Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

יש לי טווינגו עם קילוף צבע בגג

אני רוצה לצבוע את הגג אבל חשבתי אולי לעשות משהו קצת מיוחד גם לצבע , ואני לא מדבר על פסים או משהו שכבר מיצו

איזה צביעה חמודה אבל אני לא מכיר מקומות כאלה

יש מישהו שמכיר ? משהו באיזור המרכז

תודה

אלדד

כי טווינגו זה אישיות

פורסם

תנסה לשאול במקום שנקרא "אוטו פיקס" זה בהרצליה איפשהו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אבדוק תודה

יש מושג לגבי מחירים של הדברים האלה ?

אני לא מדבר על צביעה מלאה של האוטו רק את הגג ואיזה משהו יפה בצדדים

אלדד

כי טווינגו זה אישיות

פורסם

שלום

צביעות מיוחדות כולל שבלונות או אייר ברש פנה ליניב גולן ברח סמטת השך בתל אביב 0505204323 דמות מוכרת בענף צביעת אופנועים ומכוניות

יגאל

פורסם
שלום

צביעות מיוחדות כולל שבלונות או אייר ברש פנה ליניב גולן ברח סמטת השך בתל אביב 0505204323 דמות מוכרת בענף צביעת אופנועים ומכוניות

יגאל

לא ממליץ. אם תנסה להוריד את המחיר שהבחור אומר לך, העבודה תהיה בהתאם. בזמנו צבעתי אצלו אופנוע, ובגלל "הנחה" במחיר, קיבלתי עבודה "בהנחה"

פורסם

היי

חזרתי היום מאוטו פיקס , נראה יסודי אבל 1300 שקל לצביעה של הגג ,

בלי שום דבר מיוחד רק צבע

לא העזתי לשאול אם הוא עושה שבלונות בכלל.

אני יודע שהוא יחסית יסודי אבל לא חשבתי סכומים כאלה..

יש אולי הצעות נוספות?

נ.ב- הזמנתי ריפודים ב"רון קאר" תודה על ההמלצה

אלדד

כי טווינגו זה אישיות

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם העובדה שאתה מחזיק בטוינגו אינה נובעת מכך שאתה מליונר צנוע, צביעת הגג עם שבלונות תהיה מאוד כואבת. הדבר הטוב ביותר הוא לנסות ולמצוא צבעי שיסכים לעשות תיקון מקומי בלבד. זה לא פשוט מכיון שמרביתם יספרו שאין תרופה אלא צביעת כל הגג, אבל אני עשיתי תיקון מקומי כזה אצל צבעי מומחה שאינו עובד עוד. נדמה לי אגב שראיתי גם בפורום התייחסות לסוג תיקון כזה. שווה לחפש.

פורסם

אני ממליץ לך על בחור בשם אלירן שטרית

הבחור צובע עם אייר בראש

ראיתי לא מזמן עבודה שלו על MX-3 והיא יצאה מדהים

054-5457202

בקשר למחירים אני לא יודע

אבל כדאי לך לדבר איתו

• תוכן חדש...