Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ראלי דור 1

אני מעוניין בהתקנת מסרק הגה מקוצר לכ2.5 סיבובים,אולי טיפה פחות

חוץ מפיגו ספורט לא מצאתי מקום שבו ניתן לרכוש אחד

שאלתי היא האם ניתן לשנות מסרק הגה מקורי , ול"קצר" אותו

ואם כן-היכן?

נ.ב-המסרק נטול תגבור.

*שאלה נוספת-האם ניתן להתקין מסרק נטול תגבור(מסרק מקורי של 106) ב106 בעלת הגה כח ובכך לבטל את המערכת?

פורסם
למעלה יש באנר של "מוסך שאפט" ופנה אליהם. ניצן ודודי מתמצאים במכוניות ספורטיביות ובשיפורן.

בברכה - רפי לין :-)

רפי,

מלבד פרסומת לשאפט, אני לא רואה איזה תוכן ענייני בהפניה לשאפט, האם מנסיונך הם עשו את זה פעם?

ולבחור ששאל - "קיצור" מסרק הגה, עד כמה שידוע לי זו לא פעולה של מה בכך, כדי לקצר את המסרק צריך לשנות את היחסים בין החילזון למסרק או לחלופין לשנות את הגיאומטריה, כך שפחות תנועה של המסרק תביא לאותו צידוד של הגלגלים.

לרוב זה מסובך לבנות מ-0 ולכן משתלם יותר לקנות מסרק מקוצר מוכן.

מה שכן, אופציית שינוי הגיאומטריה היא קלה יותר \משחק באורך הזרועות \ מיקום המסרק אבל היא דורשת התאמות ומחייבת הבנה מהותית - שכן מדובר בשינוי שנוגע לבטיחות באופן ישיר.

לא הייתי ממליץ לשחק לבד בכל מקרה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין ספק שזה עניין בטיחותי מן המעלה ה1

לכן אני שואל לגבי בעל מקצוע שעוסק בכך ויכול לספק את השינויים הנדרשים,

כי לי אין מושג במבנה מסרק או בשינויים הנידרשים לכך.

אני גם בודק את האופציה הנל מיכוון שיש לי מסרק נוסף בבית ואני מניח שיותר חסכוני יהיה לשנות אותו מאשר לקנות מסרק חדש של חברה...

פורסם

קיצור פיזי של מסרק ההגה עצמו ייתן תוצאה אחת - הקטנת רדיוס הסיבוב של הרכב.

יהיו לך פחות סיבובי הגה מנעילה לנעילה, אבל התוצאה הסופית תהיה פשוט הגבלה של הזוית המקסימלית של ההיגוי ולא הגדלת היחס בין זוית סיבוב ההגה לזוית סיבוב הגלגלים.

פורסם

אתה מוכן לאפשרות של מעבר נתיב במידה ומצמצת בשניה הלא נכונה?

למסרק הגה מקוצר השפעה חיובית מוגבלת ביותר על נהיגת כביש ואני ממליץ להמנע מכך.

מעבר למסרק שאינו מתוגבר אפשרי ברכבים רבים, אני מניח שגם בפיז'ו שלך אם לקחת את המסרק מרכב דומה (דהיינו אותה השלדה), כדאי רק לבדוק שכמות הסיבובים מנעילה לנעילה לא עולה כמו שלפעמים קורה עם מסרקים ידניים.

מוטי

פורסם

אני מודע למשמעות של קיצור ההגה בצורה קיצונית

לא ביקשתי להפוך למהלך של קארט(חצי סיבוב לנעילה)

אני חושב ש2.5-2.3 זה לא כל כך קיצוני,ישמח אם תתקנו אותי

בכל אופן איך אני עושה זאת?

• תוכן חדש...