Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רוצה לקנות רק חדש לא משומש

אבל הP2 דופק כמו הלאנזר הזה

לא הוא ממש לא! שמעתי את שתיהם בתיבה פתוחה (הלאנזר ב-70 ליטר ואת שלי ב-60+-) וה-P2 ממש יותר חזק,יותר פאנצ'י ומדוייק.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לא הוא ממש לא! שמעתי את שתיהם בתיבה פתוחה (הלאנזר ב-70 ליטר ואת שלי ב-60+-) וה-P2 ממש יותר חזק,יותר פאנצ'י ומדוייק.

גיא.

גיא מדויק בתיבה פתוחה? :loco::shock::roll:נראה לי שקמתה לא על הצד הטוב שלך היום .
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

יחיאל אתה יודע שאני מחפש משהו שדופק רוצה לשמוע את הבום וירעיד לי את הרכב

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
גיא מדויק בתיבה פתוחה? :loco::shock::roll:נראה לי שקמתה לא על הצד הטוב שלך היום .

חח רשמתי יותר מדוייק לפני זה. לא אמרתי שהוא סאב מדוייק!! :-D אמרתי יותר מדוייק מהלאנזר למרות שהוא בפתוחה.תתפלא לשמוע אבל השיווה שיש לרועי מהפורום נמצא אצלו בתיבה שלי (פתוחה כ-60-70 ליטר) והוא מדוייק מאוד (עם טיפה טיפה בריחות). אני יודע מה זה דיוק,ודיוק זה קסנון ושיווה (שאת שתיהם שמעתי אחרים עדיין לא).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דיוק זה קסנון ושיבא?

אתם מזכירים לי את החבורת ילדים שישבו לי מתחת לחלון אתמול עם הסובארו שלהם ודיברו על

"יש אחד בשכונה עם 2 רמקולים ענקיים כאלה, כמה רעש יצא יא וואראדי!"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
דיוק זה קסנון ושיבא?

אתם מזכירים לי את החבורת ילדים שישבו לי מתחת לחלון אתמול עם הסובארו שלהם ודיברו על

"יש אחד בשכונה עם 2 רמקולים ענקיים כאלה, כמה רעש יצא יא וואראדי!"

בשביל האוזניים שלי בינתיים הדיוק היחידי ששמעתי זה קסנון ושיווה. סאבים מדוייקים אחרים לא יצא לי לשמוע (כמו שציינתי בהודעה הקודמת שלי אם לא שמת לב!).

ומה בשבילך זה דיוק?

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בשבילי דיוק זה בארֱט 0.5 שמוריד ראש של מחבל מ 1.8 ק"מ.

יותר מדוייק מזה אני לא מכיר ;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה לכולם עוד לא רוצה מערכת בכלל ברכב איזה תסבוכת אמאלה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
בשבילי דיוק זה בארֱט 0.5 שמוריד ראש של מחבל מ 1.8 ק"מ.

יותר מדוייק מזה אני לא מכיר ;)

חחח הרגת אותי :lol: :lol: :lol:

אבל אולי יש גם יותר מדוייק מזה, שאנחנו לא מכירים. אולי איזה P1 או CVR :-D

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...