג מהר, ולא לזגזג ולא לעשות שם שטות של נהג חדש... זה רצח נטו.

פורסם
אישית, אני מבסוט לשמוע על כל עצירה לבדיקה בינשוף. 15 דק' מזמנו של מישהו זה לא משהו נורא כמו להציל חיים.

אז נשפת ? יצאת תקין ? אחלה, אתה בחור טוב. , יצא לא תקין ? הלוואי ותקבל שלילה לכל החיים.

לנהוג שיכור זה לא לנהוג מהר, ולא לזגזג ולא לעשות שם שטות של נהג חדש... זה רצח נטו.

בחייך,זה נכון שלנהוג שתוי זה לסכן את כולם.

אבל בדיוק כמו שיש אנשים שמצליחים לנהוג מהר ולא לסכן אף אחד כך גם יש אנשים ששותים ומצליחים ליסוע רגוע-כל עוד הם במגבלות.

וכן אני מאמין שבן אדם מבוגר כבר יודע איפה המגבלות שלו בעוד שבחור צעיר לא.

רגע רגע המותר בחוק הוא 253,ואם אני נוהג עם 290? יש הרבה הבדל?

הכל בולשיט אחד גדול,במקום לספר לנו מה מותר לפי החוק-שיספרו לנו בשפת העם מה מותר לנו לפי החוק.

למשל:

"מותר לשתות 330 סמ"ק בירה ומנוחה של כ 45 דקות וזה מותר".

במקום לתת לנו מספרים ומחשבון וללכת לשבור את הראש.

אבל זאת רק דעתי.

פורסם

אתה מבין מה עקום בחברה שלנו?

''כמה מותר וכמה אסור''

כולה לא לשתות ,מי ישמע. אם שותים לא נוהגים.תאמין לי שלא יקרה לך כלום אם פעם בכמה זמן לא תשתה שישי אחד.

זה הכל בחינוך,לדעתי להגביל לגמריי את העניין.שאני נוהג,טיפת אלכוהול לא תיכנס לגוף.וככה לדעתי זה צריך להיות.

פורסם

בפעם האחרונה שהייתי נהג תורן, נרדמתי באיילון בגשם הראשון והשבתתי רכב חדש.

לנוסעים השיכורים שלום, הבעיה התחילה שבמקום לנסוע עם הרכב שלי, אמא של חבר הציעה שנקח את הרכב שלה. זאת הייתה טעות מרה, כי הבן שלה היה שיכור והתעקש לנהוג, אמרתי לו שאני לא נוסע איתו להלכתי ברגל מכפר וויתקין עד לצומת בית ליד. ואז באו לאסוף אותי כי הוא נרדם במגרש חניה.

אני כבר הייתי תשוש, התחיל לרדת הגשם הראשון, נכנסתי לאוטו, 88FM, חימום, עוצם את העיניים קצת לפני עזריאלי, פותח את העיניים בשילוב עם צעקה שהעירה את כולם ליד לה-גאוורדיה.

במזל לא קרה לנו כלום. ז"א לי קרה ולאף אחד אחר לא.

אני לא חושב שנסעתי מאז לעוד מסיבה, ולחשוב שזה היה לפני כ 4 שנים...

אם אני שותה אז זה בפאב, ואז אני משחק סנוקר כמה שעות ואוכל ורק אז אני יכול ללכת הביתה...

haters will hate

פורסם
בחייך,זה נכון שלנהוג שתוי זה לסכן את כולם.

אבל בדיוק כמו שיש אנשים שמצליחים לנהוג מהר ולא לסכן אף אחד כך גם יש אנשים ששותים ומצליחים ליסוע רגוע-כל עוד הם במגבלות.

וכן אני מאמין שבן אדם מבוגר כבר יודע איפה המגבלות שלו בעוד שבחור צעיר לא.

רגע רגע המותר בחוק הוא 253,ואם אני נוהג עם 290? יש הרבה הבדל?

הכל בולשיט אחד גדול,במקום לספר לנו מה מותר לפי החוק-שיספרו לנו בשפת העם מה מותר לנו לפי החוק.

למשל:

"מותר לשתות 330 סמ"ק בירה ומנוחה של כ 45 דקות וזה מותר".

במקום לתת לנו מספרים ומחשבון וללכת לשבור את הראש.

אבל זאת רק דעתי.

קודם כל, זה דבר מאוד לא נכון להגיד.

בנאדם שנוסע מהר עדיין מסכן את התנועה לא משנה עד כמה תותח הוא.

זה נכון שהסיכוי שהוא באמת יגרום תאונה הוא אולי נמוך יותר מנהג חדש שאין לו כישורים עדיין (לדוגמא.. זה גם יכול להיות בת 90 בשמאלי), אבל הוא עדיין מסכן את התנועה, ונכון אני לא ילד טוב ירושליים , גם אני טס לפעמים שאני מרגיש שיש לי אפשרות, אבל בין מהירות שיש לך שליטה ביד (ברגל..) לבין אלכוהול שיש רק למוח שלך שליטה, יש הבדל ענק לטעמי.

