Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..אני אפרט בקצרה..

הסאב ישתלב עם :

רדיו דיסק :

ככל הנראה, Alpine 9855, או קלריון כלשהו.

קומפוננט :

Morel Hybrid Ovation 6

מגבר :

Kicker 06ZX650.4

הסאב שהיה בתיכנון :

Kicker CVR12

אז ככה, אני רוצה בבקשה ממכם המלצה לסאב-וופר איכותי ומדוייק, שיענה על הדרישות שלי.

מה שאני בעצם מחפש, זה סאב שיתאים לי לסוג המוזיקה שאני שומע.

אני אחד שממש אוהב לשמוע טראקים ובכמויות, והמון שחורה..זאת אומרת המון באס באוטו ומדוייק מאוד.

צריך סאב שידפוק טוב, ואני אוהב להרגיש אותו בגב ;-)

את השאר אני אתן לכם להחליט.

תקציב משוער :

משהו כ-700-800 ש"ח.

עריכונת, המערכת תשב באוטו קטן .. (סיגנון פיג'ו 206 וכד') - (למי שלא הבין, עדיין אין רכב, בקרוב יהיה).

תודה רבה לעוזרים .

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

בתקציב הזה, חפש רק ביד שניה ואולי תוכל למצוא שידרוג ל CVR.

אולי PG OCTANE ZR.

מעבר לזה אין הרבה אופציות.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

תודה על ההמלצות, אבל כשחיפשתי את הדגמים שנתתם לי התקשתי למצוא משהו מדוייק בגוגל.

אשמח אם תיתנו לי שם מדוייק של הדגם, ואולי אפילו לינק יהיה מצויין.

והשאלה היא : האם הם עדיפים על CVR באמת? שימו לב שה-CVR12 מוציא 400RMS נקי, לעומת PG קסנון שמוציא 350RMS, והשני SX12 בכלל 220W

תודה רבה לכם על ההמלצות חברים .

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

פורסם
בתקציב הזה, חפש רק ביד שניה ואולי תוכל למצוא שידרוג ל CVR.

אולי PG OCTANE ZR.

מעבר לזה אין הרבה אופציות.

תקשיב לבן אדם הוא יודע מה הוא אומר!

יש אחד בפורום שמוכר פיניקס גולד אבל את הדגם החלש יותר שהוא 250RMS. אין לי מושג מי זה אבל ראיתי את ההודעה שלו מספר פעמים. כמו כן יש לך סאב של אימג' דינמיקס למכירה אצל יגאל-בנץ מהפורום והוא 250RMS - גם סאב איכותי וחזק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

טוב שוב מקרה של חוסר הבנה.

השאלה פה היא ה dB SPL מה שנקרא sound pressure level , שזה אומר בגדול כמה אוויר זה דוחף.

למשל ה CVR , אתה צריך לדחוף בו 400 W RMS לקבל 87.6 dB .

ב SX ב 220 W אתה מקבל 92 dB לדוגמא , מה שאומר שזה בערך פי שתיים ווליום.

בפעם ה(כמה הודעות יש לי?) וואטים זה לא הכל!!!

פורסם

אני מודה לך על העזרה, רק שוב..

מה הדגם המדוייק של הסאב שאתה ממליץ לי ?

תודה רבה!

פורסם

קורווין- וואטים זה לא הכל לכן המלצתי על האימג' דינמיקס שהוא רק 250RMS וכמו שאמרת על ההמלצה שלך ככה אני אומר על שלי שאפשר לנצל את הסאב הזה ולהוציא ממנו איכויות גבוהות ועוצמות אדירות יחסית לסאב בעל נתונים כאלה-להגיע לעוצמות של סאבים 400RMS. את שלי אמרתי - את השאר תבין לבד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אחי יש לך גם את זה הוא אחד החזקים והטובים יש לי אחד כזה

http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KFCW3010&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177#

תשמע להשוות אותו ל ID. או PG או פייז. זה עלבון להצעות של האחרים.

המגבר שלך נותן כ 120W RMS לערוץ ובגישור כ 325W RMS.

אני הייתי מחפש סאב שהוא לא יותר מ 300W RMS. לניצול מלא שלו.

או שאתה רוצה לחבר אותו למונו בלוק?

סאב חזק? אני בטוח שבדרך ל400W RMS הוא מת 3 פעמים.

הוא חזק, לא באיכות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
תודה על ההמלצות, אבל כשחיפשתי את הדגמים שנתתם לי התקשתי למצוא משהו מדוייק בגוגל.

אשמח אם תיתנו לי שם מדוייק של הדגם, ואולי אפילו לינק יהיה מצויין.

והשאלה היא : האם הם עדיפים על CVR באמת? שימו לב שה-CVR12 מוציא 400RMS נקי, לעומת PG קסנון שמוציא 350RMS, והשני SX12 בכלל 220W

תודה רבה לכם על ההמלצות חברים .

קודם כל, סאב לא מוציא, הוא יודע לקבל. אם כבר.

הPG XENNON יודע לקבל 500 וואט RMS ולא 350. בדוק.

הדגמים שאתה מחפש הם: OCTANE R ו- OCTANE ZR.

את ה XENNON לא תוכל להגביר בגישור - תשכח מזה. אני לא מכיר הרבה מגברים שיציבים ב 2 אוהם בגישור. המגבר שלך לא אחד מהם. תכוון לסאב בהתנגדות 4 אוהם או שתקנה מונובלוק מתאים.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם
קודם כל, סאב לא מוציא, הוא יודע לקבל. אם כבר.

הPG XENNON יודע לקבל 500 וואט RMS ולא 350. בדוק.

הדגמים שאתה מחפש הם: OCTANE R ו- OCTANE ZR.

את ה XENNON לא תוכל להגביר בגישור - תשכח מזה. אני לא מכיר הרבה מגברים שיציבים ב 2 אוהם בגישור. המגבר שלך לא אחד מהם. תכוון לסאב בהתנגדות 4 אוהם או שתקנה מונובלוק מתאים.

350RMS זה היה בדגם הראשון שהמלצת לי, לא הקסנון :]

אתה צודק הקסנון 500RMS.

בכל מקרה..אני צריך לשמוע באוזן שלי ולהרגיש את הסאב..ואז אני באמת אחליט

אני מודה לכם על ההמלצות, אני אלך לשמוע..

אם יש למישהו הצעות נוספות הכל יתקבל בברכה.

תודה רבה לכם חברים.

פורסם
350RMS זה היה בדגם הראשון שהמלצת לי, לא הקסנון :]

אתה צודק הקסנון 500RMS.

בכל מקרה..אני צריך לשמוע באוזן שלי ולהרגיש את הסאב..ואז אני באמת אחליט

אני מודה לכם על ההמלצות, אני אלך לשמוע..

אם יש למישהו הצעות נוספות הכל יתקבל בברכה. כבר אמרתי לך- האימג' דינמיקס שמוכרים פה בפורום. לפי דעתי הסאב הכי טוב שתוכל להביא בסכום כזה (בסביבות ה-700-800 ש"ח). הוא יכול לקבל אפילו 400RMS - מה שמעניק לך גם עוצמה בנוסף לאיכויות של הסאב הזה.

תודה רבה לכם חברים. בשביל זה אנחנו פה לא? :lol:

התגובה שלי באדום. תשאל גם בפורום בקשר לסאב הזה. אני מאמין שימליצו לך עליו הרבה.

גיא.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...