Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קשה להפעיל את האוטו בבוקר+עשן לבן בהתנעה

scorpion023
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם ברצוני לשאול מה אני יכול לעשות ...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

אחרי נסיעה שאבי לקח את האוטו לאילת..קשה לי להפעיל את האוטו בבוקר,יש לי סיטרואן ברלינגו מסחרית. בבוקר אני צריך ללחוץ ולפמפם בכדור שמניס אוויר למנוע או משהו אבל זה עוזר וההתצבעה יותר קלה...בל עדיין ארוכה ,בזמן ההתנעה יוצא עשן לבן וכאשר מתניעים יוצא מלא עשן לבן ושחור ומציף תשכונה ... *** תשכונה ... = את השכונה. ***

מה לעשות תודה על העזרה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959#post1011959

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזק את דבריו של זאהר.

יש ספרי אטר להתנעה קלה יותר של המנוע.

הימנע מלהריח את הספריי כי הוא מרדים.

ירון מאיר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכיתה ח' אנחנו דווקא היינו נהנים כשהמורה לכימיה הייתה מגיעה עם בקבוק אתר בבוקר.

לפותח השרשור, בדוק את מצתי הלהט באם אתה יכול. אם לא גש למוסך שאתה חפץ. תוכל לקבל המלצה מעולה מחברי הפורום למוסכים טובים אם תציין מהיכן אתה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשלב הראשון (היתה לי את הבעיה הזו בדיוק. ד"א.)

בדוק מצתי להט (פלגי חימום)

החלף אותם למקורים של EQYUM או BOSCH.

במידה וזה לא פתר את בעייתך, או שיש כניסת אוויר\נזילתסולר (בדוק מתחת למשאבה, תכניס את היד - אל תפחד)

או שאתה זקוק לשיפוץ משאבה. האם ישנו משחק סל"ד בסרק?

המחוג של המד סיבובים עולה ויורדת וישנם ויברציות בניוטרל?

האם הרכב מעשן עשן שחור באופן חריג?

עצם העובדה שברגע שאתה מפמפם אם המשאבת עזר (כך זה נקרא) אתה עושה את הפועלה של המשאבת סולר, שזה למשוך סולר , ולמלאות את בית הפילטרבסולר טרי.

מה שנקראה המשאבה שלך מתקשה לעשות

הבעיה אצלי החלה ב 230K ק"מ, אם אתה בסביובת של זה, כדאי שתבדוק

הוצאתי המון כסף על מה שהתברר כשיפוץ משאבה וזהו, וטעיתי שהלכתי לפי עצתו של המוסך והשקעתי על

ניקוי מיכל דלק

ניקוי מזרקים

החלפת שסתום במשאבה

החלפת משאבת עזר (הפומפה)

החלפת פילטר סולר + אטם משאבה קדימי

הכל היה כוסות רוח למת.

שיפוץ - וחסל.

הערה חשובה ששחכתי להוסיף: אם הרכב לא חשוב לך,ואתה לא מטפל בו כראוי או משהו כזה, ישנו פתרון זול יותר, לשים משאבת דלק של סובארו (אל תצחק , הרבה נהגי מוניות עם קסארות ו 306 עשו את זה) קח שהיא תבצע את הפעולה של הפומפה בהתנעת בוקר

אבל שוב - אם יש לך משחקי סל"ד בסרק, - זה לא פותר את הבעיה הזו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חודשיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...