לטעמי משהו שאינו נשלט (כמו תחושות איטיות מאלכוהול) שונה לגמריי ממשהו שהוא נשלט (דוושת הדלק)

ואם נספר לך ב"שפת העם" מה עדיף או מה חשוב, ויגידו לך "וודקה רדבול אחד זה תקין" אז אני מבטיח לך שיהיו מספיק אנשים שיגידו "רגע, נו אצלי זה היה וודקה רדבול .. 95% וודקה וקצת רדבול .." בקיצור לשחק יש לפה ולפה ..

אבל עם מהירות יש לך שליטה.. באלכוהול אין.

אני מצטער על התקיפה.. אבל הספיק לי שזיגזגו לי מול הפרצוף נהג שיכור וזרקו בקבוקי אבסולוט מהחלון ופגעו ברכב של מישהי שמרוב הפחד שהם היו ארבעה שיכורים באוטו פחדה להגיד להם לעצור כדי לקחת פרטים !

פורסם

אתמול במכסחי המיתוסים ניסוי את כל הדרכים האפשריות להערים על הינשוף ושום דבר לא עזר, ואותו אחד שאמר שהוא השתין זה לא קשור כי הינשוף בודק את רמת אדיי אלכהול בריאות .

פורסם

אני, ברוב טיפשותי, לא הייתי מקפיד על אלכוהול ונהיגה. פעם אחת נעצרתי, יצאתי מזה ומאז אני מקפיד על כמות אלכוהול מינימלית כשאני נוהג (עד בירה אחת) וכמות מקסימלית כשאני לא.

בכל אופן, לדעתי מצאתי שיטה לצאת משלילה אם תופסים אותך. זו שיטה שיכולה לעבוד פעם אחת אבל אני כבר לא צריך אותה. מה שחשבתי לעשות זה שברגע שעוצרים אותך, אתה מחכה שהשוטר יראה אותך ולוקח לגימה מאוד מאוד ארוכה מבקבוק אלכוהול (לפחות 80 proof). מכאן, אין דרך להוכיח שרמת האלכוהול בדם שלך בזמן הנהיגה הייתה גבוהה מאפס. התייעצתי עם עו"ד ונאמר לי שהשופט לא יראה זאת בעין יפה, אבל חוקית יתכן שזה יעבור. כמובן שלא תוכל להמשיך לנהוג באותו לילה, אבל למי איכפת.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

שיטה מעולה, אתה גדול.

אני אומר גם לירות בשוטר - ככה גם לא יצליחו להוכיח ששתיתה, אולי לא תחזור הביתה באותו לילה או באותו עשור - אבל לפחות לא תקבל שלילה.

תשמע, זה באמת בידור - אני מת להיות לידך כשאתה שותה בקבוק של אלכוהול מול הפרצוף של השוטר.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מעניין אותי לדעת כיצד "השיטה" של שתיית אלכוהול בריכוז גבוה מסייעת כנגד מכשיר אלקטרוני?

כמה אנקדוטות:

א. העובדה שדברים כגון אלה שמראים בפרסומת המזעזעת של "מעבר חצייה" נראים גם בסרטים רק מחזקת את גישתי שהציבור יעשה את החיבור המהיר בין סרט לפרסומת הזו ואו אז, הפרסומת תישאר כסרט ותו לא.

ב.נהג שיכור אינו רוצח, בוודאי לא בכוונה תחילה, אם כל הכאב והכבוד הראוי.

יודגש ויוצהר בריש גלי - אני נגד שתייה בכללי בעת נהיגה!

ציפור הנפש של הנהיגה הוא הריכוז ואותו אסור לאבד לרגע.

ידוע ממחקרים שנערכו זה מכבר כי שתיית אלכוהול גם בכמות קטנה וחוקית מרפה את השרירים.

ירון

נ.ב- שתו מיץ - מחזק את השפיץ

:-)

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אהלן וסהלאן,

לפני כמעט חודש נהרג בחור מהמושב שלי.

הוא חזר בשעה שש וחצי בבוקר ממסיבה, סטה מהכביש בתוך המושב, נכנס בעץ ובגדר ובסלעים החזית הבית של אחד החברים שלי מהמושב. הבחור נהרג 20 מטר מהבית שלו. נמצא עם מפרקת שבורה. בחור בן 22, ששבוע לפני התאונה סיים טיפולים כימותרפיים.

חברים,

אחרי המוות כבר לא משנה אם שתית או לא שתית, אם התכופפת לרגע או עצמת את העיניים לשניה.

אחרי התאונה שמעתי אנשים שואלים "מה הוא היה שיכור?" וממש לא עצרתי את עצמי מלענות להם "מה זה משנה? הבחור מת. שום דבר כבר לא ישנה את זה".

