Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריפטינג עם 4X4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם 4X4 זה סוג של זריקה עם כח, פחות דריפט{למרות שזה ממש דומה} הגלגלים הקידמיים מושכים את האוטו החוצה מהדריפט.

אפשרי בסך הכל, יש אפשרות להסב ריכבי 4X4 להנעה אחורית.

תיראה מה הולך פה-דריפט של 4X4 לעומת דריפט של הנעה אחורית

http://video.google.com/videoplay?docid=-1908065500288838794&q=Fifth+Gear++M3+vs+audi

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

גם משאיות יכולות :)

וב4X4 צריך יותר מהירות כמובן, ועוד כמה דברים שוליים... :D

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

באחד הפרקים השבוע של "FIFTH GEAR" היה מבחן בין האודי S4 לM3, ושם באמת ראו את ההבדלים - הדריפטים של ה-3 היו הרבה יותר נשלטים, אבל האודי הגיעה לזוויות מטורפות ממש, למרות שהיה לטיף קשה יותר לבצע אותם.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
עדיף הנעה אחורית להנאה מקסימלית....
תמיד שמחים לשמוע המלצות מבעלי נסיון.

במהיר ועצבני 3.

האיבו הייתה עם הנעה אחורית בשביל דריפטים יותר טובים.

הידעתם?

כרגע אנחנו במגעים עם ניל מוריץ, המפיק מהיר ועצבני.

ככל הנראה מאמצינו יצליחו והסרט הבא יתמקד לא באולטרות להונדות ולא בדריפטים כי אם בנהיגה בטוחה ואדיבה.

כולנו מצפים להצפת הפורום בשרשורים בסגנון:

* עם איזה רכב יש שדה ראיה הכי טוב לטובת עצירה מדוייקת לפני קו עצירה בתמרור עצור?

* קבלו סרטון חדש וחם של שמירה על הנתיב הימני!!!!!

* אחים שלי, איך אני עושה שיהיה באוטו את הרעש החזק של המדליק מי שמקליק ראשון? אצלי הרעש חלש. אפשר לשפר?

* מתארגנים בשבת לנסוע למנחת להעמיד כמה קונוסים ולהתאמן בשמירה על הנתיב בפניה בצומת מרובת נתיבים. מי מגיע?

:?

פורסם

:)

אני ממש לא בעל ניסיון, ואני לא מתיימר להיות, אני תירגמתי את מה שהבחור ב"הילוך חמישי"

אמר לגבי מסקנותיו על 4X4 נגד 4X2 בהנעה אחורית.

לאור אי הבנה זו (בגלל שלא ציינתי שזהו ציטוט...סליחה), אני מבקש מקוראי השרשור ליראות את הסירטון של החבר'ה מ"הילוך חמישי" של הR.S4 VS M3.

תודה

פורסם

קשה מאוד לעשות דריפטינג עם מכונית שמבוססת על הQUATTRO

והRS4 , עד כמה שהיא מדהימה , לא יוצאת דופן

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

• תוכן חדש...