Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש HU וסאב ב3000 ש"ח +-

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז עיתונאי רכב אני לא אהיה.

אכשיו רציני. אני בונה מארכת SQL בינונית (אני מכווה).

HU התקציב הוא 2000 ש"ח +-. אני לא אתנגד למשהו יד שניה במצב טוב.הכיוון שלי אולי ישמע לכם קצת מוזר (לפחות לפי מה שאני קראתי כאן).אני אוהב KENWOOD KDC-X890 זה הלינק http://www.crutchfield.com/S-SnYzbKuKRJ3/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=113KDCX890 או PIONEER PREMIUM מגביל. ALPINE בכלל אל תציאו אני לא אוהב.

מגבר1 KICKER SX900.4 זה לרמקולים.

מגבר2 TOXIC TX500 זה לסאב כנראה יכול ליהיות שלא מספיק חזק.

רמקולים קדימה יש לי בנתיים KENWOOD 6.5 200W MAX התכנונ הוא ל MOREL HYBRID או ELATE כשהוויזה תיהיה קצת פחות עמוסה. תאמינו לי גם אלה שאכשיו מורכבים אצלי נשמעים לא רע בכלל חבל רק שהם חלשים.

מאחורה יש לי KENWOOD 6X9 300W-MAX 75W-RMS זה אני משאיר למרות שראיתי שכאן הרוב מאמין שהבמה צריחה ליהיות מקדימה.כשהקדמיים יהיו חזקים פי 2 מהאחוריים אני מאמין שהמצב יתאזן.ובנתיים זה הרמקול הכי חזק והכי איכותי שיש לי.

התקציב של הסאב הוא 1200 ש"ח +- אם תיבה. אולי למישהוא כאן יש את הסאב של KENWOOD KFCW3514DVC הנה הלינק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=420845 אני אשמח לשמועה.

זהו נגמרה הרשימה.

כמה שאלות לי אליכם.

1) האם אני צריך קבל? אם כן איזה הייתם מציאים במחיר סביר ושיבצאה את העבודה בצורה טובה.

2) מהמצבר משחתי כבל 8 גייג באורך 4 מטר. האם אני יכול להרכיב מפצל או שצריך עוד כבל?

3) מתי יהיה מפגש צפון או לפחות מרכז שאני אוכל לשמוע כמה סאבים וכמה קומפוננטים.

תודה מראש לכל המגיבים.

פורסם
אז עיתונאי רכב אני לא אהיה.

אכשיו רציני. אני בונה מארכת SQL בינונית (אני מכווה).

HU התקציב הוא 2000 ש"ח +-. אני לא אתנגד למשהו יד שניה במצב טוב.הכיוון שלי אולי ישמע לכם קצת מוזר (לפחות לפי מה שאני קראתי כאן).אני אוהב KENWOOD KDC-X890 זה הלינק http://www.crutchfield.com/S-SnYzbKuKRJ3/cgi-bin/ProdView.asp?g=300&I=113KDCX890 או PIONEER PREMIUM מגביל. ALPINE בכלל אל תציאו אני לא אוהב. טוב תראה כמו שהוא נראה שם הוא נשמע על הנייר כמשהו טוב, אתה יודע על הקלריון , אז תסתכל על הנתונים שלו ותראה בעצמך . למרות שלקלריון יש מוניטין הרבה יותר לגבי איכות סאונד , אבל אני פשוט לא מכיר את הקנווד הזה לומר לך משהו עליו

מגבר1 KICKER SX900.4 זה לרמקולים.תהרוג אותי , אך אני לא מבין מה מצאת בקיקר הזה ? זה שיש לו DSP וקרוס ? זה מחיר של התחלת היי אנד אמיתי ? ואישית אני לא מבין

תראה אם אתה לא חייב את הDSP אזי יש לסאונדסטרים סידרת הטרנטולה מגבר שעולה חצי מחיר בערך ולדעתי שווה כול שקל. מה שחשוב שהכסף שיתפנה יתן או מגברמונו יותר טוב או יכולת לרכוש קומפוננט טוב עכשיו

מגבר2 TOXIC TX500 זה לסאב כנראה יכול ליהיות שלא מספיק חזק.טוקסיק וקיקר ביחד (אם אני מבין נכון זה הבדל שמיים וארץ)

רמקולים קדימה יש לי בנתיים KENWOOD 6.5 200W MAX התכנונ הוא ל MOREL HYBRID או ELATE כשהוויזה תיהיה קצת פחות עמוסה. תאמינו לי גם אלה שאכשיו מורכבים אצלי נשמעים לא רע בכלל חבל רק שהם חלשים.תה פשוט לא שמעת קומפוננט טוב כדי להשוות , כי רמקול מלא לא יכול להשתוות לקומפוננט . ולפני שאתה קונה לך לצ'יפר ותשמע את האטון RS בהשוואה למורל , יתכן ותרצה אותם

מאחורה יש לי KENWOOD 6X9 300W-MAX 75W-RMS זה אני משאיר למרות שראיתי שכאן הרוב מאמין שהבמה צריחה ליהיות מקדימה.כשהקדמיים יהיו חזקים פי 2 מהאחוריים אני מאמין שהמצב יתאזן.ובנתיים זה הרמקול הכי חזק והכי איכותי שיש לי.

התקציב של הסאב הוא 1200 ש"ח +- אם תיבה. אולי למישהוא כאן יש את הסאב של KENWOOD KFCW3514DVC הנה הלינק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=420845 אני אשמח לשמועה.לא מכיר , אבל הפניקס גולד קסנון ZR הוא סאב SQ הכי טוב שיש מתחת ל1000 וגם מעליו (עד גבול מסויים)

זהו נגמרה הרשימה.