באותו לילה, שעות בודדות לפני כן אני כמעט גם סיימתי את חיי בתאונה. לשתות ולנהוג היה הרגל גרוע שלי בזמנו, אחרי שפעם אחת כמעט הרגתי את עצמי וכמעט רצחתי את חבר שלי שהיה איתי ברכב, הבנתי שצריך לשים לזה סוף. ושאם אני יגמור משהו, זה לפחות יהיה את עצמי ולא את הסובבים אותי.

אם הייתי הורג את חבר שלי באותו לילה, לא הייתי יכול להמשיך את חיי. ואני חושב שכל אחד חושב ככה.

תחקקו את זה טוב טוב בזיכרון - אם חס וחלילה תתפגרו בתאונת דרכים בגלל שהייתם שיכורים או עייפים, לא משנה איזה שאלה ישאלו, אם הייתם שיכורים או לא, או אם הייתם עייפים או לא, שום דבר כבר לא ישנה את העובדה שחקוקה בסלע.

נצלו את החיים האלה, הם קצרים גם ככה. אל תנסו לקצר אותם עוד יותר.

אלעד

פורסם

האם ה"ינשוף" תקף בבית משפט? כי לפי מה שהבנתי הם חייבים לבדוק את רמת האלכוהול בדם, ולא בנשיפה. על מנת שיהיה לזה תוקף משפטי.

??

פורסם

כן הינשוף תקף בבית משפט.

הוא מודד את כמות אדי האלכוהול שנמצאו אצליך במערכת הנשימה, ויודע לנתח מתוך המידע הזה כמה אחוזי אלכוהול נמצאו אצלך בדם.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתם יודעים למה בסופי שבוע המון אנשים נוהגים שיכורים? - אז אני אגיד לכם למה

וזה קרה לי אישית המון פעמים, עד הרגע שהחלטתי סופית להפסיק עם זה.

היום אני לא מתקרב לאוטו אחרי אלכוהול.

אז ככה. - אתה יוצא עם חברים שלך ביום שישי, כל אחד מכם מגיע ממקום אחר, לא בהכרח קרוב, אתם צעירים וקצרים מאוד בכסף ולכן מעדיפים להגיע למועדון ברכב הפרטי\של ההורים, ולא לשתות.. ככה הערב מתחיל. - טוב ויפה. - הגעתם כולם, חניתם, אמרתם שלום לחברה, נכנסתם למועדון, רקדתם וכ"ו וכ"ו... כל אחד את מה שעושה לו את זה, ואז זה מתחיל, כל החבר'ה שותים, וכל אחד אומר לך, יאללה אחי שתה איתי זה רק כוסית אחת, ואז זו רק בירה אחת ורק עוד רד-בול ורק עוד צ'ייסר וכ"ו. ואז בסוף הערב אתה מוצא את עצמך עייף, ושיכור למוות. - אבל כסף למונית אין לך, וממילא הגעת עם רכב, ואם תישן באוטו, תמצא את עצמך בחניון גרירה בבוקר, וגם ההורים\חברה\אישה\ילדים יתחילו לשאול שאלות בבוקר - למה הגעת הביתה רק ב 10 בבוקר וכ"ו, , ואתה גם שיכור, ולא יכול להפעיל את הראש יותר מדי כדי לחשוב על פיתרון יותר יצירתי.. אז במקום להסתבך אתה אומר לעצמך.. רגע... אני אעשה סיבוב. אתפקח מעט ואז אנהג הביתה ובפעם הבאה לא אשתה. - לאחר חצי שעה במקרה הטוב אתה ישן במיטה שמח וטוב לב, במקרה פחות טוב אתה בדיוק מאבד את הרשיון, ובמקרה הכי גרוע אתה ועוד כמה עוברי אורח תמימים הפכתם לכתם מרוח עםל הכביש.

אם מישהו רוצה באמת להלחם בנהגים שיכורים - שיציע אלטרנטיבה למונית ב100 שקל ביום שישי בלילה.

שיארגנו הסעות במוניות שירות או משהו כזה במחיר סמלי לאנשים שיוצאים ממועדונים ביום שאין תחבורה ציבורית. - ככה לאנשים שמועדים לשתות, ולא יכולים לסרב - ויש הרבה כאלה, יהיה פיתרון יותר טוב מלקוות לטוב.

בחו"ל הבעיה הזו מצומצמת בהרבה, בגלל שיש תחבורה ציבורית כל ימות השבוע 24 שעות ביממה - ובארץ אנשים לא תמיד יכולים להרשות לעצמם להגיע במונית - 100 ש"ח להיכנס למועדון - 100 ש"ח ולהגיע הביתה אח"כ - 100 ש"ח..

אבל עדיין רוצים לצאת וליהנות מהחיים כמו כולם. - ולכן תגובות כמו - אם אין לך כסף אל תצא - כי אתה לא בן-אדם ולא מגיע לך ליהנות כי אתה לא מיליונר, אתם יכולים לשמור לעצמכם. תודה.

ועכשיו - מי הלוביסט שידאג לחוק בכנסת שיטפל בנושא? יציל הרבה יותר חיים מז'קט מחזיר אור - או קופסאות ירוקות למיניהן... - בהצלחה!

• תוכן חדש...