Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם ימות המשיח ...?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342496,00.html

האם הגיעו ימות המשיח לארצנו ?

שמענו רבות על הפארק המתוכנן הזה , בדרך כלל הרבה שמועות שרצו בקרב אנשים מקורבים והנה הפעם פרסום רשמי ב-YNET ונשאר לכולנו רק לקוות .

לגבי מרוץ פורמולה-1...בזה כבר תלויה הרבה פוליטיקה וכסף אבל מזג האויר הקייצי בחורף משחק לטובתנו , לפחות בעניין שימוש המסלול לאימוני חורף ומבחנים .

בכל מקרה חברים , תתחילו להכין את המכוניות .

חג שמח

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אולי פעם אחת נשמע איזה פירגון במקום כל הזמן את התגובות הידועות .

הייתי בטוח שראשונים יגיבו אלו שלא נראה להם , שלהם יש יותר גדול והם נוהגים הכי טוב בעולם .

חבר'ה הדעות האלו מוכרות ואם אין לכם מה לחדש , מצטער , אני מעדיף, שלפחות עכשיו פשוט תשתקו !!!:twisted:

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

סוף סוף מישהו השכיל ועושה מסלול רציני

שיהיה בהצלחה ונקווה שתוך זמן קצר יהיה גם אפשר לנסוע עליו עם המכונית הפרטית.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

המסלול כבר סלול ורואים אותו מכביש 6

ראיתי רכבים על המסלול

יש לך ראיה מצויינת. (אם הצלחת לזהות רכבים על המסלול מ-60 ק"מ)

(add lightness' (Colin Chapman'

• תוכן חדש...