Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז, 21.10.06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמונות מבפנים.

srool אם היית ממתין היית רואה את שאר התמונות, לא ניתן להעלות אותן בגודל מלא על השרת, ובאותו העמוד.

ל'

IMG_0913 (Large).JPG

IMG_0914 (Large).JPG

IMG_0916 (Large).JPG

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איתמר אהבתי את התמונה והמלל .

טוב אז הרגע חזרתי[כרגיל הוותיקים שבנינו עוזבים אחרונים]

ככה,אחד המפגשים היותר משפחתיים ושכונתיים שיצא לי להיות נוכח בהם,באמת היה כייף-הפעם בשונה ממפגשים קודמים שמתי דגש יותר לשבת בזולה עם האנשים ולדבר ולהקשיב תחת ענני עשן הנרגילות ובאמת נהנתי.כול האנשים שאני חולה עליהם:נדב,אלי,עופר,ניר והאח המוצלח שלו[בשונה ממנו:-) ]איתמר האלוף,רז היקר,ליטלוש,קובי,דודו,דני,דני ז,דין ובטוח יש עוד כמה גיבורים ששכחתי.

אני נהנתי מאד במפגש כל המפגש אני ונדב תפסנו זולה מהצד ונירגלנו עננים,בהיזדמנות זו אודה לנדב שפינק אותי היום והביא לי את הנרגילה שלו[כי שלי הלכה קאפיש בבסיס].

יאלה חברה תמונות!

:-P

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תודה קודם כל, מצטער על חוסר הסבלנות :)

אני מזהה את הרכב של נדב, אבל לא את השני

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יאלה ,ליטל-תני אותה בתמונות[בזמנך החופשי]:-P

אגב מפגש הבא צפויה לכולנו הפתעה ,מפגש הבא יהיה בנוסח קצת שונה[אבל בואו לא נקדים את המאוחר]:yum:

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
איתמר אהבתי את התמונה והמלל .

טוב אז הרגע חזרתי[כרגיל הוותיקים שבנינו עוזבים אחרונים]

ככה,אחד המפגשים היותר משפחתיים ושכונתיים שיצא לי להיות נוכח בהם,באמת היה כייף-הפעם בשונה ממפגשים קודמים שמתי דגש יותר לשבת בזולה עם האנשים ולדבר ולהקשיב תחת ענני עשן הנרגילות ובאמת נהנתי.כול האנשים שאני חולה עליהם:נדב,אלי,עופר,ניר והאח המוצלח שלו[בשונה ממנו:-) ]איתמר האלוף,רז היקר,ליטלוש,קובי,דודו,דני,דני ז,דין ובטוח יש עוד כמה גיבורים ששכחתי.

אני נהנתי מאד במפגש כל המפגש אני ונדב תפסנו זולה מהצד ונירגלנו עננים,בהיזדמנות זו אודה לנדב שפינק אותי היום והביא לי את הנרגילה שלו[כי שלי הלכה קאפיש בבסיס].

יאלה חברה תמונות!

:-P

ואיפה הכבוד לנרגילה שלי ? שכחת את הטעם הלימון המוצלח ?

היה מפגש סבבה..מפגש ראשון שלי וואלה היה נחמד לאללה..

אני אעלה תמונות יותר מאוחר..

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
ורק אני כמו חמור ישנתי עד 2

ואני החמור שחיפש אותך במפגש... ואתה בכלל ישן.:roflmao::sleeping::nono:

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...