Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דריפטינג עם 4X4 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הצלם הגאון הוא מר יניב (מר מיאטה?).

צלם גאון ללא ספק, כשצילמתי אותו עושה דריפטים זה יצא על הפנים ולכן אני מעלה את התמונה שלי נוהג.

הרכב שייך בחלקו לי. בשאר החלקים לשאר המשפחה.

חשוב לציין בנוגע לנושא המקורי (דריפטים 4 על 4) שרכב בעל הנעה כפולה לכביש יעשה דריפטים יותר טובים בגלל שיש לו דיפרנציאל מרכזי.

אם תביא את הגלגלים האחוריים למצב שיש להם פחות אחיזה מהקידמיים ותיתן הרבה גז הדיפרציאל המרכזי יעביר את מרבית הכח לגלגלים האחוריים, ואם יש לך הרבה כח אז שמח מאוד. אם הדיפרציאל האחורי מוגבל החלקה אז ממש סבבה.

אם יש לך 4 על 4 לשטח (בלי דיפרציאל מרכזי, עם טרנספר) ותנסה לעשות דריפטים...

אל תנסה.

דניאל.

אוטו של אבא, אה?

כמוני... :wink:

נ.ב. לפאג'רו יש דיפ' מרכזי שמחלק את הכח. אבל אני מעדיף את כל האורווה (165 סוסים זכרים וחסונים) בגלגלים האחוריים. הזנב פשוט הרבה יותר מאושר, ואפשר גם לעשות דונאטס :lol: .

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תמונה משובחת.

בכל מקרה, גם רכב ללא דיפרנציאל מרכזי (כלומר, חלוקת כוח של 50:50 בין הצירים) ניתן להוציא לדריפט, זה פשוט דורש יותר פרובוקציה ומאמץ. כניסה לפניה כרגיל ולחיצה טובה על הגז רק יגרמו לתת היגוי; אתה צריך להיכנס כבר בנטיה להיגוי יתר ואז לתת לכוח לעשות את שלו (כמובן שצריך כוח, או משטח חלק, או שניהם).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ברכב 4X4 עם חלוקת כוח 50/50 (כמו בWRX ובפורסטר גם אם אני לא טועה) אי אפשר לעשות ממש דריפט, ובטוח לא דריפט ארוך בעזרת כוח מנוע (כמו בהנעה אחורית או כמו בהנעה כפולה עם יותר כוח בגלגלים האחוריים).

דריפט עם הנעה כפולה שווה הוא יותר מדוייק "זריקת\ החלקת זנב" שמתבצע ע"י בלם-יד או הטיית משקל הרכב לצד ובאגרסיביות לצד השני ("flick").

להאיץ בשלב ההיגוי יתר עם רכב כזה לא יניב המשך היגוי-יתר או "דריפט".

Some days your the bug; Some days your the windshield

פורסם
הצלם הגאון הוא מר יניב (מר מיאטה?).

צלם גאון ללא ספק, כשצילמתי אותו עושה דריפטים זה יצא על הפנים ולכן אני מעלה את התמונה שלי נוהג.

הרכב שייך בחלקו לי. בשאר החלקים לשאר המשפחה.

דניאל.

אכן, צלם גאון, וגם יפה תואר יש לציין. (ובלי קשר לכך, בהתחשב בעובדה שזו פחות או יותר התמונה הראשונה שלי של גוף בתנועה, כנראה שזו המצלמה...)

דניאל, נבלה קטנה, התמונה שלי על הצד טובה יותר. כמה חבל שאני לא מוצא אותה.

ולעניינו, קשה להחזיק 4X4 על הצד לאורך זמן. הדיפרנציאל המרכזי עוזר במשהו (בטח כשמאחורה יש LSD), אבל זה הכוח הרב של המנוע שמאפשר זאת. בהנעה אחורית העסק פשוט יותר (באופן יחסי - כרגיל, הכל עניין של אימון).

יניב

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

טוב טוב, אני אעלה גם את התמונה של יניב בדריפט באוטו שלי.

בקשה

הנה יניב בקצה הזוויות גלגלול של הפורסטר.

DSC_0047_SMALL.jpg

אני שונא את הקיץ!

• תוכן חדש...