תודה מראש לכל המגיבים.

אני מקווה שעזרתי , אם תגיד למה הקנווד ומה הסגנון המוסיקלי שלך אולי אוכל לעזור יותר

בברכה והצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מה רעה באלפיין תסביר לי? מה אין דולפינים? זה לא בעיה אפשר לגדל אותם באקווריום מיוחד אשר בנוי בתוך ה9855 משמואל לטיימ קורקש'ן...

פורסם

תודה על התגובות.

לא אמרתי שאלפיין לא טוב רק אמרתי שאני לא אוהב את המכשירים שלהם

יש לי שאלה.

אם ניקח מערכת ונרכיב עליה את הקנווד ואז ניקח את אותה המערכת ונרכיב עליה קלריון דגם מקביל אז ישמעו הבדל בסאונד?

לגבי המוזיקה שאני אוהב זה כמאת הכול מטראנס ורוק וראפ ודאנס ומה לא.

לגבי המגבר תיקנס לכאן ותבין http://www.kicker.com/06/kicker_home.html תחטט קצת בMANUALS ותראה את ההדגמה של הDSP.

בהתחלה באמת רציתי להביא את הסאונדסטרים אבל אז ראיתי את הקיקר ונדלקתי ישר. ואם הסאונדסטרים באמת היה חצי מחיר מהקיקר שעלה לי 330$ אז הייתי לוקח את הסאונדסטרים אבל הוא לא. לדעתי הקיקר תמורה מעולה לכסף שהשקעתי אבל לא נדע עד שהוא לא יגיע אולי שבועה הבה. כל הקבלים כבר מתוחים רק מחקים למגבר.

כן הטוסיק לא משהו אני מצטער שקניתי אותו אולי הוא יהיה המגבר ה3 מתישהו.

למה לא שמעתי קומפוננט טוב? בתך ששמעתי ועם לא היה הבדל אז גם לא הייתי מחליף רק אמרתי שהם נשמעים לא רע ושמעתי קומפוננט שנשמע יותר גרוע שחבר שלי הביא רק אלוהים יודעה מעיפו (חברה בלתי מזוהה).

לגבי הסאבים אני הבנתי שצריך קודם לשמוע.

פורסם
תודה על התגובות.

לא אמרתי שאלפיין לא טוב רק אמרתי שאני לא אוהב את המכשירים שלהם

יש לי שאלה.

אם ניקח מערכת ונרכיב עליה את הקנווד ואז ניקח את אותה המערכת ונרכיב עליה קלריון דגם מקביל אז ישמעו הבדל בסאונד? יש לי בעיה קשה מה לומר לך , כי לא שמעתי את הקנווד גם לא ראיתי ביקורות עליו בפורומים (יכול להיות שהחמצתי ) , אני רק יודע שיש הבדל (לפי לאנוס ועוד כמה מחו"ל) בין האלפיין לבין הקלריון . מאידך חבר פורום בשם OOGEE שאני מאוד מעריך את דעתו , אמר לי שאין הבדל . כמו כן ראיתי שבדגמים נמוכים שלהם יש להם בור בראון וכאן אלפאסון (שאני לא מכיר) , אז אני מניח שהם חושבים שהוא יותר טוב . אז מאוד יתכן שזו קניה מצויינת . ולפי דעתו לא תרגיש בהבדל

לגבי המוזיקה שאני אוהב זה כמאת הכול מטראנס ורוק וראפ ודאנס ומה לא.

לגבי המגבר תיקנס לכאן ותבין http://www.kicker.com/06/kicker_home.html תחטט קצת בMANUALS ותראה את ההדגמה של הDSP.ראיתי רק לא כ"כ הבנתי מה יעזור לך היי פאסס ולאו פאסס , כול השאר זה די שטויות

בהתחלה באמת רציתי להביא את הסאונדסטרים אבל אז ראיתי את הקיקר ונדלקתי ישר. ואם הסאונדסטרים באמת היה חצי מחיר מהקיקר שעלה לי 330$ אז הייתי לוקח את הסאונדסטרים אבל הוא לא. לדעתי הקיקר תמורה מעולה לכסף שהשקעתי אבל לא נדע עד שהוא לא יגיע אולי שבועה הבה. כל הקבלים כבר מתוחים רק מחקים למגבר.

אם זה עלה לך 330 אז זה בסדר , רק אני לא מבין איך זה עלה לך 330 כשבכול החנויות שבדקתי המחיר הוא 650 ומעלה ? יש לך קישור למקום שבו קנית? האם זה משומש ?

כן הטוסיק לא משהו אני מצטער שקניתי אותו אולי הוא יהיה המגבר ה3 מתישהו.

למה לא שמעתי קומפוננט טוב? בתך ששמעתי ועם לא היה הבדל אז גם לא הייתי מחליף רק אמרתי שהם נשמעים לא רע ושמעתי קומפוננט שנשמע יותר גרוע שחבר שלי הביא רק אלוהים יודעה מעיפו (חברה בלתי מזוהה). גם קומפוננט כדאי שתשמע . כדאי מאוד שתקח זמן (במיוחד במערכת איכותית כמו שלך) ותסע לצ'יפר ותשמע שם (אפילו בעמדת השמעה) את האטון לעומת מורל או פוקאל . תביא אתך דיסק שאתה מכיר היטב ושמעת במערכת שלך ותשמע

לגבי הסאבים אני הבנתי שצריך קודם לשמוע.

שיהיה לך בהצלחה ומקווה שאם יש לך עוד שאלות שתשאל ותספר מה קנית

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...